Любители на кучета - 97

• 21 796
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте!Без туй се завъртях тия дни в тази секция на форума,попаднах и тук.Прочетох за притесненията на Тонка за брадавиците на куч и ми изплува един разговор с един познат доктор.Преди много време разговаряхме с него и той сподели че заради експеримента и заради самото куче е приложил автохемотерапия на животинката и тя се оправила изцяло.А положението било зле ,на много места била обрасла с брадавици,които се разпространявали още.Докторът е хуманен и ми обясни същността на метода - взима се венозна кръв и се инжектира мускулно ,може би и в областта на брадавиците,не запомних ясно,но ми направи впечатление методът на лечение и съм го запомнила.
Друг ден ще ви се представя официално ,със снимков материал ,за да спазя традициите.

# 496
  • Бургас
И защо не можем да се къпем тук, вместо в банята? Все е вода. Тук даже е повече и безплатна.

Пък и в нашата баня нищо не може да се хване под водата.

# 497
  • София
Естела, брадавиците всъщност са папиломи като повечето от тях са вирусни и силно заразни. Днес четох и за мазане с екстракт от билката змийско мляко, уж много помагала при подобни образувания.
m1ma, то хубаво докторът си е правил тази терапия, но за съжаление не мога да давам акъл на лекарите, при които водя кучето си. Да не говорим, че всеки един от тях е със собствено виждане на проблема, което още повече усложнява нещата.

# 498
  • Варна

Love is in the air 😍

# 499
  • София
Толкова са сладки! Heart Eyes Мъничето май е по-напористо!

# 500
  • Варна
Толкова са сладки! Heart Eyes Мъничето май е по-напористо!
[/quote
Това малкото ще ми спре тока, сигурна съм, но да ми е жива и здрава, друго не искам. 😊

# 501
  • София
Ой, сладкишчета, ще ги изпапам.
Тинтина, в банята има шампоан, пък тук навън, в тази хубава локва, няма Simple Smile
Балу си е вкъщи Simple Smile

# 502
  • под тепетата
Голям кеф са тия локви, ей!
Тонка, също като при хората- луташ се докато намериш твоя лекар и правилната диагноза с подходящо лечение. Пожелавам бързо да се справите с гадината!
Аз съм при Ози след голяяяямо пътуване и изтърпях солидна доза гушкане, скачане, близане.
Хубави празнични дни ви пожелавам!

# 503
..
Аз съм при Ози след голяяяямо пътуване и изтърпях солидна доза гушкане, скачане, близане.
..
Без снимки не се брои Simple Smile Едни развяти ушаци поне ( ако може кучешки)
Весели празници на всички

# 504
Стискам палци на Харли. И вие ни стиснете. Пътуваме към Родопите с ей този косъм в мен хаха. Държи се чудесно, дори не се лигави, но почват скоро завоите. Не ще да легне в тая поза от София си седи и задрямва с глава на крака ми. А има място да се свие малко в краката ми, но не иска.
Трудно ще ни е в началото, но ми писна да я заразявам някъде, на някого...

# 505
  • Варна
И Бизу е същия, че даже се качва в мен. Просто е притеснена, но ще свикне. 😁

# 506
И тя се беше качила в мен, ама си в голяма хаха трудно си събира гъзето пречи на скоростния лост хаха Simple Smile живна малко, скоро ще спрем малко да се разходи.

# 507
  • Варна
Да, да, голямо сладко гъзенце 😍
Когато пътувахме към София спирахме и ние 3-4 пъти около горички и полета, побърка се от миризви, но се успокои на връщане, тогава спа даже. Лек път и прекрасен ден. 😘

# 508
Ехеее,че хубаво ,Дух.
Аз съм с много малка кола с 2 врати, веднъж качих 3 деца отзад и Кирил,30 кг. в скута на приятелка отпред. Изглеждаше,все едно магаре е понесла. Задникът му беше в скоростния лост и ако се налагаше да превключа, предупреждавах с ,,Вдигааааай задника,, 
Добре,че беше градско и кратко. Кучето едва изчака да спрем и изскочи през прозореца. Голям цирк.

# 509
Хахаха Трапезица и при нас е нещо такова само че е 'мани я тая опашка" хахаха
Ъпдейт в реално време хаха още малко завои остават

Общи условия

Активация на акаунт