Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 63

• 47 386
  • 804
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Моят под, за който питахте, е мрамор, черно-бяло-нюанси на кафяво много рядко. За килим мисля нещо едноцветно, но какво?
П.С: Купих вече сивото перде и бяло за средата.

Аз мисля, че е правилен избор. Hands Plus1

# 181
Момичета, дайде идея къде да гледам за трапезен диван, 2 или 3-местен, да бъде от едната стеана на масата за хранене. Предпочитам да мога да го видя на живо и пробвам някъде в София. Засега в Юск харесах само.

# 182
  • Варна
Момичета, дайде идея къде да гледам за трапезен диван, 2 или 3-местен, да бъде от едната стеана на масата за хранене. Предпочитам да мога да го видя на живо и пробвам някъде в София. Засега в Юск харесах само.

Тип пейка ли си харесала?

# 183
Да, Дорис Simple Smile

# 184
  • Варна

Simple Smile В момента е и на добра цена!
В този ценови клас
http://www.moemax.bg/index.php?show=p&sgid=7&pid=83741&sgid=7
https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=18&pid=113553&sgid=18

Има и други пейки но и цените им си ги бива.

https://como.bg/programa-za-obzavezhdane-na-trapezarija-329006-888

# 185
  • Варна

https://furnish.bg/bg/dining_furniture/_bench_lobi.html
Имат шоу рум в София.

Тук също има варианти. Трябва да се види височината кой са подходящи за трапезария. Имат шоу рум в София.
https://www.grandecor.bg/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0 … 0%B5%D1%82%D0%B0/

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 14:43 от BVAR

# 186
Аз също се насочих към кухненска пейка, но реших да поръчам да ми изработят. Дадох размери и предпочитания за корпуса и цвета на тапицерията.
Ето от този тип ми харесват :
Към края на другата седмица трябва да стане готова. Дано се получи добре.

# 187
  • BG
Аз също се насочих към кухненска пейка, но реших да поръчам да ми изработят. Дадох размери и предпочитания за корпуса и цвета на тапицерията.
Скрит текст:
Ето от този тип ми харесват :
Към края на другата седмица трябва да стане готова. Дано се получи добре.

Прекрасна снимка, много ми хареса идеята за чекмеджета под пейката! Ще се радвам да споделите как се е получило при Вас! Simple Smile

# 188

Здравейте,дами!

Искам да попитам две неща.

1 Как бихте решили осветлението в такова помещение,защото трегера който е между хладилника и печката е остатък от балконска стена и продължава и по тавана.Съответно го дели на две,по-голяма и по-малка част.
Един полилей центриран в голямата част,е ок.Но малката остава тъмна.Освен това,масата стои под този трегер.Иска ми се да са две тела,примерно полилей и някакъв аплик от същата серия или направо два полилея?Чудя се..
2 Затъмних си коридора с гранитогреса и ме дразни ужасно,иде ми да го изкъртя и да сложа нов.

С естествен паркет съм в другите помещения и цветово пасна добре,кухнята ще е чисто бяла,плота е същия като пода,а гърба е с мръсно бели плочки/шампанско с тук-там по някой декор в петролено и подобно сиво-кафяво.Столовете ще са шарени,ярки,бял/кремав фон с шарен десен в сиво/петролено/горчица.Яко търсене ще падне за плат..Масата мисля да бъде правоъгълна с дървесен фладер,нещо светло,като дъб ..Столовете са Икейски от тези със свалящите се калъфи..
Но коридора е проблем.Искам да поръчам гардеробче от масив или мдф,то се пада в ъгъл,до него ще има пейка и над нея ретро закачалка за дрехи.То и сега е така де,но сегашната пейка е тик с кожа,първо,че котката ѝ разказа играта,второ,че много тъмно става..И мислех,двете вратички на гардеробчето да са с огледала,а пейката да е шарена,като столовете в кухнята.Такъв модел

Ще внесе цвят и ще освежи коридора.Стените ,обаче се чудя?
Светла слънчева горчица или някакъв бебшки тюркоаз?Щото по принцип,цялата гама в жилищ
ето ще в тези цветове.Бяло,средно светъл дъб,светъл дъб паркет,вариации на сиво,горчица и тюркоаз.Бялото е предимно в мебелите,кухня,спалня,леко ретро визия,таблени вратички.Самите интериорни врати са бели,дограма,въшни щори..но библиотечния и тв шкафовете,както и гардероба в коридора,са дърво.Детската пък   е пдч,комбинация от бяло и много светъл  дървесен фладер.Пак е в бяло,сиво,петролено и горчица.
Всъщност,много са въпросите ми...Чудя се за стените във всички помещения,латекс,тапети,комбинация от двете,цветове..Примерно коридор и хол в жълто,кухня тюркоаз,като текстила ще ги обединява...В хола е много светло сив ъглов диван с голяма табуретка-масичка и едно ретро кресло.Мисля дивана да си е сив,Креслото горчица плюш,а табуретката да е същия текстил като табуретката в коридора и столовете в кухнята...
Абе,...честно ви казвам,реве ми се,щото не знам кво искам,и не ми се почва нищо!!!
Всякакви идеи и предложения ще са ми добре дошли.

П.п.Сега ще кача схема на жилището.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 14:37 от Какво?

# 189
Аз съм "за" два еднакви полилея.

# 190
Да,де,но какви?
Освен това,прозореца се отваря навътре,близо 90 см крило,т.е.две крила са..И ще блъскат полилея,трябва да е аплик на тавана или стене,сега го гледам и се замислих за това..
Тъпо ли ще е ако осветителните тела в коридора,кухнята и хола са една серия?

Мисля,приемерно нещо такова

- хол

- кухня

- коридор и проблемния трегер

Или ще е прекалено?

Пространствата са хем обединени,хем си ги дели една цяла стена..Има само два свода които ги свързват

п.п.Предишния беше такъв (в кухнята),но тюркоаз.Много красив.Не му беше писано обаче,ММ го счупи.Сега мисля да му поръчам частите и да отиде в спалнята.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 14:50 от Какво?

# 191
Е, какви да са, е твое/ваше решение.

# 192
Това е проблема,че не знам!!
Нито със стените какво да правя,как да комбинирам цветовете,нито къде/дали /латекс /тапет..Нито с лампите.

# 193
Ако ще ти помогна, аз не бих ползвала тапети. Може би различна мазилка, естествени камъни, дърво, но не и тапети. Но, това съм аз.

# 194
Много  ми харесват този тип "дамаска"..И за това си искам тапетите,инак и ММ ме разубеждава,но..Ако има нещо,което твърдо да знам,че искам,това са тапетите,хах..Simple Smile
Но,не мога да реша,какви точно,къде точно..абе..ужасТ!

Общи условия

Активация на акаунт