Хормонални изследвания - 9

• 45 661
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
да , ако е за мен въпроса

# 391
Здравейте, eстрадиола ми на 2-ри ден от цикъла е 63.18 pg/ml, реф.ст-сти  фол.фаза 12.5 - 166 и ми се струва малко нисък... какво мислите?

# 392
  • София
Здравейте, eстрадиола ми на 2-ри ден от цикъла е 63.18 pg/ml, реф.ст-сти  фол.фаза 12.5 - 166 и ми се струва малко нисък... какво мислите?
Даже е малко висок. Най-добре е да е под 50

# 393
Леле, а аз си мислех, че е нисък... понеже е под средата на референцията Simple Smile на колко ли фоликула отговаря Simple Smile лекарката не каза, а и аз не съм питала Simple Smile

# 394
  • София
На втори ден от цикъла, няма как по естрадиола да се гадае за брой на форикулите.

# 395
Здравейте, предстои ми ЯМР , за пръв път ще правя в София , може ли да ми препоръчате място, насочиха ме към Токуда и Сити Клиник?

# 396
Може ли някой да ми каже как ви се виждат тези изследвания на 2-3 ден от цикъла? Благодаря!

# 397
Здравейте и от мен.
Може ли да ме посъветвате какви храни да ям, за да мога да сваля тестостерона, тъй като стойностите ми са високи моята гинеколожка ми изписа лекарства но ми е също така интересно с какви храни или плодове мога да го нормализирам.
Благодаря ви?!

# 398
Здравейте, това са и моите от този месец на 3 ден от цикъла, не си бях правила от 5 месеца и са малко завишени особено пролактина. С хашимото съм и ендокриноложката ми беше предписала бромокриптин да сваля пролактина тъй като и преди беше висок, но спадна наистина. Бях спряла лекарствата 5 месеца и сега понеже с моя приятел възобновяваме опитите ги почнах пак и явно има защо тъй като пролактина е мнооого завишен.

# 399
  • София
Може ли някой да ми каже как ви се виждат тези изследвания на 2-3 ден от цикъла? Благодаря!
Скрит текст:
ЛХ и Е2 са малко високи, но ако има по-ранна О. , може да е от това ... или да е инцидент ... ако ли не - може да показват ПКЯ ( просто да го имаш предвид, не да бързаш да се притесняваш)

# 400
Благодаря много!
Скрит текст:
ЛХ и Е2 са малко високи, но ако има по-ранна О. , може да е от това ... или да е инцидент ... ако ли не - може да показват ПКЯ ( просто да го имаш предвид, не да бързаш да се притесняваш)
Скрит текст:

# 401
Здравейте ! Може ли мнение за изследванията , правени са на 2ри ден от МЦ

# 402
  • София
Здравейте ! Може ли мнение за изследванията , правени са на 2ри ден от МЦ
Скрит текст:
Здравей!
ЛХ и ФСХ са високи, може да е инцидент, но е добре да се провери и ЯР -> АМХ, Инхибин В ( на 3 ден от МЦ)
Другите са добре.

# 403
Здравейте, може ли мнение на тези, правени са на 3ти ден
И също така на тези, които са на чист ден от мц

По принцип съм с анемия и хашимото, интересното е, че си бях спряла еутирокса сама около 4 месеца и ги почнах пак преди 2 седмици, а тсх е доста добре.

# 404
Здравейте,

Дали е възможно да погледнете следните резултати, направени на 4ти ден от МЦ:

Преди 6 месеца пусках същите, резултатите са почти едни  и същи. След консултация с моята АГ, тя потвърди, че са нормални и не изписа нищо, но сега като чета коментарите в темата ме притеснява ТСХ, че е високо. Необходимо ли е да пусне още някакви хормони за изследване на този етап?
Благодаря ви много!

Общи условия

Активация на акаунт