Любители на кучета - 97

• 21 762
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Коте, прочетох за първите консерви, които препоръча. Разгледах линка и установих, че като цена за месец ми излиза по-скъпо и от барф. Ще взема от Стефанов 2-3 консерви, не знам дали ще ги има същите, просто да си имам резерв.

# 586
  • София
Да не я боли корем или нещо друго? Защо не направиш една консултация с ветеринар, щом и повръща?
Вет не намери причина,а повръщането е защото реално няма какво да се мели в стомаха и изхвърля стомашен сок .

# 587
  • о`майна лунна нощ е
Ние първите консерви, които купихме, бяха на Rocco. Харесаха се и ги ядеше с удоволствие. По-бюджетни са от  Animonda GranCarno и цената идва около 3,15 лв. кг. при тях.

Проблемът ми с консервите е, че количеството, което се дава, накрая излиза по-скъпо като месечна сума, отколкото да изхранвам с гранули. Винаги държа по няколко бройки, защото келешът ги обича и отвреме навреме разнообразяваме няколко дена с Гранд Карното.

# 588
  • Варна
Да и аз четох, че повръщат от глад, оф това е много гадно. Готвено?

# 589
  • София
Позагубихме се ние, ама иначе чета редовно и се радвам на всички прекрасни косматковци, толкова настроение да има в темата.
Ето го и Оскар - в ролята на технически ръководител на строежа на навеса в двора

И да - фотьойлът е кожен, лично негов и заема уникални директорски пози Simple Smile
Мога само да го хваля - поумня накак си, слуша, като излезем на разходка само ме поглежда какво ще кажа, изобщо явно кастрацията му се отрази много позитивно. Никаква агресия вече не проявява, само се изявява като куче пазач, види ли хора на улицата.

# 590
  • о`майна лунна нощ е
Имаме позната лабрадорка, която също е много трудна с храната. Това е довело и при нея до често повръщане сутрин на празен стомах Sad Стопанката й също среща много затруднения в изхранването, готви момичето, прави домашни бисквиДи, купува и вари храна. Сутрин я гони с бисквитките, за да изпревари повръщането ... Скоро я кастрираха и сякаш малко по малко аперитът се възвръща.
Колкото е неприятно лакомо и аспириращо буквално храната куче, толкова е притеснителна и другата крайност на злоядо и капризно. Не отварям дума за чувствителните стомаси, че те са друга бира.

# 591
  • София
Бела е толкова капризна и злояда... Диването вече отказва и домашно месо, домашно мляко... Изобщо, не знам как живее това животинче. Консерви не ще, да не е луда? Гранули - тва е за плебса, не за нас, принцесите... Баща ми й вари шийки, тя седи и гледа настрани. Дава й голям суров кокал, да си джвака месце - подушва и изчезва. Лакомства също отказва почти всякакви. Няма угодия...

Тонка, излизат си скъпи обикновено... Аз съм взимала пакети от по 6х800г Rocco, инцидентно. Иначе взех за Лили сега различни вкусове 24х800г, смесвам с флейкс (пак на Rocco) и това е. 1 консерва я деля на 4 хапвания. Лили и без това е с доста наднормено тегло...

# 592
  • Bарна, морето, сините вълни
Хее, липсваше ми този рошльо. Heart Eyes Да го слушате, ей! Hug

# 593
Хее, липсваше ми този рошльо. Heart Eyes Да го слушате, ей! Hug

И на мен, чудих се къде зачезнаха с Boriana. Направо поза на тех.ръководител си е заело момчето, ей сега ще се скара на който не си върши работата! Сладур! Heart Eyes Hug

# 594
# 595
Има ли девойки от Бургас,тази събота ще има занимания с кучета,от групата във фейсбук обявиха. Ако някой не ползва,да ми пише да му пусна подробности.
И в Пловдив ще има приятелска среща,но на 6.10

# 596
Как ме е яд, че съм толкова далеч, да му се не види 😠 Нищо няма в тоя моя град.
Днес разходих Макс из градския парк, държа се супер. Никой не излая, дори и пекинез видяхме. Клекнах до него, оставих му отпуснат повода и започнах да му говоря. Гледахме го спокойно докато си отмине. Е, не бяхме и близо, но по принцип това не го спира да си покаже магарията. 😂
Страхотни са тия показани муцуни. 😍
Радвам се, че Оскар се е успокоил и вече няма признаци на агресия. 🤗
Отдавна джуджанка не се е мяркала. Дано са добре с Бека и се включи с някоя рошава снимка 🙂

# 597
  • София
Хаха, строява ни той, да, кой откъдето дойде, първо с него се занимава Smiley Зачезнахме, че нещо имах проблем с качването на снимки и ми беше малко гузно само да коментирам без данък Simple Smile Отделно работа, градина, ама не съм изпуснала нищо, първата ми работа сутрин е да вляза в темата, хубаво ми е и си ви чувствам близки.

# 598
  • София
Здравейте, кучето ми почина. Беше алергично и ядеше специална храна, която се яде само от алергични кучета. Имам неотворен пакет от 11 кг и отворен около 1/4 от друг пакет е останала. Подарявам я, но само на активни потребители (храната не е евтина), ако имат наистина нужда. Храната е Purina Pro Plan Veterinary Diets HA Hypoallergenic- 11 кг

# 599
  • София
Много съжалявам за загубата ти. Тежко е да загубиш любимец, знам.

Общи условия

Активация на акаунт