Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 56

• 15 002
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Роси, давай, кажи, защото аз наистина се обърквам от настроенията тук.
Написаното от мен нямаше нищо общо със Зорница, а отговор на въпроса на Москита, за това какво АЗ мисля за подобен избор.
Но не виждам смисъл да казвам каквото и да е повече.

# 361
Уоу промото
Отново страхотен Супер Марио! ❤❤❤🥰🥰🥰

# 362
Какви ги върши супер Марио в супер промото? Grinning

На мен ми е много мъчно за Зорница. След всичко, което преживя, се опитва да се бори да бъде щастлива. Вкопчила се е в мечтата да осинови детето, а дори не знае, че в момента няма никакви шансове за това. Отваря сърцето си за Деян, а не знае, че той я лъже брутално. След всичко преживяно, след  цялото й сриване наистина не знам как ще се съвземе от поредния удар, който ще понесе.

# 363
Права си, Моски! Много ми беше мъчно, като я гледах снощи сияеща и гушкаща сладката Диана, точно защото, колкото и да обича това бебе и да го обгрижва, няма шансове... А тя, милата, живее с тази илюзия...
Сега си мисля, че, може би, Диана е визирала тази сцена, когато казваше, че е заснел вълнуващи моменти... За мен това не беше актьорска игра, а самата тя и нейната любов към децата Simple Smile

# 364
Уоу промото
Отново страхотен Супер Марио! ❤❤❤🥰🥰🥰
Роси, разкажи за негледалите 😊.

# 365

На мен ми е много мъчно за Зорница. След всичко, което преживя, се опитва да се бори да бъде щастлива. Вкопчила се е в мечтата да осинови детето, а дори не знае, че в момента няма никакви шансове за това. Отваря сърцето си за Деян, а не знае, че той я лъже брутално. След всичко преживяно, след  цялото й сриване наистина не знам как ще се съвземе от поредния удар, който ще понесе.
Уф нямам много време да ви разкажа сега, че тичам по задачки вече, но в общи линии се появява отново на най-подходящото място, за да блесне - спасява щерката на Аня Пенчева. Прекрасен е просто. Дано го качат скоро промото и да го видим отново 🤗

# 366

Уф нямам много време да ви разкажа сега, че тичам по задачки вече, но в общи линии се появява отново на най-подходящото място, за да блесне - спасява щерката на Аня Пенчева. Прекрасен е просто. Дано го качат скоро промото и да го видим отново 🤗
Девойката иска да се хвърли от моста ли, не разбрах добре. Много бързо мина и го хванах не съвсем в началото

# 367
Много се чудех дали има смисъл да взимам отношение по споровете ви....който иска, да ми се сърди после.

Майче, не очаквай Роси или Дрийми да ти отговорят за доводите си, когато изкривяваш нещата, вкарваш здрав сарказъм и нападаш.
Никой не иска Зорница да се самобичува по два пъти на ден за грешките си. Но когато сгрешиш, излъжеш и нараниш дълбоко човек, по принцип не е зле да поискаш прошка, нали? Вярвам, че критикуващите Зорница искат това и нищо друго. Искат тя да поиска прошка от Марио, да чуят наааай-после разговор между тях, да си кажат кой какво и защо е направил. Вярвам, че всички искате това и този разговор ще го въртите до откат. А след това, ако сценаристите са решили те да се съберат, да видят, че Зорница обича Марио, а не просто иска да бъде обичана.

Вчера един човек ми каза следното - за 30 секунди екранно време и 2 реплики в лицето на Марио видях, че той още обича Зорница, че не е преживял болката и горчивината; имаше разлика между думите и изражението на лицето му. В същото време Зорница през смях говореше за бившите гаджета - единия го обичала тя, другият я обичал нея. Може би е въпрос на изиграване от актьора, може би е въпрос на режисура, но ако Зорница беше показала същото на тази среща, реакциите спрямо нея щяха да са различни.
Давам ти пример - на сватбата, когато Табаков я захапа за "оня, от когото е избягала", помниш как реагира тя. Такава реакция искат критикуващите Зорница. Ако промото не лъже, ще го видим - сцената, където Зорница гледа като препикано мушкато Марио в асансьора и след това, тъжното й лице, когато го вижда да целува новото гадже.

Имам чувството, че тук се очаква Зорница да е перфектна и грешките не са й позволени.
Забравяш, че всяка една стъпка на Тони извън правия път беше жестоко критикувана и на него грешки не бяха позволени. Каква е разликата? Разликата е, че харесваш Зорница. Ми не, не е приятно.

Едно ще ви кажа на всички. Така, както едните имат право да я защитават, така и другите имат право да я критикуват.

Иначе....
Да обичам или да бъда обичана? Нито едно от двете.
Марио и Зорница ще се съберат - така ги виждам нещата, Когато той се появи, тя ще осъзнае, че всъщност го обича и ще се бори за него. Той е ясен, според мен малко му трябва.
За Зорница в момента също ми е мъчно, защото тя е много зле психически и емоционално и се е хванала за бебето като удавник за сламка. Това, което Табаков направи с фалшивото телефонно обаждане, беше брутално спрямо нея. Очаквам, когато разбере истината, да стигне онази прословута критична точка и....очаквам всъщност Марио да я хване, за да не пропадне. Очаквам тогава да изпоприпадате от кеф Joy
Казвам какво мисля, че ще се случи, не какво искам да се случи. Това, което искам, няма значени, сценарият е написан.

# 368
Още нещо. Всички вие искате едно и също - Марио и Зорница да се съберат и никой не може да ме убеди в противното.

# 369
Ами Доне, извинявай, но аз наистина не разбирам идеята, че Зорница не обича Марио, подигра се с него и каквото там се сетиш, но ще е хубаво да се съберат. Не го разбирам просто, опитвам се, но не успявам. Не е ли по-логично да си е с новото момиче, да се обичат и да не припарва до Зорница, която му разби сърцето и не го обича достатъчно?

# 370
Ами Доне, извинявай, но аз наистина не разбирам идеята, че Зорница не обича Марио, подигра се с него и каквото там се сетиш, но ще е хубаво да се съберат. Не го разбирам просто, опитвам се, но не успявам. Не е ли по-логично да си е с новото момиче, да се обичат и да не припарва до Зорница, която му разби сърцето и не го обича достатъчно?

Марио новото си момиче не го обича. Не и така, както обича Зорница.

В един сериал, който боготворя, една жена каза на един мъж, че е осъзнала, че го обича и колко много го обича, когато му е изневерила Joy Може би тъпо, обаче го приех и исках да се съберат. Тя беше сгрешила, но героинята много си я харесвах (както си харесвам Зорница) и тази грешка не ми беше проблем.,
Мисля, че тук ще стане нещо такова. Ще се случи нещо, което ще накара Зорница да осъзнае сама за себе си, че обича Марио толкова, колкото той нея. От там нататък ти е ясно.

Много обичане, много нещо в мнението ми. Дано става за четене хахахаха

# 371
# 372
Аз това, което си мисля, е че неслучайно Поли снощи разбра историята и ще се опита да привлече Марио на своя страна да отмъсти на Зорница, пък Поли да прибере бебето. И Марио ще разбере какво става и като истински рицар, ще я спаси. Grinning

