Какво ни казват звездите тази седмица ? – 4

• 43 908
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря, Титания за отговора☺!
Значи чакаме Коледа да донесе любовта!❤
А за кармичните връзки, повярвайте, винаги се усещат. Ако не на мига, то малко след него и - да, понякога хич не са розови и сърдечни, ама нали затова са кармични.
Та, хайде сега си пожелавам една розово-сърдечна лечебна връзка!
Хубава седмица на всички!
❤🌸💞❤🌸💞❤🌸💞

# 286
За мен си, без да съм специалист, кармична беше връзката с БНД. Беше тежко, в този период все едно не бях аз. Не ми се влиза в подробности, но след този период съм си аз, оправих си живота. Приятел ми каза, че съм си изчистила кармата с тези изпитания. Дано!

# 287
Именно това се има предвид значима, важна връзка, заради която последствие ставаш, случваш, развиваш това, което ти е заложено като рожден потенциал. Или ти променя по някакъв начин живота. Такава връзка, която е начинът да стигнеш от точка А до точка Б. Хората, които срещаме са само инструмент, средство с които си служи нашата съдба. Човек чрез тях се развива и изгражда като личност, характер. Всеки е това което е, намира се там където е, от ретроспективната гледна точка на тук и сега, благодарение на взаимосвързаността, поредица от хора и обстоятелства. Всяко нещо има своя замисъл, смисъл в контекста на цялото, а не на отделни елементи, части от него.
Рождената карта представлява кармата. Каквито и да са отношенията, те са част от нея. Независимо дали човек ги разбира като добри или лоши. Не се дават по заслуги.
Всеки, който се занимава с астрология или се допитва до нея, на първо място е добре да се замисли над идеята, че всеки човек е неделима, съставна част от цялото, не е автономен свободен електрон. И затова в него важи ефектът на пеперудата.

В този ред на мисли, дори и някой буквоядски да каже че не сме по темата, сме. Химическият "състав" на момента като синхроничност, предполага да се развива подобна дискусия. Звездите "казват", пък ние го разказваме.

Последна редакция: пн, 11 ное 2019, 09:13 от starinthenightsky

# 288
  • При децата ми
За мен си, без да съм специалист, кармична беше връзката с БНД. Беше тежко, в този период все едно не бях аз. Не ми се влиза в подробности, но след този период съм си аз, оправих си живота. Приятел ми каза, че съм си изчистила кармата с тези изпитания. Дано!

Какво е БНД?

# 289
Бащата На Детето

# 290
  • При децата ми

Божее, ЖДБ - Жива да не бях!:grinning:

В този ред на мисли, най-вероятно и аз имам кармична връзка с бащата на децата ми. Ама, то не е за разправяне там...Sad

# 291
Имаше един човек в живота ми, с който се запознах случайно една лятна вечер ..после пак така на майтап му се обадих, просто не ми пукаше, бях в едно такова настроение, интересно ми беше, сякаш на шега всичко стана ...влюбих се, бях малка, той замина, остави ме, много плаках, след време той ме потърси, аз още го обичах, наистина силно, бях друг човек, видяхме се, но той пак ме остави, така още един път, после аз вече бях с друг човек, той пак ме потърси, направих грешка като го видях, защото нараних човека до себе си, след тази среща, го изтрих, блокирах, изобщо не го искам в живота си, той ми помогна да разбера какво искам от живота и, че не мога да го получа от него ...все още мисля за него, но не искам да го виждам, този човек изигра ролята си в моя живот, много страдах и много плаках заради него ...Това кърмична връзка ли е?

# 292
Имаше един човек в живота ми, с който се запознах случайно една лятна вечер ..после пак така на майтап му се обадих, просто не ми пукаше, бях в едно такова настроение, интересно ми беше, сякаш на шега всичко стана ...влюбих се, бях малка, той замина, остави ме, много плаках, след време той ме потърси, аз още го обичах, наистина силно, бях друг човек, видяхме се, но той пак ме остави, така още един път, после аз вече бях с друг човек, той пак ме потърси, направих грешка като го видях, защото нараних човека до себе си, след тази среща, го изтрих, блокирах, изобщо не го искам в живота си, той ми помогна да разбера какво искам от живота и, че не мога да го получа от него ...все още мисля за него, но не искам да го виждам, този човек изигра ролята си в моя живот, много страдах и много плаках заради него ...Това кърмична връзка ли е?

В класическата астрология не се говори за "карма", това понятие започна да се използва в психологическата и модерната западна асрология.
Случая, който описвате най-вероятно има връзки в двата хороскопа между Универсалните сигнификатори-Марс, Венера, Луна, Слънце, но връзките между сигнификаторите за брака са слаби, най-общо казано. Това е, което може да се каже в такива случаи.

# 293
  • SF
Малко се бърка драматична с кармична връзка.
С лекота се приписва кармичност на всяка несподелена любов, за която страдаме по-дълго.

# 294
Esmee, ти как определяш кармичната връзка? Извини ме, ако си го написала вече в предишните страници, ще проверя по-късно, че от телефона ми е по-неудобно да търся.

# 295
Една интересна статия от Гали, за това защо избираме точно определени партньори.

Цитати от нейни статии, които ми харесаха.
Цитат
Популярната западна астрология, че и психологията, вмъкват забележката, че ако „работиш” върху отношенията си, няма как да не постигнеш резултат. И че ако резултатът е лош, значи не си „работил” както трябва.
Индийската мъдрост обаче казва следното: понякога успехът може да бъде постигнат без абсолютно никакви усилия, достатъчно е да бъдеш естествен. Понякога и планини да преместиш, нищо не може да те спаси от провала. Аз лично приемам нея – доказала се е в житейския ми и астрологичен опит до момента.

# 296
Ретроградния меркурий има ли връзка със здравето? Имам здравословен (неизяснен) проблем и планирах да се видя с лекар тази седмица. Но от една седмица нищо не върви както трябва, яко ретроградие. Та се зачудих дали не е по-добре да отложа прегледа?

# 297
  • Burgas, Bulgaria
Аааа , баш това си мисля , такъв резултат на детето получих , че не знам как  ще  осъмна  . Изобщо не съм очаквала подобен , буквално съм в шок , стрес , лека  паника и адски силно се моля , това да е грешка .
От вчера до днес всичко ми се преобърна, а бях в толкова добро настроение  и нямах търпение да започне седмицата  - всичко, което планувах
 отпада по някаква си причина  , а да не казвам , че от 4 часа насам след като взех  резултата на детето съм като в транс , чак си мисля дали не сънувам кошмар  и постоянно си повтарям , че не е възможно ....

# 298
мадам тиква, много съжалявам, надявам се все пак са в грешка.
След твоя пост със сигурност отлагам лекаря.

# 299
Мадам тиква, задължително поискай и второ мнение или най-малкото проверка на резултатите. На ретрограден Меркурий много често стават обърквания. Затова е добре нещата да се проверяват; ако е наложително даже и по няколко пъти.
Надявам се такъв да е случая и при вас и всичко да е ок накрая.

Общи условия

Активация на акаунт