Какво ни казват звездите тази седмица ? – 4

• 43 995
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Съвпадът на Юпитер и Венера в Стрелец при мен е във втори дом. Съвсем неочаквано, получих предложение от голяма международна компания, която иска да наеме мое помещение. Колебая се, договорът им ми се струва твърде обвързващ.
Вихрогонче, Титания, благодаря за прогнозите!

След като четете и коментирате в тема, в която и други правят прогнози, е малко липса на елементарно възпитание, учтивост да изразявате благодарност само към някои, които го правят. Ако намирате за нужно да благодарите персонално, то може да го направите и на лични. Или чрез лайк на коментар.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 20:17 от starinthenightsky

# 391
  • Далечният изток
При мен съвпадът е в първите градуси на 5 дом. Любов ли да очаквам?

# 392
Права сте. Благодаря на всички, които отделят от времето си, за да пишат прогнози.

# 393
Любов,деца,радостни събития,добро стечение на обстоятелствата,творчество,успех в хоби,ако имате, хазарт също.
И при мен е в 5-ти Grinning Grinning Grinning !!! Явно,много сме петодомничките....Simple Smile !

# 394
Честито!
Как да разбера при мен този съвпад в кои градуси е, зада знам какво да очаквам?
Моля за обяснение като....за начинаещи

# 395
Точно същото щях да питам и аз. Имам натална карта, но кое къде се пада в момента, не знам как да намеря.

# 396
  • Пловдив
Като си генерирате натална карта има един син бутон - със транзити . Като го натиснете извън кръга в зелено се показват транзитите . Това от астро ком  сайта . При мен венера и юпитер ще са в съвпад в 7дом.

# 397
Извинявам се много. Може ли да ми кажете как и къде да си генерирам натална карта?
Благодаря предварително!
Като си генерирате натална карта има един син бутон - със транзити . Като го натиснете извън кръга в зелено се показват транзитите . Това от астро ком  сайта . При мен венера и юпитер ще са в съвпад в 7дом.

# 398
  • Пловдив
От сайта на astro.com  -> Free Hososcopes -> Extended Chart Selection

# 399
При мен съвпада е в 12 дом, прави опозиция с луната ми.... освен изобилие от депресия аз друго не му усещам на тоя юпитер Neutral Face

# 400
Много благодаря за обяснението и насоките. При мен са в трети дом, какво мога да очаквам?

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 22:10 от vaychka

# 401
Изключително съм благодарна, че обяснихте на разбираем език! bouquet
Ако всичко съм направила както трябва, при мен е в 9 дом

# 402
Много благодаря за отговора!
От сайта на astro.com  -> Free Hososcopes -> Extended Chart Selection

# 403
Любов,деца,радостни събития,добро стечение на обстоятелствата,творчество,успех в хоби,ако имате, хазарт също.
И при мен е в 5-ти Grinning Grinning Grinning !!! Явно,много сме петодомничките....Simple Smile !
Защо при мен има само депресия тогава и никакъв помен от любов или радостни събития...
Също е в 5ти.

# 404
И аз се чувствам смазана. Отварям очи и въздишам твжко. Пак ли? Докога? Вече няколко месеца и е ужасно,  за момента не се справям, само временно.

Общи условия

Активация на акаунт