Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 56

• 14 905
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Мен не ме дразни това, че Нора е отракана. Напротив, много добре ми се връзва в цялата история и разбирам защо Марио се е хванал с нея. Безопасна е, как го беше казал на Пламена - изглежда здравословно. Още като и чух репликата за вредната и мазна храна си помислих, че е джаста прати, млада, весела, има живот в нея. Идеален избор за емоционално разбития Марио.

Противно на вас, аз си мисля, че Марио ще помага, но ше стои дистанциран. Зорница ше р тази, която ше се бори за щастието си.

Хахах, Дани, дай пет. И аз така мисля за Нора 🤜🤜🤜👏🏻

# 646
Нора е забавление, отвличане на вниманието, но не и любов.

Сега като видях промото, още повече не ми хареса Нора Joy
А Марио какъв поглед извади, когато тя си изсипа чантата Joy "Ох, не ме засрамвай!"

# 647
Друго промо е. Дай ми минута.
Аз що реших, че всички сме го гледали...ама снощи не бях в кондиция Joy

Моски, според мен също промяната ще настъпи, когато Марио се прояви като рицар и тръгне да я спасява. Нора определено е от типа "нямам нужда да бъда спасявана от рицар", а той...е "рицар на бял...на бяла операционна маса" Joy
Нора ми напомня на Стела Братанова Joy

Доне, а ние как да сме сигурни, че сценаристите не са ни чели и не са преписали яко от твоите сценарии? Joy

Според мен Марио не иска личният му живот да става обект на клюки повече отколкото е необходимо. Дали е и заради Зорница не мога да кажа на този етап.

# 648
  • София
Доне, то е очеизвадно, че любовта е другаде.
Но на мен ми допада избора на този образ и разбирам, защо Марио се е хванал с нея

Отивам да гледам

# 649
Роси, бе аз да си кажа хахахха
Е, има известна логика да е антипод на Зорница, за да се покаже разликата между двете. Ако е подобна на Зорница, изборът ще е сложен хахахха

# 650
Оу палавата Кошута. Изненада ме промото Simple Smile Според мен е глътка свеж въздух и енергия. Ама много малка изглежда до него. Пълна противоположност Simple Smile
Значи ще го играят близки познати и само Зорница ще знае за тях всъщност..Хм интересно, интересно. Сега се замислям за някои неща за напред Simple Smile

# 651
Готина е Нора, има характер, отракана е. Добре са я измислили Wink. То е ясно, че Марио я харесва, но не я обича. На мен ми се струва, че заради Зорница крие връзката си. Не мога да обясня защо, такова усещане ми остави промото.
Ще е интересно как ще са отношенията Нора-Зорница, когато и двете разберат коя коя е. От страна на Зорница мисля че ще е същото като с Виктория. Норчетообаче може и да покаже зъбки 😁.

# 652
  • София
Доне, извинявай, че ще те разочаровам, но Нора жестока. Много е готина и това, което видях, много ми допадна. Милата няма никакъв шанс с Марио, те са две отделни вселени, виж би могла да стъжни живота на Табаков.
Но нали и тя ще преживее сътресение някакво и ще се промени. Дано няма много драма.

Няколко неща. Имам усещане че Нора знае за Зорница. А Марио не иска да става пак обект на приказки и клюки. Иска да предпази Нора, НО иска да предпази и Зорница от злобни коментари.

# 653
Роси, разочароваш ме от епизод 1 на пети сезон Kissing Heart

# 654
Все още не изключвам възможността Нора да е наясно с историята със Зорница. Някак си ми се струва нечестно Марио да я заведе там без да й каже нищо. Не е глупав и му е ясно, че е въпрос на време тя да разбере.

Според мен иска да мълчат, защото не иска да са обект на клюки. От друга страна, той настоя да я назначат, може да не иска да си мислят, че урежда гаджето си. От трета страна я целува в болницата, голямо криене пада Joy

Роси, Нора подхожда на Марио колкото Деян на Зорница. Grinning Марио и Зорница имат нещо общо, и двамата са едни дълбоки драматични натури, на които тия easy-going личности хич не им пасват за друго освен за добри приятели Joy

# 655
  • София
Що бе Доне?

# 656
Та да кажа защо не ми харесва - твърде нахакана и самоуверена, от типа, които трябва да ги поставиш на мястото им. Много си вярва и в професията, и в личния живот. Първо се докажи, после демонстрирай самочувствие. Запознава се с колегите на първия работен ден с "Пичове"? Сори, мне.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2019, 21:07 от Анонимен

# 657
Закачам се. Разочароваш е в дебели кавички Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

# 658
Норчето си пасва с Тасев повече Simple Smile Накрая Мирослава да се артиса 🤣

# 659
  • София
Доне, както каза Дани - глътка свеж въздух. Освободена, нахакана, няма товари. Защо да не е със самочувствие. Като гледам и Врабчев ще се впечатли. Може да е отличничката на випуска, млада звезда в медицината.

Москита, просто си мечтая за сцени между Нора и Табаков. Ще е епично, Табаков ще се чуди откъде му е дошло.

Роси, и аз още когато излезе общата им снимка си мислех, че подхожда на Тасев.

Общи условия

Активация на акаунт