Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 56

• 14 898
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
На мен Нора идеално ми пасва, за да може при първото усетено колебание от страна на Марио да му каже - виж какво, мой човек, много си як и много ти се кефя, ама те виждам, че нещо не ти е таман, така че всичко хубаво, ако случайно се изясниш, звънни ми Joy
Щото Мариото какъвто е рицар, и да си признае, че е влюбен в Зорница, ще стои при Норка да не я засегне нещо Grinning

# 661
Коалка е нахакана, ама знаем какво става с такива след кратък престой сред този колектив Joy

Ааа, ще ме прощавате, Табаков не го давам на никоя. Сам като кукувица, само дъщеря му като женско присъствие Joy

Роси, Коалка, не Кошута. Кошутка е Зорница Grinning

# 662
Хахаха, представях си нахакана ЖЕНА.
Здравейте, Пичове Joy В първия работен ден, сериозно ли? Детинско е, на колкото и години да я представят, а и както каза Роси, с Mарио са различни вселени Joy

# 663
Абе един друг ще я постави Нора на мястото ѝ...на дървото пред жилището на Зорница...ама пусто, и тази с грешния брат се хванала Joy

# 664
при първото усетено колебание от страна на Марио да му каже - виж какво, мой човек, много си як и много ти се кефя, ама те виждам, че нещо не ти е таман, така че всичко хубаво, ако случайно се изясниш, звънни ми Joy
Щото Мариото какъвто е рицар, и да си признае, че е влюбен в Зорница, ще стои при Норка да не я засегне нещо Grinning
Ще е тъпо от негова страна отново да лъже цяяяяял сезон. По-добре по-бързо да се изяснят нещата. А и се надявам, че Нора не е кон с капаци и бързо ще се усети накъде духа вятъра.

# 665
Злати, още не се е появила в епизодите Нора и вече си личи от самолет, че това не е жена за Марио.
Първо е момиченце, после тая нахаканост и пичове и изтърсени чанти някак си създават неудобство у Марио, не повод за възхита. Joy
Направо мога да заложа 100лв,че тя го е видяла, харесала и свалила с минимално негово участие. И срещу нея стои жена, в която той бешв влюбен до болка. Хроники на една предизвестена смърт Joy

# 666
Коалка е нахакана, ама знаем какво става с такива след кратък престой сред този колектив Joy

Ааа, ще ме прощавате, Табаков не го давам на никоя. Сам като кукувица, само дъщеря му като женско присъствие Joy

Роси, Коалка, не Кошута. Кошутка е Зорница Grinning

Правилно Simple Smile Моя грешка!

# 667
  • София
Абе Доне, кога Марио е лъгал цяяяял сезон?

Норчето е здравословния избор. На мен минхаресва. И на Пенев също. Без малко да убие пациента, така се прехласна.

# 668
Оставете за гадже на Марио, ми за лекар не мога да я възприема сериозно. Все едно е ученичка Joy

Моски, ти пък, изкара Марио, че е седял като фикус и само е хубавеел, докато малката го сваляла Joy

# 669
Точно на мнението на Моски съм. Личи си, че Нора не е жена за Марио, още повече такава, с която може да си прекара живота. Зорница пред нея е жена с голямо Ж. Норка трябва минимум на 30 години да е и пак много млада му идва. Аз за нея още нищо не мога да кажа, изгледах промото без звук, но от прочетеното тук мога някаква начална представа да си изградя. Толкова пренавити като нея не ме кефят особено, много бързо се приземяват после.
Казвам Ви - за Пенев е. Grinning Още като видях общата им снимка от сета, която Любомира беше пуснала си го помислих, подхождат си визуално, а и май на акъл може да си паснат. Отделно, че и той я подхвана от ден първи. Grinning

# 670
Абе Доне, кога Марио е лъгал цяяяял сезон?

Норчето е здравословния избор. На мен минхаресва. И на Пенев също. Без малко да убие пациента, така се прехласна.
Е добре де, не беше цял сезон. Тони ги сгащи към 45ти епизод Joy

Реакцията на Пенев беше един път.  Много ме кефи този човек и заслужава едно готино момиче най-после. Ще е много сладък като влюбен.

Майче, що бе? Ако видиш зъболекарката ми какво младо гадже е, обаче е страшен лекар.

# 671
  • София
Нора е дразнител. Хубава, млада, възможно е да е била стажант при Марио в Св. Кирил.
Момичето ми харесва много, има моята благословия да вгорчава живота на Марио, защото не смятам, че дълго ще продължи тяхната история.

Яни, ама аз не видях някой да мисли, че Норчето е жена за Марио, 😂😂😂

Доне, Марио още след пиянството на Тони си призна на Зорница, защо не може да е с нея. Та хич не я е лъгал 45 епизода. Виж себе си доста време заблуждава
Охх, сега разбрах - лъжеше/пазеше Тони 😂

Последна редакция: сб, 21 сеп 2019, 21:48 от rosi_ta

# 672
Майче, нее, не е бил толкова подвижен, колкото фикуса Joy

Роси, точно идвах да споделя, че си мисля, че кратко ще им продължи историята.

Аз си мисля дали Норчето няма да се окаже свързана кръвно с Пиленцето, много маблягат напоследък на желанието му да има дете.

# 673

Майче, що бе? Ако видиш зъболекарката ми какво младо гадже е, обаче е страшен лекар.
Дона, това момиче е толкова младо и нежно, че и с грим (с който не са се престарали)не са успели да я "състарят". Изглежда на не повече от 22-23, на колкото и предполагам, че реално e Grinning

# 674
Роси, имах предвид, че лъга Тони. Зорница не я смятам, че е била лъгана. Той беше много честен към нея, особено в сравнение с Банков.
Както и да е Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт