Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 56

• 14 995
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
О, аз изобшо не очаквам гадории от него. Най-лошото, което ще направи, е че ще е кисел и няма да иска да говори с нея, което видяхме и в асансьора.
Иначе аз вече казах, моето очакване е, че като разбере в какво блато се е набила Зорница с осиновяването, ще омекне и ще се опита да помогне.

# 391
Очакването за епизода във вторник пак се върна Grinning ! Достатъчно си почивах от тази емоция два сезона .
Ще ми е интересен всякакъв Марио , само да не го  направят  малодушен !

# 392
Краткото промо:
https://we.tl/t-kwqjHwULeS
Благодарете на Дона Simple Smile.

Тъжно, но поне няма да гледаме Марио по 30 секунди на епизод 😎.

# 393
Какво ти тъжно, направо си е крийпи, Марио е докарал погледа от Последните два дни Joy

# 394
Какво ти тъжно, направо си е крийпи, Марио е докарал погледа от Последните два дни Joy
Aбсолютно Joy
Това промо, ако не е монтирано заблуждаващо от две различни сцени, Mарио е толкова хлътнал, горкия...  ooooh!

# 395
Mарио е толкова хлътнал, горкия...  ooooh!
Ей затова е тъжно.

# 396
  • София
Mарио е толкова хлътнал, горкия...  ooooh!
Ей затова е тъжно.

Тъжно, но напълно очаквано Wink. Но и аз, като Злати, мисля, че промото е от две различни сцени.

На мен ми харесва промото, дори и да не е монтирано от различни сцени.
Марио трябва да реши дали е готов всеки ден да се сблъсква със заплахата Зорница и дали въпреки нейното присъствие може да види болницата като възможност за нещо ново (по Магда). Така че е нормално да гледа така. Предполагам ще се бори със себе си, със страховете и чувствата си и ще се мъчи да намери сила да покаже безразличие към Зорница.

Деийми бре, дзен 😂. Ако искат да изкрат Марио като промъкващото се То, ми е все тая. Важното е че Велислав участва и ще го гледаме.

# 397
Роси, абсолютно 🤗.

Много е хубав, стилистите са се постарали. С кеф ще го гледам и май ще е все повече 😁😎.

# 398
Този човек... Само с няколко реплики, а вече показа такава палитра от емоции. Изключителен е Велислав Павлов ❤️. Само ако може повечко да го дават 😃

И мен за момента не ме интересува как ще се развият нещата, само фактът, че го гледам на екран ми е напълно достатъчен 😃 Липсваше ми героят Марио Ковачев ❤️

# 399
........ Ако искат да изкрат Марио като промъкващото се То, ми е все тая. Важното е че Велислав участва и ще го гледаме.   

И аз така Grinning . В сезон 5 за мен  водеща беше  прекрасната любов на нашите двама , постепенно създадена и утвърдена .  Даже имаше моменти , в които се хващах ,че харесвам просто Марио /не толкова Велислав/ .  Благодарение на сценаристите  вече съм във форма и си харесвам  истинския човек и всяко негово участие .
Дори  да не го даваха в ОЖ , пак щеше да ми е интересно .
Още ми е криво , че така  съсипаха образа на Зорница . Аз познавам такива  жени , които се лутат с надценени мечти и изпускат  хубавите хора , които  са около тях .  На това не можеш да помогнеш , всеки сам трябва да си го изстарада и надскочи .  Ще ми е приятно обаче  ако тя  най-после  се стресне и излезе от дупката на фантазиите . Ще ми е болно  ако страда заради бебето на Тасев от историите около него /тази история ми е леко досадна , но се търпи засега/ .

# 400
Дългото промо е пуснато във Фейсбук Simple Smile:
https://www.facebook.com/otkradnat.jivot/videos/828012884282712/?epa=SEARCH_BOX

# 401
Денят е вторник. Започва Откраднат живот, познат още като "о же-то".
В София има леко земетресение, обаче Магда създава такава паника, че ти се струва, че е 6 по Рихтер. Пуска паник бутоните на болницата, всички започват да излизат един по един. Някои по двама-трима, зависи как са били в стаята за почивка.
По това време Марио Ковачев седи на пейка и гледа лошо. Вижда Зорница и започва да гледа още по-лошо.
Зорница излиза откъм Спешното, леко дезорентирана. Започва да пита - къде е? Къде е?
Табаков - кой бе?
Зорница - бебето! Диана!
В този момент Марио "Супермен" Ковачев скача от пейката, прави спринт през тревата, по пътя си спъва Магда (без да иска), блъска вратите и влиза в коридора откъм Спешното. В коридора осъзнава, че всъщност не познава болницата и се оглежда въпросително. До него веднага изскача Зорница. Той се обръща и я гледа лошо.
Тя - после ще ме гледаш лошо! Насам!
Двамата бягат към отделението с бебето, първо тя, той след нея, влизат и виждат......

Тони Ковачев, който бута бебето и апаратурата.
Марио - кво правиш тука бе???
Тони - ТОЗИ ПЪТ АЗ ЩЕ СПАСЯ БЕБЕТО!
Марио - бе я не ме занимавай с глупости!
Взима бебето, и започва да тича наобратно. Зорница леко не знае на кой свят е, но тича след него. Аха аха да припадне от дежа вю-то.
На забавен каданс Марио излиза от спешното с бебето в ръце. Магда и Кръстева се прегръщат, плачейки.
Поли и Табаков изкрещяват в един глас: ДЪЩЕРЯ МИ! Зорница ги чува и припада. И Магда припада. Марио се свлича да свестява Зорница - шамари, дишане уста в уста, вода по лицето - но все още гледайки лошо. Цонев идва откъм моста и вдига скандал на Магда за фалшивата тревога. Всички се прибират в болницата, а Марио остава сам пред Спешното:
М: Ох...пак се започна...

# 402
Хахаха, Магда рулзз! 😂

# 403
Хахаха, Доне, сценарият кърти Joy

# 404
По това време Марио Ковачев седи на пейка и гледа лошо. Вижда Зорница и започва да гледа още по-лошо.
Хахахах, ей тука паднах. Joy Браво!

Общи условия

Активация на акаунт