Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 56

• 14 962
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Оххх... ❤❤❤
И днес сякаш за пръв път успях да видя Табаков и Зорница като приятели!

Роси, аз след сцената на МиЗ забравих какво е било с Табаков 😂😂😂 Но аз не схващам много какво чувства Табаков.

Диана и Велислав бяха страхотни. Една минута и ми показаха толкова емоции. Първо стъписването на Зорница, после когато видя Марио и изражението и излъчваше топлота и чувство, което не знам как да определя, но го усетих като облекчение. Много ми хареса как стаяха на балкона, на разстояние, някак присвити, самотни. Абе много добре измислена сцена.
А Марио смени три изражения докато говориха.

Пфуу, изчаках си чакането значи, но съм доволна.

Доне, аре Thank you

# 496
Роси, епизодът е качен.

# 497
Роси 1  епизода е качен вече Grinning

Роси 2, и аз я почувствах сякаш не само облекчение, но сякаш изведнъж се почувства несама.

Деян за мен харесва много Зорница, уважава я, възхищава й се, но той просто не иска сериозна връзка. Той си има други доминанти.

# 498
Аз я почувствах щастлива, макар и за няколко секунди. Сякаш тя се чувстваше отново нормално.

# 499
Аз я почувствах облекчена и сякаш се успокои, като го видя. Все едно имаше нужда от нещо познато около себе си. Беше щастлива, че го вижда. А според мъжО е направила същото изражение, като е видяла Банков преди няколко сезона 🤣🤣🤣

# 500
Вчера обяснявах на Яни, че шансовете Табаков и Зорница да са заедно ги оценявам на 0.1%. Днес категорично си взимам и тая единичка Grinning
Табаков може само да хване за ръчичка Зорница и да я заведе до олтара за да я предаде на Марио (но само вслучай, че Тони е затиснат от две знойни сеньорити и не сколаса да дойде за сватбата!) и това е. Там няма да има интрига, любовният триъгълник ще е с гаджето, което все още не знаем колко зъби може да покаже, но както казваше наскоро Майчето - на война без оръжие е тръгнала Grinning

# 501
Роси, мъжО ти има набито око значи. Grinning

Мда, Моски, а аз ти казах, че ще си на нулата до края на седмицата. Joy Даже избързахме малко. Aма събитията така се развиха. Grinning

# 502
А какво ще кажете за лафчето на Табаков за бейби фейса 🤪🤣🤣🤣

# 503
Табаков тепърва ще избухва. Първо ще е неадекватен, щото не знае какво става. После ще разбере, че още го обича въпреки, че отрича и ще почне да я тормози да си признае, да я ръчка и да я провокира. Ще се развихри той, виждам го Joy

# 504
Табаков може само да хване за ръчичка Зорница и да я заведе до олтара за да я предаде на Марио (но само вслучай, че Тони е затиснат от две знойни сеньорити и не сколаса да дойде за сватбата!) и това е.
Добре, че си включила текста в скоби Joy Sunglasses

В тази връзка, във втория им разговор е крайно време Зорница да попита "Как е Тони?" И Марио да каже"Добре".
Аааамаха!

# 505
Moски, викаш Табаков ще е като Купидон, а? Grinning

# 506
  • София
Хахаха, надянали сте розовите очила.
Не мисля, че ще гледаме Табаков като Купидон. Тепърва ще излизат наяве всички глупости, които натвори. Сблъсъкът със Зорница, а предполагам и с Марио ще е жесток.
Но в едно съм съгласна, триъгълник, ако въобще има, няма да е с Табаков. Мисля, че нито Зорница, нито той имат чувства един към друг.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2019, 22:15 от rosi_ta

# 507
Хахаха, надянали сте розовите очила.
Не мисля, че ще гледаме Табаков като Купидон.
Естествено, че няма точно Табаков да е КупиТон! Stuck Out Tongue Winking Eye

Малииии, днес точно описах на едно другарче Зорница и Марио, след като тя разбере за лъжите му и страда

# 508
  • София
Обаче и Пенев налива масло в огъня - Старата любов ръжда не хваща.
Но Марио си е същия железен лекар. И преди и сега не отразява нито Врабчев нито Пенев 😂😂😂

# 509
Роси, война ще се разрази в един момент, но накрав Зорница ще му прости, тя винаги прощава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт