Лакове за нокти - 131

• 46 389
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
  • При децата ми
Ооо, идва ми наум и още как! Ама, ми е неудобно. Даже ми е идвало някой път, като седна с приятелка на някое по-обезлюдено кафе, да се лакирам!:satisfied:

Момичета, много са красиви тези лакове "Пикчърполис" /не знам дали така се пише/, от къде е най-изгодно да се поръчат? Останаха ми очите в тях!:heart_eyes:

# 91
От мен един корал, с който (горе-долу) се харесах - Miss Sporty 1st To Shine в нюанс 150 Pink Flamingo:

Хич не се разбирам с тези корали и с червеното като цяло, снощи се лакирах с нюд и направо се чувствам себе си Grinning За акцент сложих и един чудесен скейл на Perfect, който открих случайно в Лили и се оказа голямо попадение, с гъсто разположени хамелеонови частички, направо ми останаха очите в него.

# 92
Хайде на GEM-а, момичета!

# 93
# 94
Всички сте прекрасни момичета, радост за очите ми! Heart Eyes
Относно ноктите на Ивчето- и на мен ми харесват във всяка форма! Heart
Адисън, уцели ме в сърцето с това синьо! Heart Даже носи моето име Grinning
Елунария, зеленият Масура на ноктите ти е много по-впечатляващ, отколкото в сайта.
Каталано, много харесвам късите ти нокти.
Относно новата тенденция за перлено бяло- на мен ми харесва и имам такъв лак. Не харесвам перленото бяло което стои "на черти".
Кристъл ноар, може ли снимка на този скейл на Перфект?
С лаковете Флормар фул калър аз лично постигам добра покривност, а с четката- повече прецизност. Знам, че някои от вас не ги харесват, но сигурно зависи и от формата на ноктите....Донякъде имам проблем с четките/консистенцията на лаковете им в конусовидни шишенца.
Пускам снимки на последните маникюрчета- Flormar Emerald green, брокат Бел и мат топ и Флормар фул калър Rose I hold с друго брокатче Бел. На живо розовото е много по-нежно.

Слагам една снимка и на омразния ми лакочистител Бюти мания- снощи час и половина се мъчих докато си сваля лака (буквално!), с голямо удоволствие ще го изхвърля!!!

# 95
  • Пловдив
Подарък от Рапунцел Flowers Hibiscus

# 96
  • Prismatica Aerie
Broken Heart С двата ли си? Close-up?Blush

# 97
  • При децата ми
Скрит текст:

Кой е лака? Много е хубав!:heart_eyes:

# 98
# 99
  • на последния етаж
О, много красиво, Агентче! Искам и аз такъв цвят!

# 100
  • Prismatica Aerie
Защото не обичам бял лак, за перли да не говорим - отивам да диря сета на Агент 🙈💣

# 101
  • на последния етаж
Catalano, ако го намериш, сподели от къде/цена. BlushGrinning

# 102

.  https://www.instagram.com/p/B18R1U8gcIG/?igshid=1nxoxdq6caq8k
Essence - colour and go 99- want to say hello
Броката е на Manhattan Lotos effect Simple Smile
Декорация с печат

# 103
Защото не обичам бял лак, за перли да не говорим - отивам да диря сета на Агент 🙈💣
Simple Smile))))))))))))) и аз ви обичам, но при тези количества лакове този сет съвсем не ви трябва, мили мои! Белият Alpine Snow с малката четка е кошмарен кошмар за нанасяне, ще ме псувате до 9-то коляно!

# 104
  • на последния етаж
Аз нямам бял перлен лак, така че очаквам препоръки. Smirk

Общи условия

Активация на акаунт