Какво ни казват звездите тази седмица ? – 4

• 44 004
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря на едно момиче, че ми показа къде най-после да си изчисля аспектите с фортуна Simple Smile))) сега ме интересува къде да изчисля транзитите с нея? Grinning
Mira_X, ти къде ги гледаш? Simple Smile) Аз имам в натала съвпад на луна, слънце и асценднент с фортуна Heart Exl

А каква е разликата между фортуна и vertex?

# 436
  • SF
Само да те помоля да обърнеш внимание, че темата е за седмични мунданни прогнози, за които можем да говорим и да ги обсъждаме.
Има друга, по-подходяща тема, в която пишат специалисти и обясняват аспекти и транзити.

# 437
оки доки извинявам се Simple Smile) Kissing Face

# 438
  • Sofia
Налице са 15 важни точки в транзитите сега /в 14.14 ч. на 30.11.2019 г./, от които цели 7 точки се намират в Земни знаци: текущ Асцендент в съвпад с Уран в Телец, Стелиум в Козирог /съставен от Венера, Южен лунен възел, Сатурн, Плутон и Луна/. Останалите планети са разпределени, както следва: 4 точки във Водни знаци - Северен лунен възел в Рак, Марс и Меркурий в Скорпион, и Нептун в Риби; 3 точки в Огнени знаци - Слънце и Юпитер в Стрелец /макар и да са много отдалечени една от друга, а и Юпитер съвсем скоро ще влезе в Козирог и той/, и Хирон в Овен; и 1 точка във Въздушен знак - Фортуна в Близнаци. От тези планети само Уран и Хирон са ретроградни, както и Лунните възли /но за тях това е естественото състояние/, останалите се движат директно. Юпитер и днес ще се задържи в своите владения в Стрелец. Но съвсем скоро ще влезе в Земния Кардинален Козирог, за да направи атмосферата още по-устремена към кариерен растеж и професионално израстване.

Довечера точно в 22.16 ч. Луната се премества от Козирог във Въздушния Неподвижен знак Водолей. Самата енергетика ще се промени по посока на повече нестандартност, ексцентричност, необичайност, внезапност, широка скроеност и приятелство. С навлизането на Луната във Въздушен зодиакален знак се хармонизират и 4-те елемента. Водеща стихия остава Земята, но само с 5 точки, а не със 7, открояващи се стихии стават Водата и Огънят с по 4 точки, а присъстваща стихия става Въздухът с цели 2 точки /Фортуна в Близнаци и Луна във Водолей/. В съботната вечер, както и в цялата неделя, ще се радваме на оживено общуване с околните и в социалните мрежи, ще бъдем свидетели на различност и непредсказуемост, на много интересни случки и непредвидени ситуации. Музикален поздрав от мен, за да усетите какво ще направи Луната във Въздушен, динамичен, енергичен зодиакален знак, а именно във Водолей:

Хубав уикенд от мен на всички!

# 439
Вихрогонче, благодаря! Музикалният поздрав е невидим за мен, но така интригуващо си го описала, че и за него благодаря. Wink
...
Ретро Уран в Телец - какво виждате да причинява на Слънце в Телец (доколкото можем да гледаме така фрагментирано)? Гледам една особа е тръгнала да се преквалифицира. Thinking

# 440
Принципно тоя Уран ще повлияе всички неподвижни знаци - Телец, Лъв, Скорпион и Водолей....

# 441
  • Sofia
Вихрогонче, благодаря! Музикалният поздрав е невидим за мен, но така интригуващо си го описала, че и за него благодаря. Wink ...

Упс, грешката е моя. Ето го парчето:

https://www.youtube.com/watch?v=rmu3XBAa7JM

# 442
  • При децата ми
Принципно тоя Уран ще повлияе всички неподвижни знаци - Телец, Лъв, Скорпион и Водолей....

Брадли, може ли повече информация? Как ще ги повлияе?

