ПОМОЩ! Баща ми изневерява на майка ми

• 12 962
  • 393
  •   1
Отговори
# 270
Е, всеки си има някакви тревоги. Хубаво е да намират отклик у партньора, а не да бъдат омаловажавани. А Тереза, ако не я бъркам с друга потребителка, каза, че е на висока позиция в международна компания. Е, спомена и ролята на красотата в това. Ама хубаво е човек да има късмет в живота. То и външността е късмет. Simple Smile

Миии,не ми се вижда красива и на висока позиция,не и с тези психични отклонения...
За това написах ,че е с раздвояване на самоличността,не може да се описваш като най-красивата,най-желаната,с финансови възможности и т.н.,а след това да обърнеш палачинката.
Някак объркващо ми се струва...

# 271
Абе за целувката, знаете вица - където не е била целувана никога - на Малдивите. Rolling Eyes
Лорелада, вие се досетихте кои сме или е просто съвпадение ? Аз държа да остана анонимна. Благодаря

# 272

Миии,не ми се вижда красива и на висока позиция,не и с тези психични отклонения...

Може, ако богатият и състрадателен принц я е наредил там.

Лорелада, вие се досетихте кои сме или е просто съвпадение ? Аз държа да остана анонимна. Благодаря
Много си е повярвала Тереза....и явно обича да е в центъра на драмата.

# 273
Нямам представа кои сте, има такъв виц!

# 274
Нямам представа кои сте, има такъв виц!
Мале, 🙀Ами...то моето стана малко гузен-негонен...извинявам ви се лично !

# 275
  • София
Шанталче, ти ли си?

# 276
  • Варна
Мисля, че Teresa обяснява привлекателността на нежната, чувствителна жена и опеката на закрилящия я, силен мъж. Понякога е поза. Но жените амазонки не са особено търсени.
Преди дни, две жени (едната охранител) на висок глас, с куп ругатни обсъждаха "нахалството"  на някой си мухльо, осмелил се да паркира на нейното паркомясто. Определено самочуствието на войнствената констрантираше на визията и. Рядко съм виждала толкова мъжко и отблъскващо поведение. Гордо афишираше как се засипала да ошамари нахалника, а логореята и продължи час. Нито останалия, любезен персонал, нито забележката на чужденци озаптиха хъса и буйното и жестикулиране. Но едва ли и доза успокоително ще промени нрава и. За подобни същества мъжа ми има мнение, че само дами получават кавалерско отношение.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2019, 19:42 от Viviana91

# 277
Е, всеки си има някакви тревоги. Хубаво е да намират отклик у партньора, а не да бъдат омаловажавани. А Тереза, ако не я бъркам с друга потребителка, каза, че е на висока позиция в международна компания. Е, спомена и ролята на красотата в това. Ама хубаво е човек да има късмет в живота. То и външността е късмет. Simple Smile

За това написах ,че е с раздвояване на самоличността,не може да се описваш като най-красивата,най-желаната,с финансови възможности и т.н.,а след това да обърнеш палачинката.
Някак объркващо ми се струва...

С кое се бъзикаш? Изповяда жената някакви чувства и мисли. И веднага - психични отклонения.

# 278
Истинската красотата няма давност.Когато съчетава Светата Троица в себе си,тя остава вечна.Т.е., настояща красота имаме,когато силата на духът кореспондира с величината на интелекта и хармонията на физическите форми.
Човекът не е само билогична обвивка,това кифлите е добре да го проумеят.
Човекът е дух,душа и тяло.И за да говорим за истинска непреходна красота,и трите елемента трябва да са включени.В противен случай,имаме кукли с кратък срок на годност,който след минимална употреба се износват и логично биват заменяни с други.
За това и има хора които с годините стават все по-красиви и привлекателни.Защото паралелно с физическата форма,не спира развитието и надграждането на другите два компонента,а без тях,у човешкото същество няма единност и баланс,няма смирение, и не е в унисон и хармония със заобикалящия го мир.
Едно несигурно и тревожно същество с лабилна психика,неуверено в красотата си,винаги търси одобрение в очите на околните.
Докато уверен и стабилен човек е обратното.Околните търсят одобрение в неговите очи.
Аз съм точно такава, разпознавам се във вашите думи:
Едно несигурно и тревожно същество с лабилна психика,неуверено в красотата си,винаги търси одобрение в очите на околните

В случая на моят живот, аз се радвам, че съм точно такава ! Защото аз успях да докосна у него съчувствието и състраданието, които чувства заемат най-челните позиции у човека. Аз го карам да съпреживява и усеща болката скрита дълбоко в душата ми. Чува моят отчаян вик, че без него аз няма да оцелея. Той не може да устои на страданието ми, не може да понесе сълзите ми. Като комбинираме всичко това с моята нежност и женственост, и генерално слабостта ми, и най-вече, че между нас има мощно привличане на чисто биологично ниво....това Е !
Общо взето аз съм толкова слаба, колкото силен е той. Аз съм толкова бедна колкото богат е той.
Добре, че съм такава, за да срещна него и да докосна неговото сърце.
 Радвам се, че около него има жени излъчващи увереност и самочувствие !
Моята сила е в моята слабост !!!
Така че, красотата в моят случай е точно обратното, на това за което пишете вие.

Ми щом ти е кеф да си жертва и някой от съжаление да те "обича"..

П.п.Привличането на биологично ниво е нагон за чукане и синхрон.Което съвсем не значи любов.Добра предпоставка е за такава,но съжалението не е най-добрия съпътстващ стимул.

# 279

Ми щом ти е кеф да си жертва и някой от съжаление да те "обича"..

П.п.Привличането на биологично ниво е нагон за чукане и синхрон.Което съвсем не значи любов.Добра предпоставка е за такава,но съжалението не е най-добрия съпътстващ стимул.
Предлагам ти да бъдем коректни, когато коментираме.
Аз не съм написала думата съжаление. Думите, които употребих са съчувствие и състрадание. Т.е. да успееш да я "съпреживееш " болката на другия, до степен да я поемеш и да я почувстваш, тя да те " докосне ".
Думата има корена на " чувство ".
Но не е същото като емпатията или съжалението, за което пишеш ти.
Грешно съм употребила обаче състрадание. То е като съжалението по-скоро.

За мен привличането на биологично ниво е в основата на всичко.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2019, 23:20 от Анонимен

# 280
  • София
Тереза, моля те за найсти път. Слагай цитатите в скрит текст.

# 281
Тереза, моля те за найсти път. Слагай цитатите в скрит текст.
Ох, кажи как?

# 282
Нали си на висока позиция в европейска компания? Прояви интелигентност и открий сама!

# 283
Нали си на висока позиция в европейска компания? Прояви интелигентност и открий сама!
Ок, мерси, ще опитам.

# 284
Състрадание,съжаление..Въобще, чувства от ниския спектър на емоциите,наред  с мъката и тъгата.Котви които привързват.За мен това не е любов и наблюденията ми сочат,че подобни "чувства" не траят дълго,освен ако  не се превърнат в тотално съжаление и чувство за дълг.
Няма я радостта която дава свободата..Страстта да си с някого,защото просто не искаш да си без него,а не защото съвестта ти го диктува..
Горката емоционална развалина,ако я зарежа,тя ще рухне и вината/отговорността за нейното нещастие ще е моя..- Кофти мотив да бъдеш с някого,пардон,да го "обичаш".

Общи условия

Активация на акаунт