Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 56

• 14 995
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
Злати, написала си точно начина, по който аз възприемам всичко Heart

Аз преди вчера и моментът с монолога й накрая се ядосвах на Зорница, че е наивна, че се държи неадекватно на моменти. Но вчера остави много силното чувство, че тя е напълно разбита. Ако в седми сезон беше в пълен ступор и направо не живееше, сега се опитва да живне, да се бори, но прозира колко е самотна и разнебитена.

# 376
Много се чудех дали има смисъл да взимам отношение по споровете ви....който иска, да ми се сърди после.
.......Едно ще ви кажа на всички. Така, както едните имат право да я защитават, така и другите имат право да я критикуват........

Доне , абсолютно  точно си поставила "диагнозата" на отношенията в темата ! 
 Не трябва да се заяждаме заради вкусовете и предпочитанията си към героите  поне в тази тема Hug
Съжалявам ,че нещо още не може да ми тръгне  Бар Наздраве Angry Трябва ми малко време да забравя  кофти летните "приключения" Angry
 Само да отбележа ,че този сезон ми започна интригуващо Hands Thumbsup  , дано да не изгубят инерцията .
Повече Велислав  - по-готин епизод Grinning  Чакам следващата седмица с нетърпение , което не се беше случвало след сезон 5 .
Хайде по едно за лека нощ Stuck Out Tongue Winking Eye 

# 377
Велислав днес беше страхотен.
Макар и за 5 минути игра - брилянто пресъздадени емоции, чувства... - от топлото отношение към Магда, до таящата болка и спотаените чувства.
Харесва ми идеята със заглавията на епизодите - имат идея и послания!!!

# 378
Успях да хвана кратко промо - Зорница, мисля с Табаков, вървят и се смеят. Марио наблюдава отстрани - много тъжно... 😢😢😢

# 379
Успях да хвана кратко промо - Зорница, мисля с Табаков, вървят и се смеят. Марио наблюдава отстрани - много тъжно... 😢😢😢
На мен ми се видя като да е Пенев, май нещо обсъждаха за пациент или операция, защото мисля, че имаше нещо като папка в ръцете й. Ама на Марио ли му е било тъжно или ти го описваш така цялостно? Grinning

# 380
На мен ми се видя като да е Пенев, май нещо обсъждаха за пациент или операция, защото мисля, че имаше нещо като папка в ръцете й. Ама на Марио ли му е било тъжно или ти го описваш така цялостно? Grinning
Аз написах, че не успях да видя добре кой е със Зорница. Марио определено гледаше тъжно, а и според мен цялата ситуация е тъжна - не искам да го гледам как страда отдалече

# 381
Cтрадащ Mарио е по-красива гледка от гаден Mарио Stuck Out Tongue

# 382
Също е по-красива гледка от никакъв Марио Wink.

# 383
Толкова ме радва, че е част от каста на сезона и ми се гледа всякак 😊😊😊

# 384
Също е по-красива гледка от никакъв Марио Wink.
Оо съгласна!!! Simple Smile

# 385
  • София

Гаден Марио?! След снощната сцена? Чакам да го видя, но нещо хич не го вярвам.
Дистанциран, наранен, затворен, тъжен ще бъде. Гаден обаче ме съмнява.

Дани и аз така. 😎 Ама ако може вече да стане от пейката 😂😂😂

Последна редакция: сб, 14 сеп 2019, 09:25 от rosi_ta

# 386
Роси, и аз не вярвам. Hе защото не са способни да скапят всеки образ, но си имам изградена теория и заради това мисля, че няма да се случи Stuck Out Tongue
Разбира се, Mарио всякак е хубава гледка Sunglasses

# 387
  • София
Роси, и аз не вярвам. Hе защото не са способни да скапят всеки образ, но си имам изградена теория и заради това мисля, че няма да се случи Stuck Out Tongue
Разбира се, Mарио всякак е хубава гледка Sunglasses

Хаха, поради същата причина, имам си теория, и аз мисля, че няма да скапят образа му.😎
Много съм доволна към момента и всичко върви “по план”, дори историята с бебето и Табаков, който все повече се очавечава.

# 388
Злати, не се казва имам си изградена теория. Казва се - имам си следната изградена теория:... Joy

Марио е благороден образ. Наранен, кисел, дръпнат, грубоват, но благороден и добър, не мисля, че ще излязат от тия контури.

Иначе страдащ, наранен, гаднеещ и кисел Марио в моята класация са далеч по-напред от усмихнат и щастлив Марио Joy За гледане, имам предвид Grinning

# 389
Mоски, приемете, че етапа с дребнавостите вече го е минал(четката за зъби и т.н.), а до по-големи гадости няма да стигне  Laughing

Последна редакция: сб, 14 сеп 2019, 10:37 от Zlаti

Общи условия

Активация на акаунт