Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 56

• 14 907
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Ще стане човек от него Joy
Има надежда, а?
Надявам се в скоро време да вдигне още нивото и да снима неща, различни от цветенце, поникнало в изоставена кола (много сладко, всъщност) и катеричка, която хрупа на едно дърво Joy

Роси, а за сторито на Велислав ще ти кажа, че много ме изкефи точно заради Dr. Dre Wink

# 631
Доне , нещо ново ли имаш за Митака ?

# 632
Яни, малко ли е да съгрешат двамата под носа на Коалка? Майкоууу, не ми се мисли на какво ще ги направят и в частност Зорница ако стане. Грешници Joy
Най-вече Зорница ще го отнесе. Не искам и да си помислям даже. Joy Усещам, че на онова парти ще се случи това изясняване и другите крайности.
Отсега мога да ти цитирам коментарите Joy
Зорница не знае какво иска, много е нахална, видяла го е, че е с друга и е решила, че не може така, само му проваля живота, тя си е такава само налита на мъжете, гледа го с влажен поглед....да продължавам ли или схвана идеята? Joy
Абсолютно схванах идеята! Даже току виж ти надминат предположенията. Joy

# 633
Доне , нещо ново ли имаш за Митака ?
Тц. Нищо.
Освен, че бицарите нещо са се спихнали Joy

# 634
Имам въпрос към вас.
В трейлъра на следващия епизод се вижда, че Марио не иска (поне в началото) да се разбира, че с доктор Ч. са двойка.

Защо, според вас, Марио я крие? Заради клюките, заради Зорница? Друга причина?

# 635
  • София
Успях и аз сега да изгледам интервюто на Диана.
Няколко неща ми направиха впечатление. Думите на Диана, че много истини щели да излязат наяве. Като ви четях си мислех за изясняването, но сега се чудя дали не визира Табаков и кашите дето ги надроби. Знам че го казва като отговор въпроса на журналистката за историята и с Ковачев, но имам чувството, че ще се стигне до някакъв срив при Зорница и в резултат ще започне процесатова на сближаване и Марио ще свали гарда.
И другото, което ме впечатли. Коментарът на водещата, че и Поли си чакала нейната кръвна връзка да се появи. Озадачи ме този коментар и се чудя какво ли са намислили на Поли.

Охх, дайте го този трейлър, аз не съм го гледала още.

# 636
Явно съм гледала друг трейлър по тв. Това, за което говоря, го няма в този след епизода. Ще го потърся, за да обсъждаме.

# 637
А нали е имало и промо? Аз него не съм гледала.
За Поли и на мен ми направи впечатление коментара на водещата. Интересно какво са замислили и за нея.
Освен, че много истини щели да излязат наяве в епизод 16 (признавам не бях се сетила за бебето, все свързеах коментара й с Ковачев) се спомена и думата “преобърне” - “ще се преобърне там нещо между вас”

# 638
Има промо. Намерих го, ей сега го качвам.

И да кажа - Норчето не ме радва, много нахакана тая девойка.

# 639
Интересно, Роси, не се бях замисляла, но може наистина да се разбере за бебето нещо. За мен все още пътят на Марио към Зорница минава през спасяването й. И си мисля, че и нейният път е същия. Когато той направи нещо за нея, може би ще проумее, че заслужава да бъде обичана и ще спре да се свива в черупката си.

И друго си мислех. Снощи тя каза на Галя, че си е тръгнала, защото е нямала какво повече да му даде. Не мисля, че имаше предвид любов, защото тя го обичаше и той беше щастлив с тази любов. Според мен имаше предвид страха й, че няма да може да има деца. Не знам, предполагам, че някога, когато й паднат защитните стени, може и да си излее душата.

# 640
Промото след епизода ли имате предвид или има друго?

# 641
Аз още преди ден-два ви казах, че смятам за Нора, че ще е отракана кака Wink

# 642
Друго промо е. Дай ми минута.
Аз що реших, че всички сме го гледали...ама снощи не бях в кондиция Joy

Моски, според мен също промяната ще настъпи, когато Марио се прояви като рицар и тръгне да я спасява. Нора определено е от типа "нямам нужда да бъда спасявана от рицар", а той...е "рицар на бял...на бяла операционна маса" Joy
Нора ми напомня на Стела Братанова Joy

# 643
Ето го.
Както казах - Марио крие връзката си (засега) и ми е интересно да споделите мнението си защо. И аз ще пиша моето.
Друго - "Господин Идеален" в пети сезон стана "Господин Добър познат" в осми Joy

https://we.tl/t-7tH68y8GHv

# 644
На мен пък Нора ми харесва - хаотична, разпиляна, непукист, освободена, носеща някакъв дух....
Просто е глътка свеж възух за Марио.

Доне, относно връзката им - не иска да влиза в устите на всички, като знае на какво са способни. Не смятам, че е заради Зорница, нали иска да демонстрира, че е продължил.

Общи условия

Активация на акаунт