Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 56

• 15 043
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Я, да махна скрития текст Stuck Out Tongue
Mисля, че снимката е от същата сесия, от която е тази в началния пост на темата.

# 271
# 272
Аууу, Злати ! Благодаря ти , че сподели тази красота с нас !
Велислав е умопомрачителен просто !

# 273
Мислите ми са още в снощните емоции.

Имаше един момент накрая, когато започнахме да излизаме - всички спряхме, защото Владо Пенев и Велислав се бяха прегърнали и единият от двамата плачеше! Ама седяха така 20-30 секунди примерно! И не можеш да видиш кой!
После се оказа, че се смеят неистово за нещо, обаче звучеше точно като плач Joy И имаше коментари - "Боже, какво се случва, защо плачат?" Joy

И се надявам, че Роси няма против да разкажа случка с най-големия малък фен на Диде Heart
Преди старта на епизода дадоха трейлъри на всички БГ филми, които скоро излизат на екран, включително и на Писма от Антарктида. И в момента, в който показаха Диана, той извика "Зорница!" и развесели хората около нас. Беше много сладко BlushJoy

Последна редакция: ср, 11 сеп 2019, 10:02 от Анонимен

# 274
Доне , това с хлапето е било много мило Heart Eyes !
А Велислав го харесвам с една идея по-къса коса , отколкото на премиерата . Харесва ми на снимката от Злати Hands Plus1

# 275
Доне , това с хлапето е било много мило Heart Eyes !
А Велислав го харесвам с една идея по-къса коса , отколкото на премиерата . Харесва ми на снимката от Злати Hands Plus1
Честно казано, за косата и аз съм за малко по-къса и без този перчем, да му се виждат очичките Simple Smile ❤️

# 276
На мен тази коса ми харесва - по-младежки и рокаджийски изглежда.

# 277
Привет и от мен Simple Smile
Беше много много вълнуващо. Синчето си е като цяло доста емоционален типаж. Изправяше се непрекъснато, махаше им, Велислав му се размаха по едно време много готино. Дона мисля записваше клипче тогава и може да го е хванала този момент Wink Диана много му се радва на детето, те си го познават поради честото ни ходене на площадките зад Техпарк. Велислав е повече от разкошен и всъщност е моята причина да се запаля отново по сериала Wink За Никола причината е Диана, само че "ако може да е пак с дългата коса".

# 278
Mного сладко Heart Пожелавам на Hикола една епизодична роля с д-р Огнянова  Wink

На мен тази коса ми харесва - по-младежки и рокаджийски изглежда.
Mладо гадже има, трябва да поддържа форма Joy

# 279
Искам да ви събудя с дискусия.
Според вас:
Марио ще скъса с гаджето и тогава ще прави гневен секс със Зорница?
Марио ще прави гневен секс със Зорница, докато е с гаджето, след това ще е гузен, ще й признае и ще скъса с нея?
Гаджето ще усети накъде духа вятъра, сама ще разкара Марио и той ще страда и ще направи гневен секс със Зорница?

JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 280
Искам да ви събудя с дискусия.
Според вас:
Марио ще скъса с гаджето и тогава ще прави гневен секс със Зорница?
Марио ще прави гневен секс със Зорница, докато е с гаджето, след това ще е гузен, ще й признае и ще скъса с нея?
Гаджето ще усети накъде духа вятъра, сама ще разкара Марио и той ще страда и ще направи гневен секс със Зорница?

JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy
😆😆😆 гласувам за всички варианти 😆😁

# 281
😂😂😂🤣🤣🤣🤣
Важното е гневен секс да има!

# 282
🤣🤣🤣 Хъмбъл! За всички едновременно (бая секс ще е това) 🤣?
Аз съм за втория. Ще съгреши непланирано, докато е с гаджето.

# 283
Аз съм за втория. Ще съгреши непланирано, докато е с гаджето.
И аз съм ЗА този вариант 🤣

# 284
Малииии, знаете къде ще го разкостят Joy Особено ако пак се скрънзи за хотел и сексът се състои на безплатно място. Ама то в бързината.....

Общи условия

Активация на акаунт