Робот за почистване на прозорци

• 146 630
  • 797
  •   1
Отговори
# 540
На мен ми излезе W55 - 308 лв. и стотинки до офис на Спиди с наложен платеж.

# 541
Моля за сравнение между W55 и W8. Плюсове и минуси Simple Smile Цената е ясна.

# 542
  • На брега на реката
В последните няколко страници се пише основно, за посочените от Вас модели!
Прочетете и ще намерите необходимата Ви информация.
Не съм сигурна дали някоя съфорумка има и двата модела за да ги съпостави от личен опит!
По-скоро ще е съпоставка на база споделено от друга съфорумка!

# 543
Прочетох ги Simple Smile

Вие сте притежател на новия модел. Бих искала информация от момичета като Вас, които имат тези модели. Ако аз имах, бих отговорила накратко. Плюсове и минуси.

А има и някакъв модел В 66, за който се говори тук, но не виждам да се продава в сайта от последните страници.

Плюсовете на Ваєя модел например? Без пръскалото всъщност. Оставя ли следи, както някои момичета на 55 споменаха.

# 544
Кратко: W55
+ не ме боли кръста и ръката, не се потя
-не бърши перфектно, трябва да се мине няколко пъти с чист парцал ако са твърде прашни.

Съвет- пусни си клипчета с моделите, в ю тюб има доста ревюта.

# 545
  • на Мелмак
Аз имам W8, но не мога да го сравня с друго, освен с миенето на ръка.
Има обяснено как се пуска за първи път при замърсени прозорци, почиства се дограмата и ъгълчетата, евентуално и 1см от ръба.

# 546
Аз това правя с външните стъкла-минавам да махна насъбраната мръсотия по ръбовете, за да не в разнася мопът.

# 547
Благодаря, момичета. Как минавате, на ръка ли?

А в ютюб гледах, но чак много ревюта няма. И са все на едни чисти прозорци... интересува ме с наистина мръсен прозорец отвън, нечистен изобщо, разчитащ само на дъжда, дали ще се справи?

Сърбят ме ръцете да натисна бутона купи. Цената за В8 е почти двойна, но ако наистина не оставя тези следи, за които пишете, ще е той.

# 548
  • На брега на реката
Ползвала съм го 2 пъти и съм много доволна.
Имам остъкление, което измивах много трудно с висене на перваза, държейки се с една ръка и сега не мога да се нарадвам,пче го имам.
За сега не мога да му намеря минуси, но може би трябва време. Плюсовете са относителни, при условие, че нямам друг за сравнение.
Пусках го по два пъти на големите стъкла за да са измти добре.
Върши ми чудесна работа и това му е плюса, аз само го премествам и сменям моповете.

Както по-назад писаха, за мръсен прозорец се пуска със сух моп за да обере пепелта и после се пръска или ако е модела с пръскалки, сам си върши работа.

# 549
Благодаря, момичета. Как минавате, на ръка ли?

А в ютюб гледах, но чак много ревюта няма. И са все на едни чисти прозорци... интересува ме с наистина мръсен прозорец отвън, нечистен изобщо, разчитащ само на дъжда, дали ще се справи?

Сърбят ме ръцете да натисна бутона купи. Цената за В8 е почти двойна, но ако наистина не оставя тези следи, за които пишете, ще е той.
Аз имам W 66 , не го продават вече ,но той е като w55 само че пръска моя (приплюва ,ако мога така да се изразя) На моменти замазва(зависи колко ми е мръсен мопа ,на 4-тото стъкло например) ,в общи линии съм доволна.Върши ми чудесна работа.Налага се да му пръскам със спрей допълнително като чисти.На приятелка помогнах да си поръча W8 .Впечатленията са : към 1 см по-широк и висок .Бих казала усещам го по -тежък.Много лесно го свалих от стъклото, като и показах как да го ползва.Моя прави доста по силен вакум ,като му спре програмата имам предвид.Като работи нямам идея как е защото по характеристики w8 е с доста по -висока всмукателна мощност.
Ако трябва да си купя сега бих избрала w55 защото работят на малки стъкла ,моите някои са по 33см широки.Това ми беше определящо при покупката .Имам и огромни витрини ,но се съобразих и с малките (като ще мие да мие.)
Не мога да сравня пръскането ,не напълнихме робота с течност като го пробвахме(да не споменавам ,че като не поиска да потегли с дистанционното реших че съм я уредила с развален робот.Оказа се за две луди жени ,че дистанционното е без батерии)Натиснах го да чисти с централното копче да видим работи ли ,той избърса половината стъкло и спря ,че ужбил изчистил.Щях да и показвам кое копче на дистанционното за каква програма е ,нищо и не показах защото не намерих инфо.Нямам и време ,дано се е справила сама ,че има вариант да си седи в куфарчето.
Дано съм помогнала с нещо ☺

# 550
С често пускане резултатът е ок.
В смисъл аз измих всички прозорци като го купих още.
Сред 2-3седмици пак го пуснах на остъклената тераса...
Гледам в кухнята от дъжда пак са се позамазали..та и там ще го лепна скоро.
Но моите бяха много мръсни.
С редовна поддръжка сега с робота вярвам че ще блеснат Simple Smile)

Малко ме "мързи" да го отлепвам и лепя че на терасата са 7 профила, досадно ми идва леко..но това в кръга на шегата..все пак не търкам аз де Grinning
И в спалнята сме с дървена дограма, всяко крило има по 4 повърхности след отварянето на двойните стъкла..та и там леп/отлеп...

# 551
  • на Мелмак
Аааа,
Леп/отлеп си е идеално Wink

# 552
Досадно е наистина, няма пълно щастие 😆

# 553
  • На брега на реката
То няма угодия!  Joy /това в кръга на шегата/
Докато си го купим, си казваме, че няма проблем - ще го местим, ще сменяме мопове и т.н. След като го купим и мине малко време и това действие ни е струва досадно или трудоемко, ама то с всяко нещо е така!

Най-важното е, че не ми се откачват ръцете, да търкам до блясък, а си върша нещо, докато той търка!

# 554
Благодаря на всички Simple Smile

Само още един въпрос. Колко по-голям е w8, че w55 става за малки прозорци, а новият - не. Доколкото разбирам, разликата е едва 1см. Това ли е от съществено значение, или при програмирането е зададено така, единият да чисти и по-тесни прозорци, другият да се затруднява.

И, момичета, пропуснахте катеренето по стълбата, нагоре-надолу... Това колене, това рамене, това мускулна треска след операцията чистене на прозорци се надявам да останат спомен. Все още се чудя кой да е... Имам само един тесен, но пък висок прозорец, но пък е отваряем, така че клонякъм новия модел.

Айде, и аз във вашия отбор. Поръчах 55, залагам на по-евтиното и евентуално да стане и за тесния ми прозорец, отваряем, но трудно достъпен. Ама той е наистина твърде тесен. 23см. Тесен и висок. Ще пиша дали става и за него.

Последна редакция: пн, 03 юли 2023, 12:01 от curly sue

Общи условия

Активация на акаунт