Любители на кучета - 97

• 21 787
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Тонка, в Нова са добри. Клиниката е скъпа, но е по-евтина от ЦВК и Син кръст. Освен това имат техника, няма да те разкарват тук и там, ако се налагат снимки и други подобни.
Vervam, присъствала съм на буденето на Бела след кастрацията. Няма такъв ужас. Мъчи се да се изправи, подгъват й се лапите... Лежи и те гледа безпомощно и ти не можеш да обясниш какво, защо, и че скоро ще мине...

# 436
Тонка, в Нова са добри. Клиниката е скъпа, но е по-евтина от ЦВК и Син кръст. Освен това имат техника, няма да те разкарват тук и там, ако се налагат снимки и други подобни.
Vervam, присъствала съм на буденето на Бела след кастрацията. Няма такъв ужас. Мъчи се да се изправи, подгъват й се лапите... Лежи и те гледа безпомощно и ти не можеш да обясниш какво, защо, и че скоро ще мине...

Значи по-добре,че не ни пуснаха при нея след операцията.Може би това е подход на клиниката в някои случаи.
Не знам за кучето кое е по-добре,само то си знае през какви очи вижда всичко това.От една страна е хубаво да е на спокойствие като се буди.От друга пък е преживяло нещо ново за него,нещо плашещо + непознатите хора...
В крайна сметка важното е да са живи и здрави и всичко да е минало благополучно.Раните и страха отминават Simple Smile

# 437
  • София
Ама на Тони е френчи, те по принцип имат проблеми с дишането, затова е по-специално при упойките.

Като ходихме в св Антим за снимка за дисплазия, Рея я полуприспаха. Възстанови сепмного бързо, няма и 20 мин от приспиването и си излезе сама от кабинета да ме търси. Явно си има различни упоявания за различни процедури, знам ли.

Тони, дано да не е нещо лошо.

# 438
  • гр.Варна
Тони стискам палци да е нещо без обидно. Поздрав за Харли и всички останали сладурковци от Кара

# 439
  • Варна
И аз стискам, миличките ни душички, да са само здрави, диви и щастливи. 🤞😘

# 440
И от нас с Лъчко стиснати палци и лапки за Харли!

# 441
  • о`майна лунна нощ е
Клиника Нова в Младост 4 наистина не е от евтините, но докторите били добри. Не е мое лично впечатление, а на роднини, които са ги посещавали. Не са казали лоша дума за ветеринарите там. Стискам палци за Харли и да се оправя най-накрая. Стига вече по доктори.

# 442
  • под тепетата
Тонка, липсваше в темата с Харли! Стискаме палци и лапи да разрешите проблема .
Яд ме е , че няма да съм тук по празниците за обученията , за които писа Трапезица.

# 443
За тези,които ползвате фейсбук,заповядайте и в групата DogNet
Скрит текст:
.Целта е взаимопомощ при обучението на кучета.Има и треньори .

bilqna_69 ,може с други хора от Пловдив да си организирате сбирки,нещо като общи уроци.В тази група има мераклии .  Ако и това не те навие да си направиш фейсбук профил......

# 444
  • под тепетата
Това си е удар под кръста  Joy ама аз съм теле, демек инатооооо
Иде есен

# 445
  • София
Благодаря ви, момичета!
Започнах да се чудя дали трябва да се направи биопсия, при положение, че двама лекари бяха категорични, че това образувание не е злокачествено. Дано в клиниката не назначават безсмислени изследвания колкото да ми вземат парите. Този път ще разпитам подробно какво смятат да правят, как протича всичко и каква ще е крайната сума. За съжаление може би заради Сити Джънгъл вече им нямам доверие на ветовете. Параноясвам, че виждат в хората ходещи касички. За тая брадавица досега дадох повече от 130 лв, а резултат никакъв. И то само това да беше.

Билянче, много яка снимка. Hug И при нас тече подготовка за зимния сезон. Поръчах на Харли да му ушият две якета. Едно зимно с гъши пух и пухена качулка, и друго, тъничко, за дъжд. Уж треньорът ми каза никакви дрехи, ама не мога така. Нали все му треперя да не се разболее.

# 446
  • Варна

Да се гушна в бате ❤
Хора, тая гледка ме умилява и изпълва сърцето ми с щастие, днес е пети ден заедно, вече се търсят, Каду циври за Бизу, въобще, почти ми е пълна къщата. ❤
Тони, убедена съм, че всичко ще мине и замине, майната му на парите, само Харли да е здрав. 😊

# 447
  • под тепетата
Тонка, снимката не е моя, от нета е. Виж esstela как хитро реши зимния проблем - няма студ, щото Бизу и Каду се гушкат  Laughing

# 448
  • София
Билянче, знам, че не е твоя снимката, но пак е хубава. Blush Ти да не ми намекваш нещо с решението на зимния проблем? Харли ми стига като за петима. Grin
Обожавам снимки с гушкащи се животинки. Hug

# 449
  • под тепетата
Как може да си помислиш таквоз нещо за мен, Тонче  Mr. Green И аз не си представям още едно магаре/кенгуру вкъщи! 

Общи условия

Активация на акаунт