Отговори
# 120
  • Бургас
Този месец и мен много ме болят гърдите, но май съм със ЗФ. 🙄
Имам още 5-6 дни до М, но не възлагам големи надежди, като си видях изследванията преди 2 дни. Дано поне фоликула се разкара сам с цикъла и не се налага да пия пак ОК.

# 121
Добро утро, момичета
Честит рожден ден на голямото момче и на Борнчето, ( малко със закъснение) желая и на двама най- вече здраве.
Успешен и ползотворен уикенд на всички, Джули най- вече на теб, всички знаем колко чакаш и обичаш разходките в парка и почивката, на момичетата по Гръцкото и по нашето си море приятно препичане, Ние с ММ предпочитаме планинските почивки и се надявам септември да си направим една.

За мен МЦ приключи и вече се подготвяме за предстоящата овулация
Успех ма всички в бебеправенето Flowers Four Leaf Clover

# 122
Йей, на 50-ия ден, с хапчета Дуфастон, най-накрая ще ми дойде. Видя ми се като 1 година без цикъл. Дано да ми тръгне както трябва МЦ и нещата вече да се подреждат.
След това ще отида и на АГ пак, за да видим кога ще имаме зелена светлина.

# 123
  • София
Благодаря за пожеланията момичета! Тъпкано да ви се връщат!
Батмам, не познавам августовски мами, защото терминът ми беше октомври, ама младежа избърза доста Wink

# 124
Здравейте и от мен! Включвам се от гръцките плажове чак на девета страница от прекрасната темичка на Джули Flowers Tulip

На Борнче и Шантал с малко закъснение изпращам най-добри пожелания Hug

Трети ден на морето, но първи истински почивен за мен, тъй като в работните дни ми се налагаше да си поработвам. Вече започвам да се отпускам, да мисля и кроя планове и чакам лелката да минава и да се захващаме. След тази овулация ще пропуснем поне една, заради дългата командировка на ММ.

Гледка и от мен
Скрит текст:

# 125
  • Burgas
Момичета имам следния въпрос трябва ли да се чака след биохимична бременност, или ако няма странични оплаквания може да се започне още с края на менструацията

# 126
  • Бургас
Моя лекар ми каза, че не трябва да се пазим и веднага може да продължим с опитите. Но ходих на преглед и ме гледа на ехограф.

# 127
  • Burgas
А изписа ли някакви хапчета или по-специални витамини?

# 128
  • Бургас
Не. Но аз от както започнахме опити пия фолиева киселина, омега 3, вит.С, магнезий с В комплекс и пробиотик. Всъщност само първите две започнах заради опитите, другите си ги пия отдавна.

# 129
Аз през кратката втора бременност, а и след кюретажа, пиех Фемибион 1. Като състав ми харесват и даже мисля пак да ги започна.

# 130
  • Бургас
И аз се замислям за комбинирани витамини, като ми свършат опаковките, че ми писна по една шепа хапове да гълтам.

# 131
Мария пробиотика всеки ден ли го пиеш? Правиш ли почивки?
Аз от няколко дена го пия, без да съм на антибиотик или да имам някакви чревни неразположения. Малко ми е суха материята около него. И днес се чудех ако го пия месец примерно ок ли ще е?
Да си призная винаги съм пила с АБ, ама къде пия къде забравям. 😂

# 132
  • Бургас
Пия го постоянно от няколко месеца, но аз имам проблеми със стомаха и червата.

# 133
От няколко часа чета...Най-накрая да Ви пиша.Simple Smile
Здравейте на всички!Честити рожденици!Борн-здраве,щастие и най-вече най-голямото-скоро да видиш двете чери,изкараш лека бременност и гушкаш бебенце!
Четох аз,май трябваше да си записвам.Гледам,че пак бяхте засегнали темата с акълдаващите.Изключително нагли безпардонни хора.Някой беше писал,че в разговор е попитал нагляра не му ли е неудобно,пък той се шашнал.Винаг съм се чудила-ако ще се шашкат,що не се усетят преди да дрънкат....Grinning Затова и аз избягвам да се срещам с доста хора,както и да общувам и по телефона.Те не спират и на бременни да дават акъл-какво да ядем,пием и т.н.И тук минавам към другата тема,която засегнахте-фейсбук групите.Ами аз си направих профил специално по случая.Иситната е,че доста хора пишат по фейса.В отчетни наистина ми е доста трудно.Нямам желание да участвам-отново има доста,за които 4 пъти плач-дори и при хепи енд не било нормално и трябва човек да си помогнел...GrinningИли въпроси относно цигарите и алкохола,които пропускам,защото ще излезе че съм някакъв цербер.
Тук продължава да си е уютно.Очаквах да видя похвалили се с две черти.Но така или иначе все още е лято и наистина е много горещо.радвайте се напочивката и топлото време.Много ми липсваше да вляза тук.Не очаквах да е толкова скучно в отчетни.Или на мен са ми интересни някакви неща,които на другите не са...
Иска ми се да забременеете всички и да има една обща сборна с тази група хора през последната половин година-примерно.Simple SmileРъся Ви,макар да не знам още с какъв цвят.

# 134
  • София
Цял следобед се опитвам да си спомня какво ми казаха след биохимичната за следващи опити и не съм 100% сигурна дали беше един цикъл. Това, което знам със сигурност е, че беше през юни, а през октомври имах следващия положителен тест, завършил в 11 г.с. Значи е било 1 или 2 месеца, мисля... няма ли начин да попиташ АГ си? Имаше нещо за възстановяване на лигавицата.
На мен ми изписаха Елевит, но да пия кутия и после да пропусна месец и пак - за да не натрупвам в повече неща. Така че пия всеки ден мета фолиева и от време на време като се сетя - елевит.
Пия и магнезий, защото имах много силна хронична умора, а от както го пия за нея, ми се регулира и стомахът много Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт