На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 27

• 93 654
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • гр. София
Знам че под джамията Селимие има магазин за кожени якета,не съм го посещавала до сега.А има ли в него аксесоари(портмонета,раници колани)?Кой друг магазин ще ми препоръчате за такива неща които да са и качественни?А цените им горе долу как са ако сте закупували такива аксесоари?
Аз съм си взимала от там кожена раница за 25 лева.

# 376
Здравейте може ли да ме ориентирате къде се намира магазина за кожени неща?

# 377
И аз с въпрос: някой от ходилите в Текзен дали може да каже дали има текстил, декорации, покривки? В сайта гледам страхотни красоти - жестоки чаршафи, възглавнички. Дали ги има в одринския Текзен или поне част от тях?

# 378
  • гр. София
Здравейте може ли да ме ориентирате къде се намира магазина за кожени неща?
Точно срещу заведението с тава джигер, където водят всички туристи от ТА. Мисля, че това е главния вход за пазара под джамията. Има 2-3 магазинчета, едното е за кожени изделия, имаше и едно за някакви дрехи, но не ми хванаха окото.

# 379
  • Пловдив
Чудя се някой дали има информация за златарски магазин където да говорят български?Трябва ми за поправка на брачната халка.Ако някой има ателие което да ми препоръча ,и ако знаете горе долу цените за разширяването?Дали поправката се извършва в рамките на денят или най добре да си я поправя тук?

# 380
  • Пловдив
Първия магазин в ляво след чейнджа в покрития базар на центъра. Жената продава злато знае бг. водили сме разговори за цени и замяна злато-за злато, но е е ставало въпрос за ремонт. Може да я попитате и за ремонт как стоят нещата, но гледайте да няма други хора /турци/в магазина иначе може и да не ви проговори- само ще кима разбиращо и толкова.

# 381
Здравейте нова съм в темата и имам няколко въпроса. Ще бъда благодарна,ако ми помогнете
Ще пътувам с приятелка до сега съм пътувала само с мм и то само до Одрив и малко се притеснявам
Има ли разлика в цените на Тач от фирмения магазин и магазина в моля в Одрин?
Освен фабрика Тач какви други магазини и молове има там?
Благодаря предварително

# 382
Здрвейте, към края на месеца ни предстои пътуване към Одрин и видяхме в сайта на us polo,че има доста интересни неща и искаме да направим поръчка. Има ли някакъв вариянт да поръчаме през сайта и да ги доставят или в хотела или някакво друго място и съответно плащането директно с карта ли става като се поръчва?
Благодаря!

# 383
  • На юг от тук
Здрвейте, към края на месеца ни предстои пътуване към Одрин и видяхме в сайта на us polo,че има доста интересни неща и искаме да направим поръчка. Има ли някакъв вариянт да поръчаме през сайта и да ги доставят или в хотела или някакво друго място и съответно плащането директно с карта ли става като се поръчва?
Благодаря!
Плаща се с карта,но само  на турска банка и доставка на адрес в Турция.

# 384
Благодаря!
Плаща се с карта,но само  на турска банка и доставка на адрес в Турция.
Тоест това което искам не е възможно?Друг начин да я доставят някъде и да я платим на място тогава има ли?

# 385
  • Пловдив
Преждата за ,която питахте Поспалана е 4 лири едната бройка .

# 386
Ще пътувам с дъщеря ми на 14 години до Одрин. Детето има паспорт и декларация от нас двамата с баща й, че даваме съгласие да пътува извън БГ самостоятелно, без придружител, което е вадено за друго нейно пътуване самостоятелно извън страната. Сега, когато сме само двете ще изискват ли друга декларация? Сигурно и Акт за раждане ще искат, така, че ще нося.

# 387
Здравейте! Къде в Одрин мога да купя плътни качествени пътеки?

# 388
  • Бургас / UK
mimilota04

Направете си копия и на акта за раждане и на пълномощното, защото задържат копието на бг граница.

# 389
На мен ми искаха само копие от пълномощното и паспорт

Общи условия

Активация на акаунт