Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 56

• 14 891
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Еха, много интересна идея, Москита. Много ми харесва.
Би било много яко Нора да има общо с Врабчо. А и двамата много си приличат по темперамент.

Доне, поправих се бързо, не видя ли? Бавно загрявам 😂😂😂

Хич не ми пречи че Нора е млада. Може и това да е целта. А и далеч по добре изглеждат от Галя и Захариев Wink

# 676
Mоски, и какво, казал й е Фикусът: "сваляй ме, твой съм!" Joy

По-скоро на Захариев бих заложила да е дете, няма да му е за първи път, отколкото на Врабчев Grinning

Дона, едно да изглежда млада, друго е да изглежда в ученическа възраст, а и като добавим поведение....Grinning

# 677
Е Майче, стига толкова на Захариев де, то пък направо е комично вече Joy
Пък и може да му се окаже племенница, която е останала без родители Grinning

А и Врабчо защо постоянно дудне че иска дете? Thinking

А, казал й е Марио. Тя е отишла при него и му е казала - пич, кефиш ме, искаш ли да ми станеш гадже и той е казал - ми добре Joy

Злати, точно на 22 е Любомира Grinning

# 678
Чак сега видях JoyJoy

Харесва ми Нора да е щерка на Пиленцето. Обаче тогава абсурд да стане гадже с Пенев. Тати Врабчо няма да разреши хахахахха

# 679
  • София
Ако може Захариев да почива този сезон и без повече деца

# 680
Време му е за ново внуче Wink

# 681
Да бе, той и тати Пешо се потресе от флирта на Бени с Пенев, ама стоя кротко, нали Joy

# 682
Еха, много интересна идея, Москита. Много ми харесва.
Би било много яко Нора да има общо с Врабчо. А и двамата много си приличат по темперамент.

Хич не ми пречи че Нора е млада. Може и това да е целта. А и далеч по добре изглеждат от Галя и Захариев Wink
Aхаха, "Пичове" е реплика на Врабчев Joy
Mоже да съм пристрастна и да се лъжа, но, мисля, че умишлено персонажите на Hора и Mарио са очевадно не един за друг. Hе трябва да има съмнение в това и е вид застраховка, да не се привързват много зрителите към тях като двойка. Hора има друга цел в сериала, която ще видим по-нататък. Hо очаквах да я докарат по-зряла като излъчване, да се доближава до възраст на лекар, който е успял да вземе специалност.  

Последна редакция: сб, 21 сеп 2019, 22:23 от Zlаti

# 683
Да бе, той и тати Пешо се потресе от флирта на Бени с Пенев, ама стоя кротко, нали Joy
Той тогава беше зает да убеждава жена си, че щерка му не му е любовница Joy

# 684
Злати, и към това да добавим, че още в първите си реплики Марио даде ясно да се разбере, че Нора е утеха, но не и любов, да не вземе да остане някой с погрешни впечатления Joy

# 685
Тази Нора да не се окаже по някакъв начин свързана с Грънчарова 🥴

# 686
  • София
Злати, да ти напомням ли, че някои хора още опяват за любовта на века и как Банков ще си вземе Зорница, нищо че той натъртваше, че не я обича и замина при друга жена. Така че нищо не се знае 😂😂😂

Но иначе съм съгласна - Нора е антипод на Зорница и е напълно неподходяща за сериозния и резервиран Марио.

Добро попадение с това “Пичове” 👏🏻👏🏻👏🏻

# 687
Обаче, Роси, твоите думи ми напомниха нешо, дето исках да споделя. Махането на Марио за един сезон все пак имаше своя ефект. Страстите се успокоиха, повечето дето оглушитешно мрънкаха, млъкнаха и сега гледам, че хората спокойно му се радват без да изскачат сто фалшиви ника да плюят.

# 688
Ако Банков беше в сериала, нямаше да млъкнат. Не е Марио причината.

# 689
  • София
Ох, ох. Нора ще разбуни духовете в болницата. Предричам много свеж епизод, изпълнен с комични ситуации.
От много време не съм очаквала следващия епизод с такова вълнение.

Общи условия

Активация на акаунт