Снимки – спомени от близко и далечно минало

• 765 995
  • 11 934
  •   1
Отговори
# 10 830
  • През девет планини в десета...
Аз бях записана в кръжок по художествено слово в продължение на три години. Беше нещо като театрална школа. Участвала съм в три републикански състезания, в Михайловград, Велико Търново и Силистра. Цяла година се подготвяхме, репетиции, повторения, костюми, много много труд. Сценариите бяха от Стефан Цанев. Забавни случки в рими около 30 минути. От цяла България имаше групи. Много хубави спомени имам от тогава, ходихме и в международни лагер школи. В Обзор и в Полша. Лагерите бяха за талантливи деца. Ех, времена....

# 10 831
  • Sofia
Все още го продават 🤔

# 10 832
Едва ли мирише по същия начин. Това е аромат от 2014. Така купих за подарък мъжки парфюм Ятаган, но нямаше нищо общо с онзи, който продаваха в Кореком.

# 10 833
Бич може е интересен като куриоз. Едва ли някой би го ползвал при толкова достъпни маркови парфюми.

# 10 834
# 10 835
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
синичкото беше гризалката за зъби на дъщерята. Simple Smile

# 10 836
  • София
И аз имах такова, но със зелени гащи. Бвх му отгризнала нослето.

# 10 837
  • През девет планини в десета...
Помните ли едни малки пластмасови голи куклички в розово телесен цвят, около 7-8 см дълги. Голям хит бяха по мое време, всички имахме такива. Мисля че от панаирите и стрелбищата ги продаваха

# 10 838
ако си имала таралежчето, значи си имала и "бучката" - полусфера, с две точки отпред, които кръстихме очи. отзад нямаше една точка, така, че няма сигурност коя точно е предната и коя задната част. Wink
нашето беше розово и го кръстихме прасе, но никой не разпознаваше родовата му принадлежност, докато не я обявим. Simple Smile
щерката много си играеше с "бучката", защото беше мека, лесно я караше да писука, а и размерът беше точно като за една детска ръчичка. Simple Smile

# 10 839
  • София
Нямам спомен за такова. Имах един пумпал с дръжка, която го "навиваше".

# 10 840
руски? с конче, което прескачаше над прегради. Simple Smile

# 10 841
  • София
Не помня Добри, беше в синьо и червено. Руска ходеща кукла имах. И една кукла негърче.  Имах и много конструктори.

# 10 842
И аз имах руски пумпал и кукла негърче. Боже, къде ме върнахте....
А баба ми пазеше една парцалена кукла, с която си е играла тя самата.

# 10 843
  • Sofia
Помните ли едни малки пластмасови голи куклички в розово телесен цвят, около 7-8 см дълги. Голям хит бяха по мое време, всички имахме такива. Мисля че от панаирите и стрелбищата ги продаваха
Такива ли?
Бабите им плетяха тези рокли и седяха по секциите..

Имах такава количка

И такава жаба и Буратино,клоун и надуваемото плюшено сърне

По сергии и панаири имаше от тези

Първата ми шевна машина беше същата

...снимките са от фб група

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 18:15 от Doli

# 10 844
  • Калифорния, САЩ
синичкото беше гризалката за зъби на дъщерята. Simple Smile

И моя 😃😃😃.

Общи условия

Активация на акаунт