На хората ни се иска да се случват и затова имаме нужда да вярваме в приказки, чудеса. Дори и те да са илюзия. Едно от основните неща в астрологията е човек да има потенциал за нещо. Метафорично казано да има подходяща почва и условия, за да хване дикиш. Добре поставени Венера и Юпитер. За да намери буквално щастие и успех, шанс, просперитет в и чрез взаимоотношения, взаимодействие със средата и условията, в които е поставен. Средата, в която се намира да е благосклонна към неговите желания, способности и таланти. Като им дава рамо, шанс. Да е на тази вълна по някакъв начин. В случая обмен Венера - Юпитер. Пред тези, които имат такъв, моментът от времето, в който Венера и Юпитер са в точен съвпад, поставя само началото на период, в който всички тези неща ще се случват през призмата на зодиакалния знак Стрелец. Стрелецът е олицетворение на шанс посредством разширяване на хоризонта, гледната точка, обогатяване на светогледа, на неща с мащаб, перспектива. Контакт и взаимоотношения с хора, които го предполагат - образовани, ерудирани, с по-мащабно виждане и филофски възгледи за нещата, чужденци, хора от различни религии и етнос.
Мисля, че това, което предстои е свързано с човек, който определено не е от тази планета. 😀😀😀 Голям странник е. Талантлив, креативен, с много богата обща култура, твърдо анти-поп културата, луд и наистина рядко срещан персонаж, както в позитивните, така и в не-толкова позитивните черти.
Би ми било интересно да разбера поне слънцето му, къде е. Предполагам-Стрелец, Водолей или Риби.
Интересно ми е, какви ще ги вършат тез' планети следващата седмица.

Видях малко след залеза на Слънцето и Юпитер и Венера на запад. И в момента можем все още да видим Венера по това време и от България,ако няма облаци.Красота!!! А за ретро Меркурий при мен се случиха три основни неща, не по моя воля,
Днес 2 неща ми се опропастиха при онлайн комуникация, едното оправих, другото е на изчакване. Любовно обяснение от стара любов получих вчера, обаче чакам и още едно.