Лакове за нокти - 131

• 46 782
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Лака е мнооого стар - Перфект 111. Даже му слагах разредител. Май му беше последна обиколка Grinning

# 526
  • София
Габрини В09 и Перфект S 138

# 527
  • София
Запис 🍓

# 528
Именно този лавандулов Флормар заглеждах измежду лаковете онзи ден. Heart Eyes Ама понеже харесах много цветове, до края на годината имам време да помисля кои ми харесват най-много Joy
Папурче, ето го моя, дали се вижда добре?

Георгиева, едното шишенце ми прилича на близнак на твоя лак, само марката май е друга Joy

Леми, благодаря за съвета...Но виж колко са хубави цветовете.... Heart Eyes

# 529
# 530
Аз понеже нямаше да си купувам лакове до края на годината Grin Flormar 464 Lavender love

Цветът е по-скоро такъв, но телефона ми не го хваща..

Стои ти прекрасно! Много нежно!

# 531
  • Reasonford Manor
Cupid Край, аймгивинап, утре ще се лакирам в бяло, само да изтършувам из залежите за нещо подобно.

# 532
  • София
Cupid Край, аймгивинап, утре ще се лакирам в бяло, само да изтършувам из залежите за нещо подобно.
Ей на това се вика еволюция Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 533
Благодаря, Luchia! Blush
Много ми допада тази дължина и форма на ноктите ми в момента Relaxed малко промяна Blush

# 534
Ей на това се вика еволюция Stuck Out Tongue Closed Eyes
Много и ходят на Агент такива лакове.
На мен само снежно бяло ми стои добре, за това само ще ви наблюдавам отстрани. Simple Smile

# 535
# 536
  • София
Шанел Графит. Свети, та дрънка Simple Smile

# 537
  • Кюстендил

Момичета извинете ме за нескопосаното почистване, но със светкавица ми излизат постоянно несъваршенствата. На живо е ок незнам защо така😁. Не ме очарова този лак, ужасно нанасяне,доста рядък и не е моя определено.

# 538
Бубана, остави го да постои малко отворен, може да се сгъсти.
На мен много ми харесва.

# 539
  • София
Бубана и на мен много ми харесва Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт