Фермата 5 - 06/09/2019

• 106 164
  • 2 814
  •   1
Отговори
# 75
Искрено се надявам да не е Караньотов номер 2🙊🙉🙈.

# 76
Записвам се и аз.Миналата година гледах за първи път и така се запалих,че ходихме до самата ферма да я видим.Човека който беше там каза,че продуцентите са му споменали,че може да имат идея да използват пак мястото...и ет, че това е факт!Доста добре изглежда сега...на живо е доста малка.
Чакам Петък с нетърпение Simple Smile

# 77
  • London
Тоест сиромасите май ще са под открито небе така като гледам....някаква дървения без стени има само. По-интересно е дали богаташите отвън ще са богаташи и вътре или ще е обратното или навярно ще има състезание да се реши както беше предната година.

Сега чета и ми се струва, че е копи и пейст на миналата година, но сега на икономически принцип. Не виждам реално разлика, пак щяло да се дири обединение.... ми то всички са там за едни пари, обединение само в сценария може да е заложено.Stuck Out Tongue Closed Eyes

Видях сега и промото и май сиромасите са си сиромаси....оная миската беше на масата във хубавата къща, та явно заради това са и влезли някои хора, защото са ги подмамили с басейн и лукс на село.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 15:17 от La Catrala

# 78
  • Другата България
Със състезание със сигурност ще е според мен, ама пак търсят конфликти и някакво разделение, на някаква основа. Сега ще е заради условията-нормално, на кой не му се живее в такава къща, че и с басейн...
И ще почнат караниците и обидите. Хляб и зрелища да има.
За протокола-не харесвам Орлин Горанов. Аман от Мъдреци, Ментори, Съветници, Началници и т.н.

# 79
  • London
Те едва ли ще имат много допирни точки Мери, освен на дуел. Три метрова стена ще има, няма как да общуват за да се дразнят реално.  Търканията предполагам ще са си в отделните ферми, ще се гризкат отвътре.

# 80
Е, вие сериозно ли очаквате опосумите да изпуснат сеира?  И невъзможното ще направят за рейтинг и интрига да има. 
Не мога и не мога да ги харесам Иван и Андрей.. за мен са  си същите лигльовци от времето на сблъсък и това е😝

# 81
Ще следя с удоволствие, но и Игрите са ми любопитни, най- много така да мразя, да дават 2 любими неща по едно и също време, напрягам се ужасно да не изпусна нещо Tired Face

# 82
  • Sofia
Като се започне с принудително разделение в началото,след това почти никога не се постига истинско обединение.
Този филм,с известни и неизвестни,сме го гледали вече.
Ще видим какво ще е различното този път,малко остана.

# 83
  • Другата България
Като се започне с принудително разделение в началото,след това почти никога не се постига истинско обединение.
Този филм,с известни и неизвестни,сме го гледали вече.
Ще видим какво ще е различното този път,малко остана.
Именно, това казвам и аз и това имам предвид.
Ще ги разделят още отначало, после на някакъв етап ще ги обединят-ЪФкорс, но делението си остава и се усеща.
Те едва ли ще имат много допирни точки Мери, освен на дуел. Три метрова стена ще има, няма как да общуват за да се дразнят реално.  Търканията предполагам ще са си в отделните ферми, ще се гризкат отвътре.
Ок, но все някога ще се обединят.

# 84
Леле, старата нова ферма е уникална. Май, май към октомври-ноември пак ще отида да я видя Heart

# 85
Айде, честито начало! Дано са направили добър подбор на участници.

# 86
Гледате ли  Shocked
Обещаващо начало  Laughing

# 87
Гледате ли  Shocked
Обещаващо начало  Laughing
Тука сме.

# 88
Не съм вярвала, че ще се запиша да следя тема за предаване от Ден 1 ама ...

Тази русата кифла ме издразни ... Дано я вкарат при 'простолюдието'.

Оф, много ме изнервя началото на всяко предаване ... Да започват нещата вече, по същество, моля! 😁

# 89
Хайде и аз тук. Гледам паралелни с Игри на волята.
Визитката на Веселка и тази на Венцислав ме разчувстваха много.

Общи условия

Активация на акаунт