Лакове за нокти - 131

• 46 403
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
С бял маникюр хич не се възприех, наскоро се лакирах в бяло с крем завършек (маникюр + педикюр), на краката ми допадна как стои, на ръцете абсурд, още вечерта го изтрих, хем даже го матирах преди да го изтрия, да видя дали ще се възприема така - не. С бялото явно се разбирам ако е на чужди ръце, или ако е на 1-2 нокътя в комбинация с друг цвят. Перленобял лак ми е много демоде, хем не съм била родена през 80-те, когато явно е бил актуален, всъщност перлен финиш харесвам за черен и червен лак (за самостоятелно носене), както и за някой нюд, но в комбинация с друг нюд нюанс.

# 121
  • При децата ми

Purletka, би ли казала, кой е лака, на който пише "веган"? На "Catrice" ли е?

# 122
Да, Картис е, холограмен топ лак. Така дали ще се вижда по-добре?
Скрит текст:

# 123
Пясък на Avon.По -розово е.

# 124
# 125
# 126

Страхотен Polished for days Dragonfly. Heart

# 127
Уау, уау! Убийствен! И да питам за гривната от какво е и откъде? 😂 Може на лично Grinning

Ето мен мен днес - https://www.instagram.com/p/B2B8Ur3jeT1/?igshid=17fi3yvfsuscw
Както казах, закрих летния сезон Grinning

# 128
  • София
Здравейте и от мен. Сега съм с гел, заради ваканцията и втори път нанасям - засега безнаказано. Новите колекции не ме вълнуват, но много се чудя дали да не отстрелям една хармония на A-England: Moonless. Има всички цветове, които обичам, а и студени месеци се задават, в които безнаказано мога да си нося мракотийки.

# 129
Адисън,
Термо лак ли е това, или това са му отблясъците?

# 130
Страхотен Polished for days Dragonfly. Heart

От мен нещо старо, дето ви е писнало да го показвам, но го сложих с различен от обикновеното топ и ми беше любопитно дали ще има разлика. Прост крем, но от най-прекрасните - маже се като масло! И за еднослойник става!

Скрит текст:

Хареса ми как се получи педикюра и съчетанието с ръцете ( и с бял мани изглеждаше добре) - едно от летните Есита от ДМ в Младост (essie knee high life). Дoбре, че това ми хареса, че розовото пак оттам (essie saved by the belle) е чист дизастър!)

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 17:33 от Agent Provocateur

# 131
  • София
Току-що ги получих. Откакто Bubana показа странната синя красота, мира нямах Heart

# 132
  • София
Аз със въпрос......

Пише че става и за основа, нали може отгоре да сложа и лак?

# 133
  • София
Мише, може. Второ шише ползвам точно за основа

# 134
Аз със въпрос......

Пише че става и за основа, нали може отгоре да сложа и лак?

Две - три години го ползвах именно като основа и бях много доволна. Напомни ми и аз да го купя пак Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт