На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 27

• 92 745
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Трафикът май е изчезнал вече, ако се съди по снимки в групите от уеб камерите. Но нормално, септември. Западноевропейските училища вече са започнали годината.

Зимни дрехи и по нашите магазини и молове все още няма. Есенни са. Рано е навсякъде Simple Smile

# 61
  • Пловдив
М да, изнесли са се............ нали децата им са на училище от днес, може да са останали такива, които нямат ученици, но определено няма да са много.

# 62
Благодаря за новата тема! Много сте полезни. Ние на 05 септември се връщаме към България, големият пазар тепърва предстои Simple Smile

# 63
  • Бургас / UK
И аз от няколко дена следя на камерите (МТ) и до събота, от Тр до Бг беше кошмар,от вчера е тихо и спокойно,тук там някоя друга кола се мярка...Папа е снимал и другата граница и там същата работа  Peace Вече може да отиваме спокойно  ooooh!

Синарич,
Незнам къде бъркам, защото когато благодаря за това, поста ми винаги е изтрит и аз не получавам съобщения по темата newsm78

Делта,ти си другата като мен ,дето все и трият постовете за щяло и нещяло  Mr. Green Грешката определено не е в тебе  Peace

# 64
  • Където морето целува небето...
И аз следя камерите от няколко дни и вчера се спуках от яд, че не отидохме до Турция. И сутринта на влизане в Т-я, и вечерта на влизане в Б-я, нямаше никакви коли. Бяхме решили да ходим и се наплашихме от големите опашки. Отделно от всички медии предупреждаваха за огромен трафик и отложихме за следващата седмица. Сега много ме е яд!
Да не говорим, че вчера пак слушах предупреждения, че до 9ти да не се пътувало.

# 65
  • ВАРНА
На КПП М. Търново е рай от днес.  
Върнахе се познати.  Самите митничари от Лесово препращат към КПП М.Търново - българите с леки коли.
На другите КПП  още поне седмина ще е мъка.

Аз ще пътувам четвъртък много рано сутрин.    
Въпреки отвратителния - тесен  проход  Крушовец - Звездец - М.Търново.  Си заслужава   да се мине предвид 4 - 5 часа чакане на Лесове срещу  45-50 минути на М.Търново.

# 66
  • Бургас / UK
На КПП М. Търново е рай от днес.  
Върнахе се познати.  Самите митничари от Лесово препращат към КПП М.Търново - българите с леки коли.
На другите КПП  още поне седмина ще е мъка.

Аз ще пътувам четвъртък много рано сутрин.    
Въпреки отвратителния - тесен  проход  КрушЕвец - Звездец - М.Търново.  Си заслужава   да се мине предвид 4 - 5 часа чакане на Лесове срещу  45-50 минути на М.Търново.

Раят е от вчера и ,ако не си видял снимката на Папа и по другите граници е спокойно от вчера...

Пътя си е много добър даже.Преди Лесово да не е много хубав пък, че другия да е отвратително-тесен...Сигурно Варна-Лесово е петлентова магистрала   ooooh!

# 67
Някой да е преспивал някъде в близост до Лесово, Елхово или...нещо на близо? Моля за препоръка, да е прилично все пак. Благодаря!

# 68
  • Русе
Снощи в 0,15 ч. минахме Хамзабейли Лесово за 30 мин. Пред нас имаше 5 коли - 4 български и 1 молдовска. Нямаше и помен от немски коли. Между другото, след като слязохме от ферибота, до към Одрин пътувахме заедно с немски и белгийски коли, но явно те хванаха пътя за Капъкуле. От турска страна работеше само едно гише, това, на което проверяват паспортите. За колата трябваше да се ходи на гишето за коли при влизане в Турция. Това забавяше трафика. Явно комшиите се умориха и решиха да пуснат митничарите в почивка Grinning

# 69
Здравейте, някой може ли да ми даде точки на google maps с борсите описани в заглавната страница? Обяснението под "Упътване при влизане в Одрин от Свиленград до борсите" не ми помага.

# 70
  • Димитровград
http://bg-mam.ma/p/1058121/37289388
https://www.google.com/maps/@41.6682183,26.5596953,3a,60y,115.68 … e0!7i13312!8i6656

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 23:57 от papaone

# 71

Борса перилни съм го намерил, но бях останал с впечатление, че в заглавната страница са описани 3 други борси.

# 72
  • Димитровград
Точно там са складчетата. Те са няколко на тази уличка.

# 73
Здравейте, ще пътувам до Одрин за да си избера керамични плочки. Набелязал съм следните магазини. Някакви други предложения?

Kütahya Seramik - www.ngkutahyaseramik.com.tr

VitrA - vitra.com.tr

Kale - kale.com.tr

Trakya - trakgroup.com.tr

Tekzen - tekzen.com.tr (не е специализиран за плочки, но смятам да го посетя тъй като е до Trakya)

Последна редакция: вт, 03 сеп 2019, 11:24 от vigour

# 74
Някой може ли да ме упъти откъде мога да купя такъв шкаф
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт