Какво ни казват звездите тази седмица ? – 4

• 44 026
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
За кг съм напълно съгласна.  Написа го точно както си е едно към едно. Дано това раздвижване е положително за сферите, които ще засегне. Благодаря от сърце за отделеното време!
Здравейте! Всички знаем, че Юпитер премина в Козирог. В наталната ми карта имам Луна, Сатурн, Уран и Нептун в Козирог ( 8 дом ). Та, имам едно питане - значи ли това, че 2020 година би била добра за мен (след като имам Луна в Козирог, а Юпитер се е настанил там)? Благодаря предварително!

Стелиумът Сатурн, Уран и Нептун в Козирог е поколенчески.
Когато Юпитер мине върху Луната ти в Козирог, може да качиш килограми. Но като цяло тази Луна в Козирог е доста дисциплинирана по отношение на диети и режими. Все пак някакво разширение на женското ти тяло би могло да се очаква. Simple Smile
Не знам в каква конфигурация са тези планети помежду си и какви аспекти правят. Минавайки през тях, Юпитер ще задейства не само планетите ти в Козирог, а и всички техни аспекти.
Не мога да кажа каква година ще имаш, но очаквай раздвижване в някои области.
Юпитер в Козирог не е много "юпитеров".

# 481
Esmee, направо ме уби! Ще работя за мускулна маса и затягам режима на макс.
Няма да кача мас. Scream
Юпитер да си гледа работата.

Последна редакция: сб, 07 дек 2019, 11:30 от Deziderata

# 482
За да се случи каквото и да е в даден момент, трябва да са активирани планети в прогностичните техники-Хронократори да бъдат и да правят подобни конфигурации, както в наталната карта. Транзит на една планета не дава указания за сериозни промени.... И освен това, което не е "записано" в наталната карта -няма как да се случи, а дори и да се случи подобно събитие, то ще бъде нетрайно само в рамките на годината.

# 483
Ето как си представям Юпитер в Козирог - добродушен възпълничък човек /като дядо Коледа/,който е свикнал да е на широко,да рее взор докъдето му виждат очите  / по суша - Стрелец  и по вода - Риби/ , да раздава подаръци на послушните и на не толкова слушкалите и -  изведнъж попада в тесен,дълъг,полуосветен коридор с лек наклон нагоре,може и със стъпала тук-там. И какво се случва - най-напред лека паника  /тези дни/,после трябва да свикне с теснотията /ще има пъшкане,потене,извъртане,нагаждане и от коя страна да сложи чувала с подаръците,за да не му пречи при трудния ход нагоре,може и да го захвърли по някое време Simple Smile /.На всичкото отгоре ще трябва да среща и най-различни  "гадинки" по пътя си - първо ЮЛВ ,после три пъти ще засече малка мокра твар Плутон и накрая ,на 21.12.2020 г  ,изтощен и поотслабнал ще се запознае и със самия властелин на мъдростта и вечността,управителят на Козирог, Сатурн. Старият дявол обаче,вече е стъпил окончателно във Водолей,където се диша по-лесно и свободно  и дружески подава ръка на изморения Юпитер и двамата заедно стъпват във втория дом на Сатурн,който е съвместно негово владение заедно с Уран. Но това  вече  е друга приказка Grinning.
И още нещо : някъде около 22.02.2020 в 17-ия гр. на Козирог, добрият старец може да реши да остави чувала с подаръците,защото му е трудно по пътя , и достигайки до 27-ия гр.на Козирог на 15.05.2020 г , да му стане съвестно и мъчно и да си каже " Е,стигнах почти до края на коридора,ето вижда се изхода,значи мога!!! Я да се върна да си взема чувала и да продължа да си раздавам подаръците.Къде го оставих? А,да на 17-ия градус /километър Grinning/ ." И тръгва назад , като стига до целта си на 13.09.2020 г.Взема си чувала и тръгва отново напред,вече усмихнат,с настроение,върши своята работа,нищо не може да му попречи. Това е моята приказка за
Юпитер в Козирог  /кратката версия Grinning/.
Та,считам,че пълен успех,ще имаме от м.9.2020 г.,когато вече ще сме работили здраво за късмета и щастието си,ще сме дали  всичко възможно ,за да "овеществим" плановете и мечтите си

Последна редакция: сб, 07 дек 2019, 20:47 от Титания

# 484
😄 👏🌼 Това беше изкуство, не прогноза. Благодаря!

Титания, ще ми кажеш ли няколко думи за понеделник, 9 декември, ако имаш време и желание?

