На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 27

• 92 777
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Имам един спешен въпрос. Утре пътуваме от Истанбул  за Одрин и искаме да останем за една вечер в Одрин, но се оказа, че в букинг не мога да резервирам хотел в Турция докато съм в Турция. Имам ли някакъв шанс да намеря намясто там. Благодаря предварително 💐

# 646
Имам един спешен въпрос. Утре пътуваме от Истанбул  за Одрин и искаме да останем за една вечер в Одрин, но се оказа, че в букинг не мога да резервирам хотел в Турция докато съм в Турция. Имам ли някакъв шанс да намеря намясто там. Благодаря предварително 💐

По принцип да, но си е рисковано. Пробвайте през otelz.com, което си е турският букинг. Цените са почти същите, а понякога и по-ниски.

# 647
Миналата година ми се случи същото. Имахме резервация за хотел в Истанбул, но когато пристигнахме на място се оказа, че са дали стаите ни на други туристи. Букинг от Турция за Турция не работеше. Тогава звънях на сестра ми в България, тя гледаше къде има свободни стаи и ни насочваше натам. Обаче, като пристигнехме в съответните хотели ни казваха "Не гледай какво пише там, това няма никакво значение, стаи няма". Положението се утежни допълнително от факта, че бяха почивните дни около първи май, а вече беше и късно - пристигнахме около 17. Та, в крайна сметка, обикаляхме два часа от хотел на хотел. Едно момче ни чу да си говорим, че сме с две деца и не знаем какво да правим, обади се на приятел, който работи на рецепция на друг хотел, изпратиха човек да ни вземе и ни дадоха последните две стаи. За тези, които дойдоха след нас, стаи нямаше.

# 648
  • Пловдив
Букинг не работи, но Агода и Отелс работят.
И Букинг всъщност работи, ако си смениш VPN-а.

# 649
Селимие е голям компромис. С не малка цена. Освен че е на удобно място и с паркинг, друго хубаво няма.
Аз пък 2 пъти съм отсядала в  Селимие хотел и съм оставала доволна и от чистотата , и от закуската

# 650
  • София
АZZO- определено много си струва - супер качество. Който е отишъл е останал много доволен. Аз не съм- не можахме да го намерим. Намерихме кварталчето с кожарските фабрики намерихме 2-3, но не и АZZO, оставихме го за друг път защото изгубихме много време. Момичето което ми даде локация също каза че много трудно са го намерили. Гугъл мапс-също не е ходил там. А Колинс е любимата ми има всичко - тениски, боксерки, чорапи, якета, блузи. Голямото им зимно намаление е през март.Ако имаш късмет има и дънки с леки фабрични дефекти- ако не ги търсиш целенасочено -няма и да ги видиш. Късмета е за да има от твоя размер, защото не са пълни серии./Цена 10-12 лв/
Може ли да кажеш къде е магазина на Колинс? Благодаря!

# 651
  • Пловдив
На първа страница от темата
на Чорлу. - втория линк- маршрут и координати

Най грубо - намира се почти срещу Аутлет център Авантаж

# 652
  • София
Ооо благодаря! Мислех че е в Одрин...В петък се глася да ходя до Одрин. Дано има есенни хубави неща на добра цена.

# 653
  • ВАРНА
Навсякъде ще има вече есенни дрехи.
Застудя до доста ниски темп.  за Одрин до неделя.    
  - иначе от 5 ноември пак се вдигат.

# 654
Да попитам може ли да споделите кое лекарство отговаря на нашият Ацефеин???? Търся нещо за главоболие????

# 655
  • при най-добрия мъж...
Относно хотелите в Одрин се колебая между A Plus, ACR Palas, Sari Pension.
Ако някой може да препоръча ще съм благодарна.
Ще търсим и бална рокля. Дали ще има по моловете вече?
В А плюс сме били.Хубав хотел, закуската е горе-долу добра. Чисто е, тихо е. На супер удобно за нас място е-до Марги Аутлет, Синия пазар, а пред хотела е Мигрос. Малко по-далеч от хотела се пада и Мол Ераста. Но определено е далече от центъра. Трябва си транспорт, за ходене пеш си е далечко.

# 656
  • София
Много ви благодаря за съдействието за хотела! Намерихме в ACR otel,  Видях го тук в темата и им писах и имаха свободна стая!
И да попитам, знам че беше коментирано, ама ми е трудно да търся с телефона. Имаше магазин за кожени палта до джамията, по спомен от обясненията някъде около паркинга на автобусите. Ако можете по-точно да ме ориентирате, че утре хич не ми се обикаля. Голям студ е.

# 657
Много ви благодаря за съдействието за хотела! Намерихме в ACR otel,  Видях го тук в темата и им писах и имаха свободна стая!
И да попитам, знам че беше коментирано, ама ми е трудно да търся с телефона. Имаше магазин за кожени палта до джамията, по спомен от обясненията някъде около паркинга на автобусите. Ако можете по-точно да ме ориентирате, че утре хич не ми се обикаля. Голям студ е.
За магазина за кожени палта. Точно там е.

# 658
Може ли малко по голяма ясното за местонахождението на този магазин, че не се ориентирам, до джамията Селимие ли е някъде?
Благодаря предварително!

# 659
  • Вила Великула
Заставаш с лице пред централния вход на закрития пазар до джамията. Тръгваш в ляво в посока паркинга, където спират автобусите. Магазинчето е малко, на витрината са наредени по-скоро сувенири. Трябва да погледнеш вътре и ще видиш якета и т.н.
Човека говори не лош български.

Общи условия

Активация на акаунт