Какво ни казват звездите тази седмица ? – 4

• 44 002
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • SF
Този линк не ми се отваря. Дава ми някаква грешка.
Ако можеш, сподели защо е добър ретроградният Сатурн или защо е по-добър от директния Сатурн в нашите карти. Извинявам се, ако не разбирам добре това, което си ни написала. Затова исках да разкажеш повече.

# 376
Какво предполага периодът от време, в който Слънцето е в Стрелец ?

Слънцето влезе в зодиакалния знак Стрелец. С Луна във Везни. Юпитер и Венера са в съвпад в Стрелец. Марс в Скорпион е в опозиция на ретрограден Уран в Телец. В ден на Венера, час на Марс.

Стрелецът е олицетворение на шанс посредством разширяване на хоризонта, гледната точка, обогатяване на светогледа, на неща с мащаб, перспектива. Съвпад на Юпитер с Венера - контакт и взаимоотношения с хора, които го предполагат - образовани, ерудирани, вдъхновяващи, с по-мащабно виждане и философски възгледи за нещата, чужденци, хора от различни религии и етнос. На дневен ред може да е метаморфозата във взаимоотношенията, партньорствата. Такива, които носят със себе си перспектива, по-мащабни възможности, на дълги разстояния.  Подхранват любопитството на човек да изследва непознати територии. Да прави нещата със страст.

Обединяването на принципите на Юпитер и Венера в Стрелец, може да е началото на период,  в който условия и обстоятелства съдействат, благоприятстват, дават рамо за най-общо казано промяна в начинът, по който човек осъществява, реализира нещо. Като например да инвестираме ресурс в нещо различно. Със съдействието на партньорства, взаимоотношения, условия и среда, в които сме поставени и една по-различна перспектива, гледна точка, възможност, може да са предпоставка за щастие и успех, шанс, просперитет. Средата, в която се намираме може да е благосклонна към личните желания, способности и таланти. Същевременно обаче  партньорствата, възможностите, шансовете със съдействието на такива, може да са източник на някакъв дискомфорт, метаморфоза. Възможно е да общуваме и имаме срещи с хора, които са в състояние да ни преобърнат представите за нещо. Емоционално да ни обърнат с хастара наопаки. Или набързо може да вземем решение да резервираме хотел за някоя желана дестинация. Водещ ще е импулсът, ентусиазмът, желанието човек да опита и да се впусне в нещо ново и различно.
Този съвпад между Венера и Юпитер е малко като да хванеш влака в последния момент. И после метафорично казано запъхтян, изнурен, емоционално силно развълнуван, да се наслаждаваш на гледките, пейзажа, които се разкриват от купето на влака.

Повод за разширяването на хоризонта, оптимизъм, ентусиазъм, може да са трансформация, метаморфоза в мисловните модели, чрез комуникация на емоционална основа, споделяне, общуване и подкрепа от страна на хора и обстоятелства. Трудна чуваемост. Нови хоризонти чрез партньорства. Нов етап чрез такива. Контакт с хора с възможности, които могат да изиграят ролята на ментори. Неочаквани и изненадващи подаръци. Рязко излизане от зоната на комфорт. Обичайният коловоз. Промяна на статуквото в крачка, движение.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 12:09 от starinthenightsky

# 377
  • SF
Снощи получих предложение да сменя работното си място. Същата компания, но друг департамент. От вълнение не можах да спя дълго и качествено като за хладна събота сутрин.

# 378
Честито Слънце в Стрелец!!! Ще имаме три дни на радостна еуфория,подаръци,оптимизъм,вероятно добри контакти с чужбина и много други хубави неща.На 26.11,в деня на Новолунието, но през нощта,ок.2ч и 29 мин Венера ще премине в Козирог,където вече е "пренаселено" Grinning .Венера тук е сериозна, недостижима, "ледена" кралица, делова жена и няма време за кратки флиртове,безгрижие и кокетничене.Тук любовта е отговорна,сигурна ,дори с привкус на задължение,но връзките не се разпадат,дори и да има някакви противоречия.Навлизайки в строгата територия на Сатурн,Венера се намесва положително в опозицията Уран в Телец / Марс в Скорпион и опънатите им отношения придобиват градивен характер /до ок. 4.12/. Венера в Козирог се чувства добре и последователно ще се срещне с ЮЛВ  /от 01.12 до 09.12/, със Сатурн  /точен съвпад на 11.12 / и накрая с Плутон   /точно на 13.12/.Интересен е съвпадът й с ЮЛВ ,тогава ще е в секстил с Марс в Скорпион - може да се обади стара,незабравима любов или да се появи нова Simple Smile.

# 379
Благодаря много! Интересни дни се задават!
От 1до 9 декември да се оглеждаме

# 380
Титания,💝!

# 381
  • Sofia
С моите натални Луна и Нептун в Стрелец познайте дали не усетих мощно навлизането на Слънцето в този оптимистичен зодиакален знак Flowers Four Leaf Clover
С моя ретрограден по рождение Сатурн съм свикнала за всичко да размишлявам, отработвам, структурирам... да не говорим, че той ми е точно на МС в Лъв откъм 9 дом, така че с моя отдавнашен другар Сатурн нямам проблеми, дори съм му признателна, че поне малко ме приземява и ми дава граници /със Слънце, Венера и Меркурий в Риби съм/... ах, тези размити граници.
Колкото до домовете, Венера и Юпитер в Стрелец, попадат в моя натален 2. дом в момента. Чувствам се силна, дори мощна на моменти. Чувствам се жизнена, с ясни материални и духовни ценности. И определено щедра, изобилна, имаща, споделяща, даряват ми и аз самата дарявам. Когато получаването и вземането са толкова естествен процес, че ... сърцето ти прелива и пее.

# 382
Транзитните Венера и Юпитер сега са ми в 6Д. Очаквам интересни неща при влизането им в Д7, там ми е наталната Луна.

Заради Урановата ми опозиция имах внезапни и неочаквани обрати и не мога да преценя кое откъде идва, но общо взето, всичко е по учебник.

Ухажва ме чужденец от много различна култура, а аз съм в разположение на духа да позволя да бъда ухажвана. Ще видим.
Преди година и половина бях твърдо против. След затъмненията по оста Рак/Козирог се обърнах наопаки. Или Уран ми е разбъркал чакрите. Не знам. Laughing

Наталната ми Венера е в Д4, а Юпитер на МС.

Обзело ме е едно благосклонно, оптимистично и щедро настроение, дано не ме напусне.

# 383
Хммм ми моите подаръци къде са 🤣 при мен съвпада на Венера и Марс в Стрелец е в 4-ти Д, освен харчове за сметки покрай дома, друго няма 🤔

# 384
И при мен съвпад Слънце, Венера и Юпитер в 5ти дом в Стрелец... хайдеее Heart вече

# 385
Щастието е в индивидуалното усещане за личен комфорт. В това да се чувстваш на инстинктивно ниво добре, комфортно. В такъв смисъл дори и съвсем тривиални неща са източник на щастие. Споделената, отразена лична енергия е източник на щастие. Да се чувстваш емоционално отразен като срещаш сродни души. Интелектуално - при контактът с хора със сходен начин на мислене. Духовно - гледате в една посока. Блокираната, отхвърлената е повод за неудовлетворение, дискомфорт.

# 386
  • Sofia
За днес от мен:

Слънцето вече е в Стрелец. Луната е във Везни. Двете Светила са в допълващите се стихии Огън и Въздух. Венера и Юпитер се движат директно и съвпадат в Стрелец. Би трябвало всички да сме почувствали положително този съвпад на двата Бенефика / Небесни благодетели. Може би в различни сфери, да, в зависимост от това в кой натален дом ви попадат в момента. Но все някъде ви върви много сега.

Предстои ни нещо много хубаво след броени дни, а именно Новолунието в Стрелец. Оптимистично заредено, Огнено Новолуние. Пригответе се да пишете желания, свързани с далечни пътувания, с висше образование, с връзки с чужденци, с учене на чужди езици, с пътешествия или работа в чужбина, с търсене на вечните истини за живота, с философията, с приключенията и авантюристичния дух, с любов с чужденец или в чужбина, с квалификации, обучения и преквалификации.

Водещи елементи в момента са всички без Въздуха, което се случва относително рядко, да са в такова равновесие природните стихии, изразени астрологично. Радваме се на достатъчно Земя /имаме Уран в Телец, Сатурн и Плутон в Козирог/, на Огън /Слънце, Венера и Юпитер в Стрелец/, на Вода /Нептун в Риби, Марс и Меркурий в Скорпион/ и на Въздух /Луна във Везни/. Което означава, че представителите на почти всички зодиакални знаци се чувстват прекрасно тези дни.

Имайте хубава събота! Two Hearts Gift Heart Sparkling Heart

Дерзайте. Мечтайте. Бъдете смели. Упорствайте. Гонете мечтите си. Независимо от това какво смята обществото. Другите хора. Вие гледайте себе си. Някои неща са само между вас самите и Този Отгоре.

Луната ще ви вдъхновява да обърнете внимание на любовта и/или брака си. Слънцето ще ви мотивира да пътувате, да учите, да участвате в различни приключения. Венера и Юпитер ще ви настройват оптимистично. Периодът е добър да проявите щедрост. Парите е добре да циркулират свободно. Правете подаръци или поне ги купувайте отсега за Коледа. Получавайте подаръци с радостна благодарност.

# 387
Вихрогонче, от твоите уста в божиите уши, както се казва! 😃 Перфектно ми резонира прогнозата ти! 😍

Аз смятам, че всичко без изключение е между човек и Онзи Отгоре, само Той знае мотивите зад всяко едно наше действие, симпатично или несимпатично. 🙂 По този повод преди време казах, че само Той може да ме съди, заради което бях възприета като арогантна. 😂

# 388
Съвпадът на Юпитер и Венера в Стрелец при мен е във втори дом. Съвсем неочаквано, получих предложение от голяма международна компания, която иска да наеме мое помещение. Колебая се, договорът им ми се струва твърде обвързващ.
Вихрогонче, Титания, благодаря за прогнозите!

# 389
Съвпадът на Юпитер и Венера в Стрелец при мен е във втори дом. Съвсем неочаквано, получих предложение от голяма международна компания, която иска да наеме мое помещение. Колебая се, договорът им ми се струва твърде обвързващ.
Вихрогонче, Титания, благодаря за прогнозите!
Типично за Меркурий в Скорпион във връзка с договора,с подмолни  "камъни",но пък Вие  също  можете да предложите Ваш вариант.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 20:18 от Титания

Общи условия

Активация на акаунт