Отговори
# 225
Здравейте, момичета! След вчерашната ФМ минавам хубавоооо да ви наръся темичката със синьоооо 💙💙💙
Има чакащи тези дни, а дано са се удавили тези лели! Успех на всички и нека има мнооого теленца. 😍
След вчерашната ми среща и поради наблюдения колко често се изписват всякакви препарати искам да вмъкна някои неща. Мисля, че ще е полезно за доста  момичета тук. Първо, масово се изписва утрогестан или дуфастон след забременяване. Дуфастона се оказа адски вреден и аз си имам последствията вече от него. Ако случайно имате нужда, както мен, и искат да пиете такъв, по-добрата алтернатива е утрогестана. Но дори и той, след решаване на проблема, не е ок да се пие прекалено продължително.
Второ, за момичетата с тромбофилия. Следете задължително показателите на кръвта. Мен тук едва ли не ме убеждават, че няма нужда, но нее е така и се видя. Може би дори ще ми бъде изцяло спряна терапията за момента. Ходете при добри специалисти и се интересувайте и следете какво се случва...
 Аз от толкова сменени лекари и твърдения, че тромбофилията явно ми е проблема, се оказа че съм с двурога матка, която никой до момента не видя и установи!!! 🤦‍♀️
Живи и здрави момичета! Продължавам да си ви чета. Не искам да звуча наставнически, споделям малко опит, който иска на мой гръб, нека си закачи обеца с мен на ухото. Стискам палчета на всички!
Ръс,  ръс.... 💙💙💙

# 226
Йоанкаааа, честити сини гащи! Пожелавам ти, въпреки всички препятствия, през които преминаваш, все така всичко да си е наред до финала! Heart

# 227
Йоанкаа честито синьо. Много яко. Дано всичко ти бъде наред. Имам големи симпатии към теб. Спомням си как ми показваше зимата твоите тестове за овулация като се чудех дали са положителни моите 😂😂😂

Аз вчера бях при док, имала съм Овулация йеаааааа 🤩🤩🤩
Доминантния фоликул каза, че вече е по малък от предният път и с съвсем различна форма.
Каза другата седмица да пусна прогрстерон да видим как върви.
Толкова се развълнувах.
Постарахме се тези дни. А дано са били на късмет. 🥰

Успех момичет, хубава сряда ❤❤❤

# 228
Jo , честито синичко, мила! Радвам се, че този път си попаднала  на точните лекари. Сега вече всичко ще е наред! Гушкам ви много с малкия принц и си пожелавам някой ден да успеем да запознаем децата си, пък кой знае...

# 229
Честито, Йони! Развълнувах се и аз . Хайде, догодина с бебче в ръце :*

# 230
Честито синичко , Йо 💙 Много се радвам , че сте добре и всичко е наред ... Все така да расте мъника да термин 🤗

# 231
Jo, честито за синьото ! Много ти се радвам !

Марианка, успех , следя те с интерес и много силно вярвам , че вашият миг е мнооого близо !!!

Ив, тая твойта лелка голям гаден полярен мечок ще излезе - сакън да не тръгнеш към морето и веднага се промъква да развали водните приключения

Аз да ви кажа, че се записах на едни курсове по програмиране в софтуни и се оказа, че ми действа доста добре на НЕмисленето и изключването чакане, симптоми и т.н. Гледам във всеки удобен момент видеа, задачи и упражнения и то си мине времето.Доста по-леко ми е на душата така да ви кажа Simple Smile

# 232
Добро утро и от мен! Йоана, честити сини гащи! Мариана, успех с процедурата!
При мен нещата май отиват на лелка, от снощи много силни болки и си мисля, че най късно утре ще ме посети. Бая се разстроих снощи, като ме сви корема, но няма как, това е животът. Едиственият лъч надежда е, че сега като ми дойде, звъня в АРТ клиниката, и почваме още този цикъл замразен трансфер (имаме 3 снежинки от стимулацията ми март месец). Като не иска естествено, ще пробваме пак насила, аз за съжаление с моята възраст вече нямам време да чакам безброй цикли....

# 233
  • Бургас
Йоана, честито! Хубаво е да си мъжка майка. Simple Smile
Марго, дано все пак от друго да са болките! Докато не дойде нищо не е сигурно.

# 234
Благодаря ви, момичета.
Ще ви държа в течение без много подробности, надявайки се при вас нещата да се случат бързо и да не се стига до репродуктивен.

Йоана, Blue Heart По повод написаното от теб се замислих: борим се да забременеем и когато това стане си каваме "Ох, готово!"
Да ама не. Борбата тепърва е започнала. Пожелавам ти леки битки с успешен ревящ финал.
Много пъти съм казвала, че имам безкрайно доверие на клиниката и моя доктор. Четейки по други теми колко неща изписват на момичетата, останах учудена, че имам само по една инжекция за първите пет дена и нищо другооо, НО съм решила, че няма да разпитвам. Каквото са решили, това ще е.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 12:41 от MarianaKV

# 235
  • София/Севлиево
Добро утро!Днес съм безкрайно щастлива от новината за победата на Гришо снощи!Цял ден ще съм бяла и добра Wink
Йоана, честито момченце!Лека и спокойна бременност ти пожелавам.
Марианка, колкото по-малко лекарства, толкова по-добре.Ако можех да си ги спестя не бих и питала за тях.
Марго,бебето ще дойде,щом имаш снежинки ако сега не стане действай смело с вяра и надежда в тях.Аз имам само една на година и половина,но пък е перфектна и силно вярвам,че в нея се крие моята дълго чакана дъщеря.

# 236
Хубава сряда момичета ! 👼
Аз пак сънувах тестове .
Сънувам ,че си правя тест на 21-ви , но кой месец не знам, и излиза с бледа черта , която постепенно се насища . Теста беше от евтините лентички . В съня си не съм сигурна в тях и взимам шуър чек , който излиза с 2 ярки черти ,но пак не съм сигурна и отивам да пусна ЧХГ , който излиза 175 . А през това време споделям всичко тук с вас . По-реален сън никога не съм имала , иска ми се да беше реалност .

# 237
Честито момченце, Йо! Да сте много здрави, лека и прекрасна бременност!
Невър, страхотен сън, пожелавам ти от сърце да се сбъдне!
Марианка, Елислава успех!
Да ви се похваля - снощи моето късметлийски тестче за овулация беше супер положително. Много хубаво ми стана като видях двете черти, въпреки че не са на теста за бременност.
Поработихме добре, ползвах гелчето и се надявам.
Пожелавам на всички ни успех този месец и едни здрави, ревливи теленца Hug Heart

# 238
Йоанка, честито синьо! Минавам под него, пък да се надяваме, че ще хване нещо. 😄 💓

Марианка, успех! Сигурна съм, че този път ще се получи! 😘

Чудих се дали да ви споделя, ама ще съм максимално кратка: ходих на преглед и кистичката намалява. Имаме си вече ембрионче с пулс. Мисля, че започвам да осъзнавам какво ми се случва и ви го пожелавам от сърце на всички! 💗😍

# 239
Честито на бременните, леки и спокойни бременности и пухкави бебечета на финал! 😊🍼

На чакащите най—накрая да видят така желаните две чертички! 🍀

А при мен гадната леля дойде преди малко.
Няма вече да се отчайвам, обвинявам и побърквам излишно.
Вярвам, че се случват чудеса и никой ден и моето чудо ще се случи.

Общи условия

Активация на акаунт