Лакове за нокти - 131

• 46 389
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря за темата Flowers Sunflower

# 106
# 107
Малко кич от мен Grinning Закривам сезона на летните лакове, защото ми пристигнаха есенните ваденки и сега избухвам с шарения Grinning Между другото, синият нокът е лепен с пакетче чай, почти го строших безобразно.

# 108
  • Пловдив

02 е номера
Скрит текст:

Кой е лака? Много е хубав!:heart_eyes:

# 109
  • Gone with the wind
Арабеск, много ме радват подобни "кичове", но за жалост не съм достатъчно смела за такъв Wink
Мама на Миро, сетих се, че имам такава плочка на Beauty big bang, трябва да я изровя

# 110
Неща лилавко, не ме радва особено, но ще издържи ден - два Stuck Out Tongue

# 111
  • София
От ученичка обожавам бял лак тип "блажна боя". Седи ми еднакво добре и за ежедневно и за вечерно облекло.
За перлените от 80-те не мога да кажа същото, но вариантът на Дженифър Лопес доста ми допада.

# 112
  • В полите на Пирин планина
Единственото бяло, което имам е OPI Solitaire, но то е пясък. Това моя снимка от преди:

# 113
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Защото не обичам бял лак, за перли да не говорим - отивам да диря сета на Агент 🙈💣
Simple Smile))))))))))))) и аз ви обичам, но при тези количества лакове този сет съвсем не ви трябва, мили мои! Белият Alpine Snow с малката четка е кошмарен кошмар за нанасяне, ще ме псувате до 9-то коляно!
Мда досетих се.. Имам едно мини от Лисбон колекцията, Сузи преследва португалци-гъски ли беше...Нещо ми се изпари ентусиазма  Sweat Smile

Franie, разкошно ти седи, много красиви кадри! Heart

# 114
Suzi гони гъските/патките на Португалците го имам и аз и в голяма версия и много си го обичам и харесвам - то има неуловим розов оттенък, който изобщо не се вижда, но седи на ръце по добре от Alpine Snow IMHO Grinning

Franie - страхотно, семпло, класика!

Lita, за теб:
Има едно легендарно Опи, което все се надявам да намеря на нормална цена, от колекция от 2016 - Oh, my Majesty:

Друго полупрозрачно и перлено от редовната им колекция е Hunny Bunny:

И  малко истинска перлена класика Simple Smile Kyoto Pearl

PS А имам и един, който много го търсих и му се радвам - бял със златен шимър, полуматов без топ, но с топ - олала! OPI Breakfast at Tiffany.... сега ще сложа един слой върху бялото комбо, че вчера оцеля след страхотно местене на мебели и чистене, но има 1-2 малки забележки.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 15:49 от Agent Provocateur

# 115
Истинска соц класика е Кyoto Pearl 😸
Oh, my Majesty много ми хареса и на мен.

# 116
  • Бургас
Kyoto Pearl е перлена красота,другите Опи също са прелестни.Heart

# 117
Бих искала да видя повече бели опита с някакъв ефект, като Breakfast at Tiffany например (намерих го на едно място в Ибей, но 30$ за доставка няма да дам). В последно време имат само крем, скука, крем, скука...
Правят от време на време някакъв опит за нещо по-различно, но обикновено е голям фейл.
Металик + брокат, ще ме извиняват...

# 118
Истинска соц класика е Кyoto Pearl 😸

Абсолютно! Joy

А това последното, перла с брокат, успява да ме ужаси да си призная Joy

# 119
Бих искала да видя повече бели опита с някакъв ефект, като Breakfast at Tiffany например...
В последно време имат само крем, скука, крем, скука...
Правят от време на време някакъв опит за нещо по-различно, но обикновено е голям фейл.
A, тази дискусия сме я водили в тази тема много пъти Sweat Smile Аз не съм съгласна, но това си е мое лично мнение, с което никой не задължавам. Опи е профи линия, а не нишов самиздат, различни таргети гонят, различни от това да впечатляват маниаци. Но издънки имат, разбира се, като всеки друг.
https://www.instagram.com/explore/tags/archiveatrocities/

Иначе през годините са издали всичко във всякакви финиши, само мерак да имаш да ги търсиш (и плащаш!). Което, разбира се, не означава, че другите производители нямат не по-малко качествени и красиви, на всевъзможни цени, просто тях не ги познавам толкова добре, затова все за Опитата си бая.
https://thepolishgarden.wordpress.com/opi-collections-list/

На прима виста се сещам за една Зоя, която много харесвам, но все не си купувам - Genesis:

Или Еси 

Или един куп други - актуални са:

https://www.cosmopolitan.com/style-beauty/beauty/g25895798/white … il-polish-colors/

https://www.rankandstyle.com/top-10-list/best-white-nail-polishes

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 18:23 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт