Вкусното ястие започва с "Градус"

  • 10 728
  • 570
  •   1
Отговори
# 135
  • Мнения: 630
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi
С удоволствие бих пробвала тази рецепта.

Поне два пъти седмично вкъщи присъства пилешко на трапезата, понякога и по-често. Фенери и дребни части отиват за супа, бутчетата обикновено са с ориз на фурна, а напоследък любима ястие ни стана цяло пиле с картофи на фурна, печено с бутилка бира, която се изпарява по време на готвенето и придава неустоим вкус на месото и на картофите.

# 136
  • София
  • Мнения: 3 172
https://www.gradus.bg/recepta/pile-s-kartofi-i-bira-na-furna-i-p … ot-susheni-domati Пиле с картофи и бира на фурна- класика!
От цяло пиле може да се приготви супа, бутчетата с картофи, ориз или зеленчуци, а бялото месо със сметана или изпечено на хапки с корнфлейкс или галета. Веднъж седмично приготвям пилешко.

# 137
  • Мнения: 6
https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuZ3JhZHV … zbXNnMzkzMTg2MzA= Любимите ми крилца.Пилешко ядем постоянно.

# 138
  • Мнения: 35
https://www.gradus.bg/recepta/plneni-pileshki-butcheta - интересна и ефектна рецепта.
Цяло пиле приготвям или печено върху бутилка или го сварявам на порции и после използвам за супа, яхния, капама, фрикасе и др.

# 139
  • Мнения: 51
http://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi# Любимата ми рецепта.Ям пилешко постоянно,във всевъзможни варианти.

# 140
  • Варна
  • Мнения: 11 340
Тази рецепта ми допадна много и смятам да я пробвам:
http://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi

Обикновено печем цяло пиле и си го изяждаме.
Иначе едно цяло пиле вкъщи го разпределяме най-много на две, че сме доста хора Simple Smile На едното ядене, например, грах с пиле, слагам всичко без бялото месо, а бялото месо го правя на фрикасе или пък  спагети с пиле и сметана.

# 141
  • Мнения: 31
Да приготвим вечеря за любим човек, да зарадваме семейството с ново ястие, да създадем своя собствена рецепта, родена от нашето въображение – всеки от нас има любим повод да готви. Процесът обаче започва много по-рано, още в магазина, когато избираме продуктите за нашето ястие. Дори съвсем начинаещите кулинари знаят, че всичко, което слагаме в кошницата, трябва да бъде качествено и с доказан произход, за да сме сигурни, че даваме най-доброто на хората, които обичаме. Точно такова е и прясното пиле "Градус" в зелена опаковка.

Не е случайно, че вече повече от 25 г. "Градус" присъства на нашата трапеза и е част от всички специални моменти и празници. Това е възможно благодарение на изграденото доверие и лоялните потребители. Всяко пиле "Градус" се произвежда в напълно затворен цикъл. Какво означава това? Ние притежаваме собствени: фуражен завод, люпилня, ферми за родителски стада, ферми за угояване на бройлери и предприятие за преработка на птиче месо. Това осигурява безкомпромисно спазване на високите стандарти, за да можем да сме сигурни, че храната у дома е винаги свежа и качествена.


С малко въображение и любимото цяло пиле "Градус" можем да приготвим не една, а няколко рецепти. По този начин не само спестяваме от месечния бюджет, но и изхвърляме много по-малко храна. Избирайки цяло пиле, можем да сме сигурни, че всеки у дома ще може да похапне любимото си нещо, било то крехка пържола, хрупкаво крилце или ароматна супа, а идеите за ястия никога няма да се изчерпят. Освен всичко останало, това може и да ни спести време в забързаното всекидневие – отделяйки неделния следобед за приготвяне на няколко ястия от едно пиле, осигуряваме вкусна домашна храна за през седмицата, която само трябва да извадим от хладилника.


Освен с продукти с доказан произход и качество, имаме нужда и от доза вдъхновение, преди да запретнем ръкави пред печката. За да ви улесним в това начинание, ще ви представим в темата някои от най-новите ни и вкусни рецепти.
Ето и някои от тях:
Poultry Leg Печено пиле с чушки, чесън и билки
Poultry Leg Рап с пиле, печена чушка и крем сирене
Poultry Leg Грил сандвич с пиле, чедър и спанак
Poultry Leg Печено пиле с лимон, чесън и пресни картофи
Poultry Leg Пролетна салата с пиле и бекон

Включете се в кулинарното предизвикателство!
Вземете участие в темата, като споделите отговорите на нашите въпроси, които ще ви задаваме в продължение на три седмици. Всяка седмица ще теглим по трима печеливши, които ще получат книга с рецепти на "Бон Апети".

А ето и нашите въпроси за първата седмица:
Pushpin Разгледайте сайта ни и споделете линк към рецептата за ястие с цяло пиле "Градус", която бихте приготвили у дома.
Pushpin Колко често на трапезата ви присъства пилешко месо и как използвате цяло пиле за няколко ястия?

Може да публикувате отговорите си до 22 септември 2019 г.
На 24 септември ще изтеглим първите трима късметлии.

Моля, запознайте се с общите условия на нашата активация ТУК.

# 142
  • Мнения: 31
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-ss-smetana Бих приготвила това ястие у дома!Поне два пъти седмично хапваме печено цяло пиле , също  с картофи .От цялото пиле мога да приготвя наколко ястия-супа, от бялото месо -фрикасе или каша!

# 143
  • Мнения: 15 960
https://www.gradus.bg/recepta/hrupkavo-pileshko-na-furna
Тази рецепта ми харесва.
Често хапваме пилешко, обичаме пилешка супа и пиле с ориз.

# 144
  • Мнения: 1 103
https://www.gradus.bg/recepta/paniran-pileshki-shnicel-s-gben-so … i-kartofeno-pyure - Паниран пилешки шницел с гъбен сос и картофено пюре - това бих приготвила в най-скоро време.

Пилешкото ми е любимо месо и присъства сравнително често (3-4 готвения месечно). Едно пиле го използвам за няколко ястия, като съчетавам супа + основно.

# 145
  • Търговище
  • Мнения: 5
Тази рецепта бих приготвила https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-cyalo-pile-s-portokalova-salata-egipet
Доста често присъства пилешко на трапезата, три пъти седмично. От цяло пиле приготвям пиле с ориз, супичка, яхния с пилешко.

# 146
  • Мнения: 1
Тази рецепта ми допадна най-много
http://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi ,
В къщи най-често си похапваме пилешко тъй като всичко го предпочитаме пред другите видове меса .Приготвяме го по най-различни начина: с картофи ,с топено сирене, с ориз, с гъби, в супа го слагам

# 147
  • Мнения: 787
https://www.gradus.bg/recepta/sochno-pecheno-pile

Бих приготвила тази рецепта.

В нашия дом приготвяме пилешко 2/3 пъти седмично на яхнии, запечено или на хапки. Обичаме и пилешка супа. С идването на есента и студените дни супата ще присъства още по-често в менюто ни.

# 148
  • Мнения: 1 622
https://www.gradus.bg/recepta/sochno-pecheno-pile
Пиле готвя веднъж седмично. Основно с ориз.

# 149
  • Мнения: 376
https://www.gradus.bg/
бих приготвила тази рецепта,
Пилешкото ни е едно от основните меса.
Обичаме пиле с лимон и крилца с кока-кола.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2019, 23:11 от zdravkova

Общи условия

Активация на акаунт