Робот за почистване на прозорци

• 146 635
  • 797
  •   1
Отговори
# 555
Аз не съм писала ,че w8 не става на тесни прозорци.Няма как да знам от едно пускане и то на прозорец на приятелка.Когато купувах моя w66 ,миналата година този w8 го нямаше още,за това се спрях на моя .Спрямо други марки той е най компактен .Иначе споделих впечатление от робота на приятелката е  малко по -голям и по тежък сякаш и мопа му е на едно как да го опиша такова дето пружинира .Това се казва женско описание 😉 .

# 556
Не бих казала, че 55 е добър за малки прозорци. При големи и средноголеми се справя по-добре. При малки се обърква, сигурно защото няма достатъчен свободен ход напред. Например горно прозорче или долната част на балконските врати, стъкля на интериорни врати, огледала по-малки от човешки ръст.

Поне при мен е така и тях ги мия ръчно, вместо да губя време и да се ядосвам.

# 557
На малко го пускам нагоре надолу или ляво-дясно да чисти.

# 558
и като дозабърша по краищата и двойна работа 😁

# 559
  • На брега на реката
На терасата имам 3 прозореца, които са широки /1м/, но ниски /около 32 см./. Реших за проба да го пусна и се справи отлично.

# 560
Дано не съжалявам, че не поръчах новия Simple Smile Доста момичета го хвалят. Днес идва.

За какво го закрепяте  за да не падне? Стол достатъчен ли е?

# 561
  • Пловдив
Закачам катарамата на дръжка на шкаф или ако няма такъв в близост - омотавам около самата дръжка на прозореца Stuck Out Tongue Winking Eye
В началото и аз бях много ентусиазирана и при всеки дъжд го пусках, ама сега ме домързява... Трябва тези дни поне на терасата да го пусна

# 562
Ми то с тия дъждопръскания...аз не трябва изобще да го прибирам Joy...тъй излиза...

# 563
  • Пловдив
Кошмарна е тази година от към дъждове (то и едни дъждове...).
2020 или 2021 имаше един период, в който валеше един жълт дъжд - носели се песъчинки от пустинята - и тогава беше ужас, но не от към чЕстота, а от чИстота Joy

# 564
Благодаря ви, момичета.

Да се отчета и аз.
Малко съжалявам, че не си взех новия модел, защото:

1. Не става на тесния и висок ппрозорец, поради която причина всъщност го предпочетох.
2. Не пръска, което си го знаех, а на големи и труднодостъпни  прозорци това е голям плюс.

НО! Не съжалявам, че се снабдих с този помощник.
Ако нямах база за сравнение, бих казала, че съм ок с моето роботче. Въпреки че днес от мерак не ми спести никакво време, защото му висях на главата и му бях хем шеф, хем асистент през цялото време.
Не говори, като свърши времето, издава три последователни сигнала.
На по-големи прозорци е по-ефективен, има площ да се вихри, а на малките тъкмо тръгне и ентусиазмът му секва Simple Smile Така че май малките ще си ги бърша на ръка.
Краищата, около 1 см, ъгълчетата, наплюто от разни гадинки, акота на птички не бърше добре, но това не ми пречи, ще му търся цаката на този проблем.
Много по-бавно е чистенето отколкото на ръка, но това не ме притеснява ни най-малко.
Някои прозорци бяха наистина доста зацапани и не се изчистиха както трябва, но и това не ме вълнува, ще пускам пак, и пак, и пак...

# 565
  • На брега на реката
Тази година, с толкова дъждове,  определено имаме поле за изява или по-скоро за тормоз над роботчето /Хутьо осми/! Joy

Краищата наистина има пренебрежимо малък участък непочистен, но аз така или иначе минавам за да подсуша уплътнението, та не ми е драма, а отвън дори не можех да стигна добре до другия край та хич не го мисля. Важното е, че по-голямат част е излъскан!

# 566
Моят е Роберто и се справя чудесно за поддръжка.Иначе миех прозорци от година на година.

# 567
Аз имам един Мухльо или Мухлер /Muhler/  за пода, за прозорците още не съм го кръстила Joy
Хутьо ми допада JoyJoy

# 568
За пода се казва Прахчо, за прозорците Блясъчко 😀

# 569
  • София /Абсурдистан
При мен този за пода е Тъпчо, а този за прозорците още си няма име.

Общи условия

Активация на акаунт