Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 56

• 14 882
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Ако Банков беше в сериала, нямаше да млъкнат. Не е Марио причината.
Абе точно същото казвам, бе Доне. Извадиха Марио за един сезон, през това време Банков се сбогува, този път ясно и категорично, имаха половин сезон време да приемат, че си е отишъл (с малки изключения), страстите се уталожиха, всички разбраха, че двойката на народа няма да я бъде (с малки изключения Joy), разочарованите спряха да пишат и тези, които харесваха Марио,, сега спокойно му се радват. Grinning

# 691
Mоски, Зорница сега се бори за бебето. A, я забъркат с Mарио и не дочака единствения, да видиш как ще наизскочат троловете Joy

# 692
  • София
Хич не мисля да си развалям кефа с подобни неща.
Сезона ми харесва многократно повече от миналия. А и я няма истеричността от началото на шести сезон. Приятно ми е, разтоварващо ми е, не ме напряга. Това ми е важно.
Както и ми е важно да гледам безценните физиономии на Марио в стил “в какво се забърках” докато гледа Норчето как си подава на къс пас зевзеците не болницата

# 693
Тъй като скучая, реших да направя нещо за вас.

...за едно бедствие, което ще се случи... Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 22 сеп 2019, 22:41 от Анонимен

# 694
  • София
Хахаха, изражението на Марио, на третата снимка, от втория ред е страхотно - само дето не и казва директно - ела да те изям.

Доне, супер, готини колажи

# 695
Много се изкефих точно на този скрийншот Joy
Я да го пусна отделно

# 696
Хич не мисля да си развалям кефа с подобни неща.
Сезона ми харесва многократно повече от миналия. А и я няма истеричността от началото на шести сезон. Приятно ми е, разтоварващо ми е, не ме напряга. Това ми е важно.
Както и ми е важно да гледам безценните физиономии на Марио в стил “в какво се забърках” докато гледа Норчето как си подава на къс пас зевзеците не болницата
Засега е супер. По-нататък очаквам драми с Eвгения, но се надявам да намерят с баланса и да не досадят с излишен драматизъм. Отдавна не съм очаквала поредния епизод с нетърпение, а най-голямото ми опасение беше връщането на Mарио да не е за фон, без запомнящо се присъствие.  

# 697
Марио направо си я усещаше колко й е неловко и се чуди как да подхване разговор Joy

Коалка ми е в неутралната зона - нито ме дразни, нито ми харесва. Ще я видя първо каква е, ама ако се репчи като пале насреща много ще ме дразни. Хем дребна, хем.....злобна не е точната дума, но такъв е изразът Grinning

# 698
Злати, Роси, много ви се кефя на ентусиазма HugHug

# 699
Майче, хем дребна, хем вредна не звучи ли по-добре? Joy Иначе и аз засега съм като теб, не мога категорично да кажа харесвам ли я или не, защото обрати винаги може да има. Ще я видя първо каква е.

Аз пък освен, че го чакам с нетърпение отново, започнах пак да си превъртам епизодите по 20 пъти, най-вече след последните два. Grinning Бях загубила този навик след 6ти сезон, а и нямаше за какво.

# 700
И аз да си споделя  мнението Grinning - новото гадже е доста младо и безпардонно . В нея няма финес , като слон в стъкларски магазин е . Кипи от енергия и вероятно с това е увлякла като торнадо  смазания Марио . той просто  не се е противил дълго .
Леко малодушно ми изглежда това ,че  крие връзката им , но пък от друга страна си се целуват  по алеите . Едва ли го прави с ясна и конкретна цел , по-скоро заради клюкарите , защото нали със Зорница  уж е приключил .
Нора по нещо ми прилича на Галя , тя беше доста нафукана .Интересно как ще се държи  след първия гаф .

Марио със сигурност  ще спасява Зорница , това му е в природата . Тайфунът Нора няма нужда от такава всеотдайна и нежна подкрепа , а видяхме че Зорница още  не се е справила с изнасилването /не са ли чували за психолози , терапевти и т.н., да бяха посъветвали  какво е добре да се направи в такъв  гаден момент от живота/.

С две думи - Нора не е моето момиче .

# 701
Яни, става, не ми дойде думата Grinning
Коалка да внимава, че на която страна отиде в началото, няма връщане от нея. Да не я пратя при Шипката Grinning
Марио донякъде го разбирам защо не иска да афишира връзката им, ама от друга - знае какви са всички в болницата. Там една клюка от сутринта до вечрта е разнесена и изменена поне 3 пъти Joy

# 702
Ели, Нора се е появила явно в точния момент около Марио. Той е бил разнебитен след бягството на Зорница, като в умопомрачение. Grinning На него просто му е трябвало някой и нещо, което да го разсейва и да го държи да не падне. Точно заместител бих я нарекла. Момичето е приятно на външен вид, младо, енергично, обаче ми идва доста инфантилна и пренавита, не ми е естествена. Мисля си, че зад такова поведение се крият някакви комплекси, ще видим. Имам чувството, че изобщо не взема живота на сериозно, което предвид професията й не би трябвало да е така според мен, но хайде, ще го отдам на младостта й. Изобщо не може да се мери със Зорница, пред нея изглежда като нейна дъщеря или по-малка сестра. Grinning

# 703
Нора определено не е мой тип човек също, обаче мисля че като типаж е перфектна - за целите на повествованието Wink. Ако искат да ни внушат, че е антипод на Зорница и абсолютно не пасва на Марио, добре им се получава. Дано се окажем прави.
Много ми е интересно дали с истините, които ще излязат, ще разберем Зорница какво има предвид с това, че нямала какво повече да даде на Марио. Факт, че тя откакто са се разделили е сама.

Дона, страхотни колажи 😘. А преди само два месеца не съм се и надявала, че ще се радваме на нови кадри и сцени и ще се оживим така 😊.

# 704
Доне, благодаря за колажа. Heart

Зорница най-много ми хареса в два момента - в асансьора, когато той си тръгна и тя понечи да му каже нещо, но не успя и при втория разговор с Галя, там гласът й, интонацията и жестовете й просто казваха всичко, което изпитваше.

И все пак в тоя епизод сцените на Марио и Деян и физиономиите и жестовете на последния бяха безценни Joy

Злати, като каза за Евгения искам да споделя, че никога не съм харесвала Мария Каварджикова, обаче в ролята на загубваща ума си е просто великолепна. Сърцето ми се къса за нея и като я гледам, все ми се иска да я гушна. Sad

Общи условия

Активация на акаунт