# 373
😆 тоя Марио бе

# 374
Вчера един човек ми каза следното - за 30 секунди екранно време и 2 реплики в лицето на Марио видях, че той още обича Зорница, че не е преживял болката и горчивината; имаше разлика между думите и изражението на лицето му. В същото време Зорница през смях говореше за бившите гаджета - единия го обичала тя, другият я обичал нея. Може би е въпрос на изиграване от актьора, може би е въпрос на режисура, но ако Зорница беше показала същото на тази среща, реакциите спрямо нея щяха да са различни.
За мен е режисьорско решение, Дона.
Mарио е надянал маската на безразличието, но под нея прозира  болката  от изоставянето  и непреодоляната любов към Зорница. Това е повече ясно и изиграно отлично от Велислав, няма какво да го коментираме.  
При нея, обаче, нещата са по-сложни. Истината е, че в четвърти сезон Зорница беше силно влюбена в Банков. Той по негов си начин вероятно също я обичаше, но беше сломен,  беше човекът, който в този момент имаше нужда само да взима,  да има опора, на която да се облегне, за да издрапа от дупката. C него, по стечение на обстоятелствата, не  достигнаха до нужното ниво на взаимност на чувствата.  Банков беше влюбен в нея, но взаимоотношенията им не успяха да се развият. Cъпругата му не беше само дълг, както се опитват да го изкарат някои хора. И неочакваното й събуждане, естествено, го обърка. Премахвайки детето, наранявайки го умишлено, Зорница му помогна да го преодолее, осовободи го и от раздвоението на чувствата и от отговорността към нея.  
В последствие – Банков се върна, загуби окончателно съпругата си, отново не можеше да й даде нищо, не само на нея, а и на никоя друга. Тя и не желаеше, според мен, но по някакъв мазохистичен начин искаше уверение от него, че всичко е приключило. Hе знам какво щеше да се случи, ако той се беше проявил отново като егоист, но все си мисля, че може би нищо. Mоже би, даже щеше окончателно и по-лесно да го преодолее. Hо това си беше заиграване с фенките и търсена интрига за поддържане на рейтинга и няма значение. Появи се Виктория и той се влюби в нея. Да речем, че отново всичко е било стечение на обстоятелства, но е факт, че тя  е жената,  с която достигна до любовта, която лекува, любовта, в която получаваш, но и даваш.
Така ги виждам аз нещата.
C Mарио беше различно, няма да преразказвам пети сезон, там имаше силно привличане, впоследствие любов и подкрепа от страна и на двамата през цялото време, в нужните моменти. За мен това е истинската любов. Hо идилията беше до мига, в който наведнъж се струпаха събития, които объркаха Зорница – връщането на Банков, напомнящ й за изгубеното дете и въображаемо щастие, ендометриозата, лишаваща я от възможността да даде дете на Mарио и отново изпускане на въображаемото щастие и накрая изнасилването.Aко всяко едно от тези събития се беше случило самостоятелно, щеше със сигурност да бъде преодоляно от двамата. Hо тъй като Зорница е всичко друго, но не и егоист, това навързване на нещата и лекото огъване на Mарио при появата на Банков, я CРИНА и заживя с чувството, че не може да го направи щастлив, не може да му даде това, което заслужава, ако щеш и че не го обича достатъчно. Aз приемам, че не изостави Mарио заради Банков, тя сама разказа приказката за невъзможната любов. Hе ми хареса начина, по който го направи, но кой не греши и съм склонна да простя. В момента продължава да е силно объркана, да живее с мисълта, че няма нищо. Hито обича, нито е обичана от мъж и се е вкопчила в детето, с която ще я има тая взаимност. Hо в същото време, като всяка жена, продължава да  копнее и за „нормално семейство”, мъж, още деца, взаимна любов. Пред Табаков беше надянала маската на безгрижието и плямпаше глупости, но не защото е вятърничава, а просто е наистина страшно тъжна и объркана. Под влияние на алкохола го играеше тъжният клоун. И приемам, че обърканите й и опростени мисли беше това, което трябваше да ни покаже нейната болка. Hакъде ни водят сценаристите, по какъв начин и дали ще получи своето щастие и спокойствие, дали ще се преоткрият с Mарио, дали ще се разминат и тя също ще се окаже невъзможната любов за него, не мога да преценя, но за момента съм далеч от мисълта, че образът й е сринат и това не е онази същата Зорница от четвърти и пети сезон.

Общи условия

Активация на акаунт