Лакове за нокти - 131

• 46 850
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
Пих колаген един месец и ми се отрази много добре на косата, кожата и ноктите. Много по-твърди са ми от преди и растат бързо, без да използвам заздравител.
+1 за колагена и аз Simple Smile

# 301
  • Reasonford Manor
Аз мноооого трудно се възприемам с такива оранжевко-кораловo-тиквени цветове на ръцете!
Това, което си уловила с камерата, изглежда фантастично. Оттам-нататък има мноого фактори, знаеш - с какво си облечена, каква ти е косата и изобщо цялостната визия. И аз не се възприемам с гореизброените от теб, но просто защото не харесвам такива цветове, а те може и да ми отиват. Blush

Пепе, разкош! Sparkling Heart

# 302
  • Варна
Пих колаген един месец и ми се отрази много добре на косата, кожата и ноктите. Много по-твърди са ми от преди и растат бързо, без да използвам заздравител.
+1 за колагена и аз Simple Smile
Благодаря много, а да ме насочите кой точно сте пили, че излизат сто хиляди вида в нета 😐

# 303
# 304
Аз пих този - https://kolagen.bg/colvita.php
Смятам, че и по-евтин ще свърши същата работа, че този е скъпичък. Ама пък са доста таблетки.

# 305
  • София

https://www.facebook.com/BubuNailArt/photos/a.2275471792738613/2 … ype=3&theater

Лака е франкенполиш, а декорацията е печат.

# 306
Бубе, ти пак влезе в мрачното Stuck Out Tongue Winking Eye
Декорацията е страхотна, как би вървяла с някой слънчев лак -жълт, оранжев или нещо подобно. Hug

# 307
Някакъв оранжевикаво от Ейвън. Не е лошо, ама нещо ме гложде Stuck Out Tongue

# 308
  • София
Бубе, ти пак влезе в мрачното Stuck Out Tongue Winking Eye
Декорацията е страхотна, как би вървяла с някой слънчев лак -жълт, оранжев или нещо подобно. Hug

Следващия ще е оранжев.

# 309
  • Reasonford Manor

Скрит текст:

# 310
Хмммм, не изглежда като в Инстаграм този Blueberry. Обаче пак е прекрасен Heart

# 311
Agent Provocateur От къде си вземаш топ лака на ревлон? ☺️🙂

# 312
Agent Provocateur От къде си вземаш топ лака на ревлон? ☺️🙂
Ebay!

# 313
# 314

Лакът е Starrily Bean toes, а топ лака Antimatter го купих само заради името Heart.

Общи условия

Активация на акаунт