Фермата 5 - 06/09/2019

• 106 109
  • 2 814
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Джоли,аз разбрах,че не твърдиш. Peace
Понеже се чудеше дали се припознаваш,казах,че аз не съм го видяла.
Макар че,не съм и гледала много задълбочено,де...
Ама дано не е,че малко в повечко ще ми дойде и в този формат.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2019, 16:41 от avi10

# 61
Записсс. Искам да кажа, че това по-горе, където се писа - работили 5 мин и почивали 1 час. Изобщо не е вярно това видимо на някои им личи килограмите, които са смъкнали - това не се прави от работа 5 мин за 1 час, миналата година видяхме как със собствените им ръце оправяха къщите и факт, е че станаха уникални. Другото, което според мен е поне 90% достоверно, е че собственика на фермата ми разказваше как са се трудили и даже помагал самият той, за да може неговата мечта да се сбъдне - именно да се оправят къщите, просто са изрязали тия части/напълно нормално/.

# 62
  • Другата България
Искам да кажа, че това по-горе, където се писа - работили 5 мин и почивали 1 час. Изобщо не е вярно това.
... единственото, което вътрешно ме спира за Игрите е инфото за унищожаването на плажовете, а и това, което уж очевидец разказа, доколко е истина то, няма как да се знае, де.
Laughing Чукча писател....
За "Игри на волята" говореше Niya-.

# 63
Искам да кажа, че това по-горе, където се писа - работили 5 мин и почивали 1 час. Изобщо не е вярно това.
... единственото, което вътрешно ме спира за Игрите е инфото за унищожаването на плажовете, а и това, което уж очевидец разказа, доколко е истина то, няма как да се знае, де.
Laughing Чукча писател....
За "Игри на волята" говореше Niya-.

Опа, извинявам се, моя грешка Grinning Grinning Grinning Иначе за Игрите на волята, изобщо няма да се учудя. Всичко което се снима за Нова ТВ е винаги и винаги ще бъде под всякакво съмнение.

# 64
Да видим дали ще има любовна двойка в тоя сезон  Two Hearts

# 65
Имам някакъв бегъл спомен, че някой от участниците в Сървайвър май разказваше, че когато играят някаква игра, след края ѝ я играят още поне веднъж, за да могат да заснемат от различни ъгли. Но с безумните сценарии в нашите телевизии нищо не би ме учудило.

Моля се от сърце да няма любовна двойка или по-скоро отново да не им се получи любовната двойка. След гимнастичката и футболистчето не искам и да чуя за ново фиаско от тоя сорт.

# 66
Привет на всички! Гледам, събрали сте се. С удоволствие ще бъбрим.🙂
Да видим дали ще има любовна двойка в тоя сезон  Two Hearts
Сакън! И аз още помня сълзливата драма  на футболистчето. Надявам се да не съсипят още един сезон с подобни простотии.

# 67
  • USA
O,да..те бяха epic fail,даже по зле от Нора и Симо Мандрата.Не знам защо продукцията напъва за любовна история,след като опита им казва,че не се получава.Хората са там,за да се покажат по телевизията и да вземат някакви пари.

Гледах промото,ще е същият типаж участници както предните сезони.
На мен Фермата ми е любима българска продукция и не я заменям за никакви други предавания.

# 68
  • London
То направо на хотел прилича поне едната ферма...

# 69
  • Стара Загора
Привет, на мен би ми било по-интересно ако не участват известни.

# 70
  • Sofia
Дано звИздите са в другата ферма. Mr. Green
Тази,в сравнение с предните сезони,наистина си е направо лукс.

# 71
  • Варна
Оф,Марияна каква физиономия е направила на промото, все едно ще я карат да копае 3 декара, а току-що си е направила маникюр. 😂😂

# 72
  • Разпиляна във въображението
Доста добре са ремонтирали миналата ферма. Станало е страхотно. Мисля, че просто са разделили двора на две, а "другата", "бедната" ще е там където бяха ратаите.

https://fermata.btv.bg/gallery/news/trimetrova-stena-deli-chorba … emvri-po-btv.html

# 73
Привет и от мен😊, благодаря за новата тема🌻!
Аз ги чакам с нетърпение, както и Игрите. Сигурно ли е, че Орлин Горанов влиза? Много го харесвам, дано да не ме разочарова😶

# 74
  • Sofia
Да,сигурно е.
Щял да бъде в ролята на "Мъдреца" и единствено той щял да има право да преминава стената между двете ферми.

Общи условия

Активация на акаунт