# 443
Астрологичен календар за 1 и 2 декември: Слънце и Юпитер в Стрелец, Луна във Водолей, ретрограден Уран в Телец, нодална ос в съвпад/опозиция с управителя на ретрограден Уран в Телец - Венера в Козирог
Разместване на перспективата с шут в г*за. Излизане от зоната на комфорт. Промяна в и чрез социалната среда. В статуквото. Безпристрастно, рационално отношение. Нов начин, перспектива, по които човек осъществява, постига желаното, целите си, социалната си реализация. Взаимоотношенията, партньорствата може да са повод, причина за това.

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 04:38 от starinthenightsky

# 444
  • София
Благодаря на едно момиче, че ми показа къде най-после да си изчисля аспектите с фортуна Simple Smile))) сега ме интересува къде да изчисля транзитите с нея? Grinning
Mira_X, ти къде ги гледаш? Simple Smile) Аз имам в натала съвпад на луна, слънце и асценднент с фортуна Heart Exl

А каква е разликата между фортуна и vertex?
Astro.com - там в най-долното меню на extended chart може да се добави и точката P. of Fortune. Това е точката в която се срещат АЦ, Слънце и Луна.
Въртекс е най-високата точка на небосвода (Зенит) , а в астрологичен план е пресечна точка на еклиптиката на Слънцето.

Благодаря за прогнозите vihrogonche и starinthenightsky!
Изглежда предстои много вълнуваща седмица.
Понеделнишки Луната ми прави лесни аспекти с 4 планети, 2 от които лични.

П. П: лейди Рамкин, не разбрах това за Коледното парти.

# 445
Вихрогонче, страхотна песен - и думи и музика и изпълнение - просто красота!!! Върнах се години назад,когато с удоволствие играех боулинг ... някъде по нашето Черноморие... хубави години Simple Smile ! И сега не е зле,обаче...,ама ...
Наистина , днес ,ще сме силно активирани от тау-квадратурата Уран в Телец,Луна във Водолей и Марс в Скорпион
/ както казва "Звездата в нощното небе" - шут.../ поне до обяд. Но пък Луната е и в секстил  /60гр./ със Слънцето,така,че считам,че "шута" ще е градивен или поне ще ни накара да си подредим нещата у дома Grinning .
Погледнах картата на преминаването на Юпитер в Козирог - на 02.12. 2019 г  в 20 ч и 21 мин за София. Изобщо не е
зле ,дори съвпада му с ЮЛВ  /точният е догодина/ носи позитивни неща. Ще ознаменувам последните два дни от престоя  на Юпитер в своя знак Стрелец с хазарт Grinning Grinning Grinning !

# 446
  • SF
Вихрогонче, благодаря! Музикалният поздрав е невидим за мен, но така интригуващо си го описала, че и за него благодаря. Wink
...
Ретро Уран в Телец - какво виждате да причинява на Слънце в Телец (доколкото можем да гледаме така фрагментирано)? Гледам една особа е тръгнала да се преквалифицира. Thinking

Не, не може. Моето Слънце пък е в опозиция на Уран в Телец. Уран е бавна планета. Ще остане в Телец няколко години. Изчакай го да застане на точен градус, за да видиш дали ще донесе събитие.
На мене ми е в 7 дом от няколко години. По нищо не личи, че е там. Нито, когато е бил върху К7, нито при ингреса в Телец.

# 447
Уран в Телец преминава през точен аспект с рождена планета ТРИ пъти !!!  И за около ДВЕ години !!! При орбис на действие  3 гр. преди точния и 2 гр след него.И зависи от взаимодействието му с другите транзитни планети в момента,когато прави аспект с натална планета. Има огромно значение,ако прави цели конфигурации с натални планети.

# 448
Току що Юпитер премина в Козирог !!! Честито на печелившите!!!

# 449
Хип, хип, ура! smile3501 cheers smile3540

Чувствам се печеливша, въпреки възможността това да не е съвсем идеално за мен.
В Д7, при Луната ми.

Но започна добре, с огромен неочакван подарък, хвърлен ми в скута.
И подписах нещо супер важно.

Общи условия

Активация на акаунт