Робот за почистване на прозорци

• 146 584
  • 797
  •   2
Отговори
# 510
  • София
И аз от вчера с W55. Още го разучавам, утре ще се вихря. През седмицата, като се върна от работа прозорците са много напечени от слънцето (южно изложение), чистят се по-трудно, за това утре сутрин започвам.
Никъде не намерих за каво е USBто. Някой знае ли?

# 511
За софтуер някакъв май писаха..

# 512
Бях забравила за USB-то, че съществува. Трябва да разуча за какво е.

# 513
Дори не съм го забелязала това USB 😀

# 514
Аз писах.Или е за диагностика( ако нещо забие и е в сервиз, или за ъпдейти).Не съм чела описанието подробно, но обикновено за такива случаи се ползва.

# 515
  • София
Аз днес чистих, доволна съм много, добра инвестиция е. Единствено свалянето от прозореца ме затрудни, натисках кочето за старт/стоп и тоя все пищи. Този стоп взъщност не се ползва за сваляне а за стопиране на програмата. Трябва се малко по силно дърпане за да се свали от прозореца😆

# 516
Като сложиш пръста на копчето, държиш дълго и тогава се отлепя.
Свикнах след десетина неуспешни опити аз...значи дълго натискаш без да махаш пръстчето Simple Smile
Ще му хванеш цаката...

# 517
  • на Мелмак
Мисля, че трябваше да си взема не W8, a от тези с кръглите мопове, според мен по-добре ще чистят ръбчетата. Отделно, моят му трябвало 20 мин да се зареди и после да се пусне. Вторият път не чистИ като хората, след разговор с фирмата, даже ми предложиха да ми изпратят упътване на български, което всъщност нямам, тяхно задължение е и там не пише за това. Малко му се ядосах, но дано се спогодим за в бъдеще.

# 518
Аз днес чистих, доволна съм много, добра инвестиция е. Единствено свалянето от прозореца ме затрудни, натисках кочето за старт/стоп и тоя все пищи. Този стоп взъщност не се ползва за сваляне а за стопиране на програмата. Трябва се малко по силно дърпане за да се свали от прозореца😆
Кой не си е прочел упътването Simple Smile Бутонът се натиска и задържа натиснат няколко секунди, за да спре вентилаторът и да се отлепи от стъклото.Никакво усилие не изисква.

# 519
  • София
Ами да, прави сте. Това изобщо съм го пропуснала, благодаря за забележката ☺️

# 520
Споко и аз дърпам като бясна! Ама вече ще знам хъхъхъ

# 521
Преди година се сдобих с робот за прозорци.Все отлагах ползването. И преди няколко дни се реших.Ми не съм доволна,замазано и с грозни кръгове се получи Може и аз да съм объркала нещо ,уж четох упътването .Но си личат  огромни кръгове и мазаница

# 522
Значи, ако стъклята са мн. мръсни се пуска уредът с чист моп, без да де мокри.После с нов, чист и много малко препарат.Ако се наложи трети път с чист, за да пилура.Просто трябва малко да схеанете е коя ситуация как да действате.

# 523
Значи, ако стъклята са мн. мръсни се пуска уредът с чист моп, без да де мокри.После с нов, чист и много малко препарат.Ако се наложи трети път с чист, за да пилура.Просто трябва малко да схеанете е коя ситуация как да действате.
Да и аз бях чела точно това.И преди да го пусна,почистих със суха кърпа.

# 524
Аз разредих на макс препарата за стъкло и пръсках мн малко по мопа, едва да е влажен.Така ми се получи мн. добре.

Общи условия

Активация на акаунт