На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 27

• 93 673
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Да ми кажете от къде купувате еклерите че ще поръчвам на майка ми да ми носи 😁

# 316
  • Стара Загора
От Ондо на главната, но има и в Мигрос. Не си спомням дали не продаваха и в баклаваджийнците. Има и още 2-3 сладкарнички по Сарчалар, така че е много вероятно да продават и там. А пролетта видях отворена и такава за профитероли, беше на уличката над Fistikcioglu. Не си спомням името само, но бях качвала снимки в края на май.

# 317
Момичета здравейте,преди време бях гледала че си купувате комплекти тенджери от Турция,има ли сайт на който да разгледам?
Аз съм взимала от тук https://www.krc.com.tr/urun/karaca-bio-granitium-7-parca-tencere-seti ,  моите са черни . Гледах и на петъчния пазар има комплекти , но колко са качествени не знам .
Дали преглагат доставка до БГ. То може и да пише, ама ништо не разбирам на турски
Моите ми ги поръчаха от онлайн магазин с доставка в Одрин. Вече са пристигнали на адресът и след десетина дни ще ми ги донесат във вкъщи.

# 318
Здравейте, дали има заредена  есенно-зимна стока по магазините? Ще ходя другата седмица до Одрин и Чорлу. Благодаря.

# 319
Здравейте, дали има заредена  есенно-зимна стока по магазините? Ще ходя другата седмица до Одрин и Чорлу. Благодаря.

Има дрехи с дълги ръкави, якета, панталони, чорапогащи, спортни облекла, затворени обувки и ботуши. На летните дрехи има намаления. На остатъчни бройки също.

# 320
Благодаря за отговора за еклерите,и още нещо да ви питам вярно ли е че в Турция не може да се ходи със 20 годишна кола?

# 321
  • Пловдив
Може ли някой да сподели лекарство за хемороиди и е доволен и също пак лекарство или ампули за косопад .
Много благодаря !
Плануваме да ходим в сряда в Одрин и възнамерявам да си закупя някой лекарства .

# 322

Има дрехи с дълги ръкави, якета, панталони, чорапогащи, спортни облекла, затворени обувки и ботуши. На летните дрехи има намаления. На остатъчни бройки също.
Благодаря 🙂

# 323
  • Ст.Загора
Няма еклери и боза все още в Ондо , топло е и сладоледа върви . Есени и зимни дрехи има заредени по магазините . Днес имах чувството че половин България се бяхМЕ изнесли в Одрин , за което никой не упреквам , като се знам аз каква съм един месец ако не отида и ставам много, много нервна Grinning

# 324
  • Пловдив
Завърнах се и аз от петъчно- съботната екскурзия Simple Smile Още не съм се прибрала и искам пак...
Напазарихме си добре. Хапнахме си добре. През всички места минахме - пазар,борси,мол,марги,супермаркети,център. Спахме за пръв път в хотел Едрин. Хареса ни, доста по-чисто и поддържано от Отомана. Само един голям минус - нямат тераси. И честно казано закуската им беше доста бедна. За следващия път може и друг хотел да пробваме.
Еклери и боза има през зимата. Сега са още на сладоледа, ама то там си е 30градуса .
Има заредена есенна стока. Цените обаче, с всеки изминал път се увеличават...

# 325
Здравейте, някой купувал ли е Верутол от Одрин, питам за ориентировъчна цена и отзиви за лекарството?

# 326
  • Варна
Здравейте, някой купувал ли е Верутол от Одрин, питам за ориентировъчна цена и отзиви за лекарството?
14 лири сьм го купила последно- март месец и сьм доволна много

# 327
Вчера купихме за 17 лири. Отзиви не мога да ви дам. За първи път вземаме.

# 328
Аз пък се връщам от Кушадасъ и да си кажа, че на много места в Турция съм била, но в Одрин ми е най-приятно да си пазарувам Simple Smile Не знам до колко ще е актуално за Одрин това, което ще кажа, но в Кушадасъ в Уайкики, Де Факто, Котон и тн. има есенно зареждане, но е доста постно, с фокус на ученически, тийн дрехи. Има тънки ризи с дълъг ръкав, 2-3 модела пуловери, красиви шалове, но това беше есенното. За зимно не говоря изобщо, но може би е заради климата. Иначе има и още и намаления на летни дрехи.

И да питам нещо: някой купувал ли е добавки за черен дроб? Не лекарство, а добавки? Ако да, какво/какви? И да питам някой дали е купувал препарат за премахване на петна от дезодоранти?

# 329
  • у нас
Направихме си одринска разходка. На петъчния пазар имаше и лятна, и есенно-зимна стока. По магазините - също.
От 6.09 има ново увеличение на лекарствата / не знам дали на всички, но на тези, които взехме има/. Като цяло цените скачат, но пък баклавата на складовете - Ооу , чудо - цената й е намалена / на всички магазинчета, които минахме/. Странно ми се стори, досега не ми се е случвало да видя цената да пада. Последният път, когато ходихме беше 18 лири, а сега е 15 лири. Има още повече нови магазинчета отворени, вече с по-европейски вид; други са ги ремонтирали. Изборът е голям.
В Мигрос - интересното беше, че картата ми още е валидна, а е от април / ако не се лъжа/.
Похапнахме, пийнахме, напазарувахме доволно. Иии, пак ми се ходи вече.Heart EyesStuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт