Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 56

• 14 968
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Пуснах я сега сцената да я видя отново - физиономията на Зорница като разбра беше в стил - моя Марио ли се е върнал Joy И другото, което ми направи впечатление беше как на секундата хукна да го намери. Той пък избяга, но му пишем червена точка, че устиска около минута Joy

Също така, вероятно е случайно, но помните ли как в пети сезон Марио каза, че не е негов тип, сега пък Деян каза на Зорница, че не е неин тип Grinning Готини са такива съвпадения.

# 511
Сега изгледах и аз ... няколко пъти 😁. Хареса ми, че Зорница подходи директно, веднага отиде. Дано запази този подход та да вземем да разберем какво става в главата й. Той може да не иска да изяснява нищо, но не пречи тя да си му каже в асансьора каквото има да казва.
Хубава беше първата им сцена. Марио го игра леден, но първия поглед го издаде - хвана го неподготвен.
Много добре им се получават на Диана и Велислав съвместните сцени. Може би за тази сюжетна линия се вълнуваше Диана по-рано през седмицата 🤔.

# 512
Дрийми,  няма да й даде да говори в асансьора. Ще спре, ще се отвори, той ще избяга. Заложили сме разговор някъде около партито, нали помниш Joy За тоя разговор трябва да са афектирани, та да си кажат всичко, а не пудросани разговори в асансьора. Grinning

# 513
На партито нямаше ли да има десерт? Кви разговори, кви пет лева?
Аз за кво се мъча да гледам тука? Flushed

# 514
Хм, прави сте. За да се разгорят страстите трябва да има нещо неизяснено. Като прибавим Табаков и гаджето, добре се получава.
Просто ми е омръзнало да разгадавам Зорница. Но щом е за каузата ще търпя 😂. При Марио всичко е ясно - малко му трябва.

# 515
Момичета , започна се !
Ще хвърчат искри всякакви !
В промото Зорница май го причакваше и видя целувката с гаджето .
От сега ме е жал за момичето .Ако Марио не и обясни ситуацията , ще е доста гадно да го научи от Пенев и Врабчев .
Д-р Забрадка  ще започне да изпростява -като лелка е  : ти сигурно знаеш ,че Огнянова ...еди какво си .

# 516
Марио, Марио, още си влюбен като куче, братко Smiley Какви Коалки, какви 5 лева Smiley

Шегата настрана, и на мен ще ми е жал за девойката, особено ако е някое свястно момиче. Но да видим докъде ще се стига и дали ще дочакаме десерта Smile

# 517
Тази вечер ще е сцената опита за “изясняване” в асансьора. Цялото промо е посветено на наште хора ❤❤❤

# 518
Тази вечер ще е сцената опита за “изясняване” в асансьора. Цялото промо е посветено на наште хора ❤❤❤
Роси, да няма второ промо, различно от това след епизода?

# 519
Роси, да няма второ промо, различно от това след епизода?
Да Simple Smile Гледах го точно преди да пиша

# 520
Промото:

Последна редакция: пт, 20 сеп 2019, 14:10 от Анонимен

# 521
Ууу, това младото много напористо-целуващо, бре Joy

# 522
Ууу, това младото много напористо-целуващо, бре Joy
Не бих казала. Има какво още да учи:
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 523
Терасата я планирам за ново място за...неща.
А и долу има кой да ги види Joy
Още като я видях на сета, си го помислих хахахахах

# 524
Много ми е интерсно Пътна станция "Клю-клю Табаков" как е стиганл до тази тема с Марио. Joy
A Марио поне на кадрите, които виждаме е пълен дзен по време на този разговор. Не че ако показваше Деян щеше да схаване, много недосетлив човек Grinning

Моски, не може всички като Кайчето да са Grinning

Общи условия

Активация на акаунт