На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 27

• 92 783
  • 737
  •   2
Отговори
# 75
  • ВАРНА
Магазини А101.

Утре рано сутрин пътувам за Одрин и се връщам в неделя.

Ако някой иска нещо да му купя - да  пише -  само ако е от Варна обаче!!! ....лично предаване....
че не ми се занимава с глупости - куриери!

# 76
Никой ли не е купувал мебели от Одрин??

# 77
  • Sofia
Някой връщал ли се е тези дни? Как е на границата? Ние мислим в неделя да ходим до Одрин. За първи път ще ни е. Много се притеснявам за опашките на границата, че ще сме с един постоянно мрънкащ тийнейджър.

# 78
Ние днес минахме КА за 40 Мин, от 14.45 до 15.25, но благодарение на това, че се наредихме на правилните колони. На турска страна точно до нашата колона отвориха още една и мъжът ми бързо се нареди на предни позиции, а на българска се наредихме съвсем в началото, където по едно време колоната се разклонява в две отделни. Иначе коли имаше, не е като да няма. На българска страна работеха всички гишета за автомобили, а на турска работеха 3 като се наредихме, след няколко минути отвориха още 2.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 16:55 от Кайлис

# 79
  • Димитровград
Не е ли по лесно сама да видите на камерите? Simple Smile В момента навсякъде е супер спокойно, но как ще е след 2 часа или в неделя никой не може да прогнозира.
http://www.ekonobil.com/kapikule-gumruk-canli-kamera/cam-2

# 80
Не е ли по лесно сама да видите на камерите? Simple Smile В момента навсякъде е супер спокойно, но как ще е в неделя никой не може да прогнозира.
http://www.ekonobil.com/kapikule-gumruk-canli-kamera/cam-2

Ние тръгнахме към КА точно, защото гледахме камерите докато обядвахме в Одрин и ни се стори спокойно. Ама не беше, писах малко по-горе. Явно ситуацията се мени бързо.

# 81
  • Димитровград
Да, 40 минути си е съвсем нормално за 2 митници и 2 пъти паспортен контрол. Спомнете си какво беше допреди 3-4 дни. Smirk
Нашето чакане на КА беше точно 12 часа. 6 часа на паркинг, направен с тази цел и 6 часа минаване през двете КПП.
.....

# 82
Момичета , чували ли сте за " черен петък ''  в Турция и конкретно къде , на пазар, в Мол ? Извинете ме за невежеството ,каним се да ходим ноември ,но ми е мъгла... Ще бъда благодарна да споделите, благодаря ! Simple Smile

# 83
Здравейте, майка ми ни поръча да й вземем рициново масло и стипца. Някой знае ли как е на турски, как трябва да обясня в аптеката какво искам?

# 84
  • Sofia
Здравейте, бих искала да попитам дали има магазин на Том Тейлър в Одрин? Също така откъде пазарувате спално белъо Тач - фабрика ли е или магазин в града/мола?

# 85
  • Пловдив
Някой може ли да ме упъти откъде мога да купя такъв шкаф
Скрит текст:

Скрит текст:
Днес видях тези в АЙКО Ст. Загора Информативно- ако ви върша раота- вътре в чекмеджето имаше инструкции на немси

Също така откъде пазарувате спално белъо Тач - фабрика ли е или магазин в града/мола?
Има магазин към фабрика, който е на ок.20 км. преди Чорлу , има и в Одрин два магазина в улицата успоредна на главната - Османие

# 86
Момичета, имате ли представа как се изкарва карта от магазини Онур?

# 87
makak, благодаря! Като гледам етикета, хич не ми върши работа Satisfied
Аз търся пластмасов, тук ги продават по 40лв., турско производство. Затова смятам да погледна и там при следващото ходене.

# 88
Здравейте, някой може ли да ми даде актуална ценана прах Персил течен, от борсите или Мигрос? В Кауфланд са пуснали 100 пранета за 24лв. А ние утре ще ходим до Одрин, та се чудя да изчакам ли или да си купя от тук?

# 89
Здравейте! Simple Smile
Искам да ви попитам за картите Мъни карт на Мигрос. Колко месеца след последната покупка важат, ако не се регистрират на турски тел. номер?

Общи условия

Активация на акаунт