ПОМОЩ! Баща ми изневерява на майка ми

• 12 960
  • 393
  •   1
Отговори
# 285
Състрадание,съжаление..Въобще, чувства от ниския спектър на емоциите,наред  с мъката и тъгата.Котви които привързват.За мен това не е любов и наблюденията ми сочат,че подобни "чувства" не траят дълго,освен ако  не се превърнат в тотално съжаление и чувство за дълг.
Няма я радостта която дава свободата..Страстта да си с някого,защото просто не искаш да си без него,а не защото съвестта ти го диктува..
Горката емоционална развалина,ако я зарежа,тя ще рухне и вината/отговорността за нейното нещастие ще е моя..- Кофти мотив да бъдеш с някого,пардон,да го "обичаш".

Очевидно е, че не ме разбирате. Нормално, няма как да стане от едно мнение, не се познаваме. Всъщност,  няма никакво значение
Впрочем, съчувствието не е в ниския спектър на чувствата, точно обратното. Но, отново за мен е без значение на кое място го поставяте вие.
Единственото, което има значение, е той ще се грижи очите ми винаги да са усмихнати, а за мен той е всичко, от което имам нужда в този живот.
Желая щастие на всички ! Всеки, според разбиранията му.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2019, 12:33 от Анонимен

# 286
О, напротив, разбираме. Това, което Какво? се опитва да ти каже е, че това не е правилният подход и няма да продължи дълго. Така че преориентирай се навреме.

# 287
О, напротив, разбираме. Това, което Какво? се опитва да ти каже е, че това не е правилният подход и няма да продължи дълго. Така че преориентирай се навреме.
Jamais !
Jamais !
Jamais !

# 288

И какво като не продължи дълго ? К'во ще стане ? Нищо фатално няма да стане ! Ще се разделим и толкоз.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2019, 12:54 от Анонимен

# 289
    Всеки си шета на акъла,и някои уроци просто трябва да се усвоят по трудния начин.От опит го знам.

п.п.Съжаление,съчувствие и т.н. не могат да бъдат стабилна основа за градеж,защото няма план за визия,няма обща избрана форма/посока,трупат се някакви камъни как дойде,следвайки завареното положение на съжалението/съчувствието..
    Биологичното привличане е като тухлите.Принципно,те трябва да пасват,да са еднакви(хармонични) по състав ,форма,якост..Но,колкото и да са сродни и привличащи се,формата в която те ще се сформират,зависи от съвсем други неща,далеч по-важни всъщност..Защото при правилно проектиране и изпълнение,може да смесиш и дърво и камък и тухла..И ще получиш градеж,който да издържи във времето без да рухне.  

# 290
      Всеки си шета на акъла,и някои уроци просто трябва да се усвоят по трудния начин.От опит го знам.

п.п.Съжаление,съчувствие и т.н. не могат да бъдат стабилна основа за градеж,защото няма план за визия,няма обща избрана форма/посока,трупат се някакви камъни как дойде,следвайки завареното положение на съжалението/съчувствието..
      Биологичното привличане е като тухлите.Принципно,те трябва да пасват,да са еднакви(хармонични) по състав ,форма,якост..Но,колкото и да са сродни и привличащи се,формата в която те ще се сформират,зависи от съвсем други неща,далеч по-важни всъщност..Защото при правилно проектиране и изпълнение,може да смесиш и дърво и камък и тухла..И ще получиш градеж,който да издържи във времето без да рухне.  
      Ми ако рухне-рухне ! Какво като рухне ? То може и земетресение да стане и всичко буквално да рухне. Аз не търся гаранция.

# 291
      Ми нищо бе,споко..Нали тва ти викам,уроци за учене..

п.п.Конкретно този,че страстта при секса не е същото като любов-та,се учи най-трудно Joy

# 292
      • Белгия
       Тази тема се превърна в цирк и половина. Уж децата да не се мешат в живота на родителите, ама цяла тема непознати се мешат в живота на някой друг случаен непознат... Какво ви пука?

# 293
      Наливане от пусто в празно, и по темата и по другата.

# 294
      Ми нищо бе,споко..Нали тва ти викам,уроци за учене..

п.п.Конкретно този,че страстта при секса не е същото като любов-та,се учи най-трудно Joy

Съгласна съм. Под биологично привличане нямам предвид страстта, а размножаването. 😊
      Демек да искаш повече от секс, да поискаш всичко

# 295
      Много мъже на тази възраст изтрещяват. Стига се и до раздели, до разводи, втори бракове и т.н.
      Не знам какъв съвет да ти дам. Радвам се, че не 6ъм попаднала в твоята ситуация. 

# 296
      Е, всеки си има някакви тревоги. Хубаво е да намират отклик у партньора, а не да бъдат омаловажавани. А Тереза, ако не я бъркам с друга потребителка, каза, че е на висока позиция в международна компания. Е, спомена и ролята на красотата в това. Ама хубаво е човек да има късмет в живота. То и външността е късмет. Simple Smile
      Скрит текст:

Миии,не ми се вижда красива и на висока позиция,не и с тези психични отклонения...
      За това написах ,че е с раздвояване на самоличността,не може да се описваш като най-красивата,най-желаната,с финансови възможности и т.н.,а след това да обърнеш палачинката.
      Някак объркващо ми се струва...

Скрит текст:

С кое се бъзикаш? Изповяда жената някакви чувства и мисли. И веднага - психични отклонения.

Госпожо,ако обичате сложете си очила! Wink
      Какво изповядва?! Колко е жалка,колко е психично лабилна,колко плаче за внимание...
      Пишете без дори да сте прочели добре коментарите,после другите били кривите.

# 297
      OT АВТОРКАТА! Не съм следяла темата мислейки че няма да има развитие а и само негативни коментари. Относно да спря да се бъркам в на раодилите ми чершафите и тем подобни глупости не мисля че е така. Както казах докато са семейсто живеещи и работещи заедно със сключен брак ще им държа сметка който и да бе от двамата. Не искам никой да прави другия на маймуна зад гърба ни. Както някои казаха може би той винаги си е бил такъв кой знае никога не е имало повод за съмнение от моя страна не знам за майка ми не искам да взлизам в такива теми с нея. Той само ми намекна че всичко приключил и сега си е пак по старо му дали за добро или за лошо не знам. Винаги съм смятала че съм била благословено да имам толкова сплотено, обичащо се и добро семейство и може би затова съм била толкова зависима емоционално от родителите ми. Сега баща ми настоя с майка ми да идат на почивка за седмица и аз какво да правя мълча си опитвам се да преглътна всичко аз си гледам моя живот но ми беше много болно явно ми е за урок от сега винаги с едно на ум.  Писах в форума не хората да ми оправят проблемите, мислих си че ще има хора които са преживели може би нещо подобно защото не знаех какво да правя в такава ситуация а и не искам да сподялям лично с никой за този случай и просто нямаше към кой да се обърна. Аз съм от този тип хора които не показват много емоции а си изживявам всичко сама вътрешно както и този случай без да раздухвам (освен тук) може би затова всичко ви изглежда свръх емоционално или там каквото си мислите...

# 298
      Май забравяш какво си писала досега. Я се върни да се прочетеш.

# 299
      Дали това е истина или не само авторката си знае,прочетох само някои от първите мнения и ако смея да попитам вие как може да казвате,че няма право да се бърка или да се интересува от собственото си семейство. Като момиче,което скоро ще бъде на 22 г. аз всеки ден се благодаря на Господ за семейството си и,и това винаги е било най-голямата ми гордост и щастие. Вие,които казахте да си гледа собствения си живот не знам в каква среда сте живяли,или просто отдавна сте се откъснали от родителите си,но аз лично не бих била щастлива ако родителите ми не са заедно и не са щастливи заедно.А предвид факта,че тук има изневяра съм склонна да твърдя,че изневеряващия ,особено предвид факта,че е мъж ако зареже жена си за съответно по-млада госпожица би бил що-годе щастлив,но нараненият родител със сигурност ще се чувства зле,ощетен и недооценен. От психологическа гледна точка колкото по-голямо е детето в едно семейство много по-трудно приема изневяра на родител от едно по-малко дете,така че не бъдете бързи да съдите,което и да е дете в тази ситуация,независимо дали е на 20-30 г. Аз лично бих го приела като пренебрежение към мен и предателство към мен лично,предвид факта,че родителите ми знаят,че аз друг човек в семейството не бих приела и това ще разклати емоционалното ми здраве със сигурност,тъй като съм силно привързана и към двамата. Никой,но абсолютно никой не може да ме убеди,че децата нямат гласност и право да се бъркат в отношенията на родителите си,та по дяволите ако не друго децата са нещото,което за мен най-много крепи една връзка. Господ опазил от жени,развалящи семейства,защото съм потърпевша внучка на мъж,който е с такава жена. Повярвайте ми всеки ден съжалява как се е развил животът му оттогава.

Общи условия

Активация на акаунт