Мартенски бебета 2019г. - Тема 2

• 20 753
  • 583
  •   1
Отговори
# 120
Deep sky много трудно беше пасирането. Нарязах на малки парченца месото и с повече бульон и нерви станаха нещата. Grinning

# 121
Аз пасирах в уреда на Авент за готвене на пара, става за 10секунди. Препоръчвам го горещо!

# 122
  • Canada
В блендър също става за секунди.

# 123
  • Варна
И аз приготвям в блендер .
em_ei нямам конкретна причина за започване на захранването 5тия месец , така реших просто ,понеже нали казват да започне между 4-6 месеца и реших по средата да е 😂 Малкия показа ,че е готов , отваряше уста , мъчеше се да се изправя и така. Зеленчуците които използвам някой са домашни от градината на баба , а други купувам от някоя зел борса , та дори и от Кауфланд. Нарязвам ги , и кисна в студена вода цяла вечер ,или ако забравя сутринта ги слагам да се киснат. И сменям водата 2 пъти. Смятам ,че от толкова дълго киснене не остават нитрати. Също когато му правя пюрето използвам водата в която са се варили зеленчуците и така става по-вкусно.

# 124
И аз така - ползвам водата, в която са киснати.
Може ли да се дава цвекло, някой давал ли е?

# 125
Всичко може, стига да не го боли корема бебчо Simple Smile чела съм се цвекло дават от 7м.

# 126
  • Варна
Бяхме на консултация , качил е само 120гр. Т.е е 8400кг , 72см. Доки каза , че не е притеснително ,че е качил толкова малко , но аз свикнах да качва по близо кило на месец и сега направо се опулих 😂😂

# 127
  • Варна
Емииии не се стърпях да ви споделя това 😂😂

# 128
Четох го, и се замислих много 😂
После видях, че са го копирали от друга група,като го четох на мъжа

# 129
И малката беше качила около 150г само, но на ръст не е пораснала и сантиметър... поне колкото са я измерили де... Иначе всеки месец до сега растеше с по 3см

# 130
Доколкото си спомням едно момиченце вече каза МАМА. Да попитам и останалите: Чухте ли вече чаканата думичка? Че моето момче основно си е на Ъ и Е и от време на време Г, М, Да, Не (случайни, разбира се).

# 131
Моето Мишле много "говори", но сме далеч от мама. Основно като някаква мелодия издава и то на играчките си. Или понякога на нас с баща й ни гледа издава разни звуци... Heart

# 132
Това с мама е сигурно както ние в началото се шегувахме, че е полиглот. Като плачеше се чуваше моа на френски. Хи на английски и т.н.  Бебчовците издават различни звучи и в желанието си ги оприличаваме на думи за сега.
Да попитам плодовете, особено в началото, попарвате, варите или сурови ги давате?

# 133
Аз ги приготвям на пара 5-10мин, след това пасирам. Даже така пасирани сложих и в бурканчета и стерилизирах.

# 134
  • Враца
Малката пее, но още не казва никакви думички. От скоро започна да ме пипа по лицето като я взимам, да скубе кака си и да вдига дупе като е по корем. Надявам се скоро да пролази.
Аз да попитам някоя мама въведе ли попарата, мисля от другата седмица да я въведа.

Общи условия

Активация на акаунт