Отговори
# 105
Хайде и аз да се включа в пожеланията за рожденичката. Борн, на първо място бъди жива, здрава, много, много щастлива! Вкъщи всички да те слушат, на работа всички да търсят твоя съвет, а шефа като търси да дава пари, все теб да намира. И не на последно място до другия рожден ден нека се сбъдне най-съкровеното ти желание - под твоето сърце да бие още едно или защо не пък още 2.

Да не забравя и малкия боен рожденник, който днес става на цели 5. Да ти е жив и здрав малкия палавник, Шантал. Желая му безгрижно и щастливо детство. Племенницата ми също е родена август и като нищо може да се познавате със сестрата хахахахаха

# 106
Меги , честит рожден ден Kissing Heart Пожелавам ти цялото щастие на света Heart
Да е жива и здрава и малката кукличка на Шанталчето Innocent

# 107
Пльосссс и от мен в новата тема !
Честит рожден ден , Борн - жива и здрава бъди и ти, и всички около теб ! Най-желаното да е в ръцете ти в най-скоро време !
Честит да ти е и малкия разбойник, Шантал ! Да расте щастлив и да не спира да ви радва !

Ние сме с маршрут София - Пловдив Приморско - Пловдив - София от миналата събота и не мога да смогна да се включа в темичката. Двете фурии на 3г и на 8м спират тока на родителите си плюс нашия. Е не знам как се справят тея хора просто, това е 30/7 часа наблюдение и внимание плюс цял катун с багаж на плажа Grinning
Изобщо съм забравила за овулации, за операции, за работа, абе за всичко. Изгоряхме като факли от първия ден и всеки следващ си беше нестинарски танци Grinning
Накиснахме и кучо в морето за сефте след 7години, благодарение на любимата му играчка, че иначе посмъртно няма да се намокри. После нахапа сумати пясък в уста,очи абее страшна картинка, добре че до хотела се самопочисти поне външно Grinning
Утре сме към Пловдив при нашите и Неделя към София.
Според моите изчисления чакам на 5-6ти септември и верно си чакам май щото никакви следи от нищо нямам. Чудя се дали е щото спрях да мисля за цялата тема и нищо не следя по тялото си.
Хайде вадете двете черти, не се правете Grinning

# 108
Честито на рождениците! Много късмет и поне една сбъдната мечта до другия рожден ден Simple Smile
Свърши работния ден, даже мина неочаквано добре. Вече съм на път за Гърция.. да не се засечем с някоя бъдеща мама. Този уикенд ще сме в Амуляни /правилно ли го пиша?/.

# 109
Леле, колко много сте изписали! Започвам...
Меги, бъди здрава, обичана и щастлива, а за догодина ти желая, освен рожденичка да си и мама Heart Exl Heart
Shantall, да ти е здраво детенцето и нека детството му да бъде изпълнено с безгрижни дни и много луди игри! Blue Heart
Джули, темичката в прелестна! Kissing Heart Благодаря ти за труда, а и благодарности за късметлийското списъче на Audrei Sparkling Heart
А, и Джули, за косопада мисля че има голям пръст щитовидната жлеза. Моята прекрасна кумичка имаше много сериозен косопад докато не си намести нивата на ТСХ... Ти скоро пускала ли си си щитовидните хормони? Може би ти трябва по-висока доза тироксин Thinking
Каквото и да е, то ти желая на мястото на всеки паднал косъм да израстнат поне още 3 Hug

# 110
Локотооо затри се по това море! Ама евала, че си се дистанцирала, така най стават бебитата. И аз чакам 5-6ти станахме бойна група. Дано сме цялата партида бременна Hands Facepunch
За Гърция аз съм на Тасос. Някой?

# 111
Шантал, честит да ти е рожденика! Жив и здрав и много да ви радва! 💚
Меги, знаеш моите пожелания какви са 😘 Честит рожден ден още веднъж!
На днешната дата и ние отбелязваме празник, по-точно годишнина от сватбата на майка и татко. Живи и здрави да са ни 💗

# 112
Борнче, честит рожден ден! Бъди здрава и да се сбъдват всички твои мечти Heart
Честито на детенце, shantall! Скоро дружинка да си има. Simple Smile
Audrei Hug
Sunshine, честито мила! Твоята история наистина вдъхва кураж 💙

Аз тези дни изпращам леката и се надявам септември да бъде успешен!

Rosse, как са госпожиците? Вземам си 2 памперса Bowtie

# 113
Хепи Бърдей, Меги, ще си пожелая да ни ръсиш с прашец скоро време 🤩 бъди щастлива 😌
Шантал, честито на голямото съкровище 😍 да бъде щастлив, здрав и успешен !
Локооо, завърна се ❤
Аз също ще съм в Гърцията, в Халкидики.
Бойна група сме за гироси, дзадзики и узо 🙄, дано да не може да пиете, ще пийна и за вас едно 🤪

# 114
Локотооо затри се по това море! Ама евала, че си се дистанцирала, така най стават бебитата. И аз чакам 5-6ти станахме бойна група. Дано сме цялата партида бременна Hands Facepunch
И аз.

# 115
И аз.
И аз, но от 20 септември отново Simple Smile

# 116
Меги, честит рожден ден! Бъди много здрава, щастлива, обичана глезена и МАМА! Heart

Шанталче, честит рожден ден и на твоя мъник! Да е най-вече здрав, винаги да ви дава поводи за радост и гордост и скоро да стане щастлив батко! Heart

# 117
Момичета, влизам си и Аз в темичката:heart:

# 118
Днес (по-скоро вчера Simple Smile ) тестът за овулация имаше само една контролна черта, така че явно сме били след, а не преди с тази леко по-светлата предишния ден.... Здраве да е. Бат-мам, много благодаря за двете снимки с графиките и означенията за интензивността на чертичките. Супер много ми помогнаха.
Сега имам допълнителни вълнения. В друга сфера на живота рязко настъпиха изменения при мене тази седмица и във връзка с това трябва да реша, дали да се записвам за втората част на едно голямо обучение или да го отложа за пролетта. Реално зависи от смелостта ми да го платя сега предвид управлението на финансите ми заради промяната, която ми се случи. Ако все пак сме за инсеминация, това си иска своята инвестиция. В голяма чуденка съм. Обучението бих си го отделила от моя принос в семейния бюджет. Цирк.... 🤩🍀

# 119
Момичета, как сте? Аз имам доста болезнени гърди.. около седмица след овулация.
Майка ми също да тук за малко повече време от мен и съпругът ми. Сега ще я изтормозя да ми поднови маникюра и педикюра с гел лак, много обичам тя да ми ги прави- но понякога и тя няма много време..
П.с. мама и снаха ми цяло лято си прекараха заедно с племенничето ми. Понякога леко им завиждах, но и моя ред ще дойде да съм по майчинство някога Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт