Отговори
# 240
Момичетаааа, уейк ъп. Голямо затишие е тези дни. Пред буря ли е, какво е, не знам, ама дайте някое тестче да видим или се оплачете нещо де?

Аз мога да се оплача от моята шефка- уффф, много ме дразни!!! Ама мнооогооо!

# 241
Хаха, и при мен така, на работа само нерви, броя дните до 20 септември, и след това две седмици отпуска Simple Smile
Аз очаквам също някой да избухне с положителен тест и да имаме пак вълнения...

# 242

Хахах много ми се искаа амаааа.. нъцкиии 😁
Хайде дайте някой истински вече 🙏

# 243
Някоя бременна, която пази в тайна, да вземе да препикае и да ни покаже! Или някой, на който му е време за тест да пробва- нищо не се знае. Айдеее!

Невър, виждам я, но е още тънка и бледа Laughing Да не е изпарителна?

# 244
Уф това двуседмично чакане между предполагаемата овулация и нечаканата лелка направо ще ме съсипе 😄

# 245
Яна, тестче прави ли? Какво става. Я дай да видим?

# 246
Някоя бременна, която пази в тайна, да вземе да препикае и да ни покаже! Или някой, на който му е време за тест да пробва- нищо не се знае. Айдеее!

Невър, виждам я, но е още тънка и бледа Laughing Да не е изпарителна?
Това е тест от миналия месец . Отрицателен естествено .😁

# 247
Скрит текст:

И от ме един фейк, леко се размаза, докато го снимах Simple Smile Божеее, до къде стигнахме, тц тц

# 248
Скрит текст:

И от ме един фейк, леко се размаза, докато го снимах Simple Smile Божеее, до къде стигнахме, тц тц
Твоят е малко по-истински от моят 😁😁
Хайде скоро да са истински чертите 🙏 

# 249
Яна, тестче прави ли? Какво става. Я дай да видим?

Оо твърде рано ми е за тест.. (по календар овулацията трябваше да е около 1ви септември,но мисля че беше на 28 или 29 август) НЕчакам гости на 14-15... някак си имам добро предчувствие... а може и просто да откачам.

# 250
Антония, тихичко честито и успех до края! 💞 Позитивни мисли и спокойствие..
Йо, честити сини гащи на вас 👣 и всичко да е все така наред! 😘 Да наминаваш да ръсиш .
Блеки, честито за сърчицето и при вас нещата да са топ! 😘 И ти да не ни забравяш.
Марианка, честито на теб за започнатата процедура, страхотна новина! Чакаме те с още по-хубава! 😉🌸 Успех!
На всички момичета пожелавам най-очиизваждащите две черти 💞
И този период да е най-бебеносният! Дай Боже!
Борнче, какво става с теб? Как си? 😘
Аз съм пак без основание в списъчето... Започнах си така, продължавам си така 😀  На противозачатъчни, но ще се пиша в списъка. Някои и с ОК забременяват. Сляп оптимист! 😀 Ама аз така си я карам отначало - "Барабар Петко с мъжете". Първо без опити, после без овулация се записвах, сега ще се записвам пак, нищо че съм на Диане35. Дори и да няма бременност (!) 😀, то поне ще гледаме заедно кога чакам МЦ. Момичетата все казват, че се забременява, когато най-малко се очаква. Ами да видим дали ще съм от онзи 1% - неочакваща и на ОК. 😀
Утре съм на АГ и ще имам новини. Ще ви разкажа какъв ще е планът на действие.
П.С. Ив, направо ти завиждам 🌊🏊🏄 Приятна почивка на всички, които почиват
Батмам, ти как си?

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 20:48 от Жaсмин

# 251
  • София
Аз едно не мога да разбера... Как все уж не се настройвам, а накрая все съм съсипана всеки следващ месец... Шибан затворен кръг.

Поредния отрицателен тест.

Cry

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 21:57 от rave

# 252
Когато най-съкрорената ти мечта не се сбъдва няма как да не сме разочаровани та дори с разбити сърца,колкото и да се самонавиваме,че сме спокойни,че не го мислим и т.н и т.н

# 253
Ами аз чакам утре или по-скоро петък, но вече от вчера ми се подуха гърдинките и от преди час започнаха лееко да ме наболяват отдолу и отгоре като ги натисна. Всичко върви по план. Сестрата на Кацаров ми се обади да потвърдим операцията за сряда и не можах да й кажа : О,чудо, отменяйте я, че Малкия оловен войник е нахлул победоносно в крепостта Grinning При нас всичко винаги е ставало по трудния и бавен начин, но все си мисля, че след години като вече имаме здраво детенце това голямо чакане ще ми се струва като два три месеца Simple Smile

# 254
Момичета,  и аз да намина ! Този месец О ме изненада на 12ти ден при 30 дневен редовен цикъл!  Но я хванах по бели гащи 😉. Зопочнаха болки в О ифиса и като се прибрах теста беше положителе.  Щтракнахме веднага. На другия ден , тоест вчера отидох на гинеколог и тя потвърди , че съм отделила фоликула.  Снощи пак щтракнахме и днес мисля да затвърдим!  Пуснах цитонамазка и микробиология, които ще са готови към сряда. Само ми е интересно сега с тази ранна доказана О колко дълъг ще е Ц!? Йо, честити сини гащи!!! Страхотно е да си майка на син 😉

Общи условия

Активация на акаунт