# 485
Титания, така написано и аз схванах  Grinning

# 486
Благодаря ви момичета, това ми беше в представите няколко дни и просто си дойде на мястото! Simple Smile.
А за 09.12. 2019 г,понеделник,ден на Луната,според мен е чудесен - растяща Луна в Телец,в опозиция на Марс в Скорпион и в тригон с Венера в Козирог -  емоционалните изблици и сърдения,както и разправии ще се решават чрез взаимоизгодни отстъпки и компромиси,опиращи се на закона! Вероятно ще има решение по любовни триъгълници. Излъгани и "омотани" ще са потърпевшите мъже - Слънце квадрат Нептун.Можем да очакваме не съвсем адекватно поведение от шефове или от "слънцата" в живота ни /съпруг,деца или любими хора/.Това може да продължи още 4 дни. На 12.12 е пълнолунието,върха на емоциите,така,че от понеделник нещата ще тръгнат с пълна пара.
И още нещо - около 12ч на този ден Меркурий преминава в Стрелец,знак на негово заточение -   трудности при комуникации,пътувания,договори и т.н.

Последна редакция: сб, 07 дек 2019, 20:40 от Титания

# 487
  • Sofia
Благодаря, Титания, Благодаря! Слънце си! Чудо си! Two Hearts

# 488
  • София
Титания, приказката за Дядо Юпитер е страхотна и много забавна!
При мен той все още е в 9Д и го усещам така, все едно стои и чака на вратата и се чуди дали да влезе в тоз' мъглив коридор.
Ех, точно сега ли Меркурий реши да се намърдва в тоз' Стрелец! 😁
Аз пък смятам на 11-ти да проведа един сериозен разговор, не много удобен и за изясняване на една ситуация, който мисля, че не търпи отлагане. Имам много трудни аспекти, но не мисля, че трудните аспекти значат някакъв крах. Надявам се да се разбера с човека. Според вас, какви са шансовете за постигане на заветната цел?

Последна редакция: пн, 09 дек 2019, 04:58 от Mira_X

# 489
Здравейте, бих искала да попитам така построена картата, темите по 5-ти или 6 -ти дом ще засегне Юпитер през тази година. Благодаря Ви.

# 490
Хора , бях на астролог за първи път в живота и ми казаха, че имам най-шибаното разположение на Слънцето и Луната, те са в опозиция. Слънцето ми е в Овен, а луната във Везни и това съвсем скапва нещата. Какво мислите?

# 491
  • Sofia
Хора , бях на астролог за първи път в живота и ми казаха, че имам най-шибаното разположение на Слънцето и Луната, те са в опозиция. Слънцето ми е в Овен, а луната във Везни и това съвсем скапва нещата. Какво мислите?

Здравей, сигурна ли си, че астрологът ти е казал точно това с точно тези думи? ...

Ако мога да те успокоя по някакъв начин, искам да ти кажа, че Слънцето ми в Риби е в изключително напрегнат аспект, наречен квадратура, с Луната ми в Стрелец. Е, животът ми никак НЕ е скапан! ... Като цяло е интересен, динамичен, вълнуващ, противоречив, странен, богат, пълнокръвен... и разни други неща Simple Smile Но да е "шибан"?! Не е.

# 492
Каза ми, че ще сменям мъжете като носни кърпи, защото трябва да се науча на партньорство. Това ми е била кармата и съответно няма как да взема целия си урок от само един мъж или да си губя дълго времето с един, но аз търся истинската любов, а направо ме заклеймиха, че всеки брат ще ми завършва с развод. Разведох се наистин, но вярвам в брака и любовта

Здравей, сигурна ли си, че астрологът ти е казал точно това с точно тези думи? ...

Ако мога да те успокоя по някакъв начин, искам да ти кажа, че Слънцето ми в Риби е в изключително напрегнат аспект, наречен квадратура, с Луната ми в Стрелец. Е, животът ми никак НЕ е скапан! ... Като цяло е интересен, динамичен, вълнуващ, противоречив, странен, богат, пълнокръвен... и разни други неща Simple Smile Но да е "шибан"?! Не е.

# 493
  • Sofia
Добре, сега вече ми звучиш доста по-разумно.
И аз съм разведена.
Естествено и очаквано е, при опозиция или квадратура на двете Светила /Слънцето и Луната/ в наталната карта.
Но това далеч НЕ означава, че ще си сменяте мъжете като носни кърпички.
Нито че винаги ви е "писано" да се развеждате.
Моля Ви, успокойте се!
Хм, ту Ви говоря на ти, ту на Вие Simple Smile
П.П. Аз съм психолог и учител. От 10 години - и астролог.
Никога не бих си позволила да кажа на свой клиент, че отсега нататък ще се развежда или ще си сменя партньорите често...

# 494
При мен е обратно Слънце във Везни , Луна в Овен ...никога не съм била на астролог ...заради този аспект ли ти казаха, че ще сменяш, често мъжете и това ти е кармата?

Общи условия

Активация на акаунт