Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 56

• 14 909
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Дани, не само заради нея, по-скоро И заради нея, а не въпреки нея Simple Smile

Обаче пък как всичко познахме по стара традиция - че ще е директор, че ще е детски хирург... А той обикновен безработен Joy

# 616
Ааа, без такива - полупознах Sunglasses
Казах един път, че по някакъв начин ще го разкарат от свети Кирил и така ще се озове в света Анастасия Sunglasses Само не познах, че ще е Владов, мислех, че някой от министерството.

Ами кой да предположи, че ще е (прост) хирург Joy Нали е Супер Марио, трябваше да е нещо Супер

# 617
Лирично отклонение - на 18.10 в Родопски драматичен театър отново ще играят  "Три сестри".
Ако имаме късмет, може и в други градове да ни огрее.

# 618
Ааа разбирам, тогава имайки предвид каква беше Мая, бих заложила, че под крайност разбира някое зрелищно избухване, евентуално придружено с падане на задръжките им. Joy
Като се замисля до каква крайност за героинята й стигна в 5ти сезон със сцената под душа, сега минимум това очаквам да се случи пак. Grinning

Гледах интервюто, Диана е страхотна и усмихната, много добре изглеждаше. На мен ми се стори, че говори с голям ентусиазъм за този 16ти епизод, а и толкова пъти го повтори, че събуди и на водещата любопитството. Grinning Това със сексистките коментари относно мъжете, с които е била Зорница, ми хареса, много точно беше. Явно си чете коментарите, само да не влиза във форума, че ще стане разногледа. Joy

# 619
Много приятно интервю всъщност. Чак сега успях да го изгледам цялото. Очите на Диана светваха и някаква много сладка усмивка се появяваше, като споменаваше за този епизод 16. Накрая каза, че буквално ще хване гората, след като завърши проект, с който се занимава. Дали това не е всъщност сериала и дали той няма да е последен за д-р Огнянова и д-р Ковачев? Wink

# 620
Яни, малко ли е да съгрешат двамата под носа на Коалка? Майкоууу, не ми се мисли на какво ще ги направят и в частност Зорница ако стане. Грешници Joy

# 621
Яни, малко ли е да съгрешат двамата под носа на Коалка? Майкоууу, не ми се мисли на какво ще ги направят и в частност Зорница ако стане. Грешници Joy
Най-вече Зорница ще го отнесе. Не искам и да си помислям даже. Joy Усещам, че на онова парти ще се случи това изясняване и другите крайности.

# 622
Абе аз нещо друго си мислех. Случайно ли ни показват разни сцени, дето силно напомнят на пети сезон? Thinking
Cлед скуката през последните два сезона, в настоящия и по динамика се мъчат да се приближат до пети. Hе е случайна приликата, според мен.

Дона, не се надявай, през октомври ще играят за последно.

# 623
Най-вече Зорница ще го отнесе. Не искам и да си помислям даже. Joy Усещам, че на онова парти ще се случи това изясняване и другите крайности.
Отсега мога да ти цитирам коментарите Joy
Зорница не знае какво иска, много е нахална, видяла го е, че е с друга и е решила, че не може така, само му проваля живота, тя си е такава само налита на мъжете, гледа го с влажен поглед....да продължавам ли или схвана идеята? Joy

# 624
Отсега мога да ти цитирам коментарите Joy
Зорница не знае какво иска, много е нахална, видяла го е, че е с друга и е решила, че не може така, само му проваля живота, тя си е такава само налита на мъжете, гледа го с влажен поглед....да продължавам ли или схвана идеята? Joy
Cнощи спрях да следвам и официалната страница, защото установих че ми е важно за дзена да не чата повърхностни коментари  hahaha
Посмях се, обаче, как д-р Kовачев бил намерил спокойствието, браво на него Joy

# 625
Даа, Ковачев е спокоен, дзен, щастлив, затова се чуди на коя стена да се подпре, като чуе нещо за Зорница Joy

# 626
Така се разприказвахме, че не отразихме сторито на Велислав 🤣🤣🤣
The best of Dr. Dre Volume 1...
😂😂😂

# 627
Аз отразявам само сторитата на Димитър, който в последно време се активизира Joy

# 628
.........Отсега мога да ти цитирам коментарите Joy

Моски , а от кога ни пука от тези коментари Joy 
Просто преставам да посещавам другата седянка и толкова !

# 629
Аз отразявам само сторитата на Димитър, който в последно време се активизира Joy
Ще стане човек от него Joy

Общи условия

Активация на акаунт