Отговори
# 270
Честит имен ден , Джули Kissing Heart Да ти е живо и здраво името Hug

# 271
Честит имен ден и от мен, Джулс! Присъединявам се към пожеланията за нехъркащи мъже и бебета, моят ММ откакто свикна да заспива на дивана пред телевизора, съм се родила хаха

# 272
Честит имен ден и от мен, Джули  Flowers Hibiscus

# 273
Чести имен ден, Джули (или по-скоро Елисавета/ Светлозара/ Захарина... или производните им Stuck Out Tongue Winking Eye)Heart Exl Бъди здрава, щастлива, влюбена и освен нехъркащ мъж, ти пожелавам и буйна коса Grin
Блекче, честито ви Heart ! Hug И моля те, пиши ни, защото иначе ще ни липсваш много!
На момичетата с неканените лелки, септември е пред нас... Тъкмо и щракането ще върви по-добре, защото вечерните жеги ще отстъпят на приятния есенен полъх Wink
Аз си чакам лелката чак след 10 дни, а след това дано нищо не ни спира за да щракаме и ние... Оф, това ще ни е вече трети месец, в който все нещо става и бебеправенето се отлага Weary

П. П. Съншайнче, знаех си че забравям нещо, и то много важно - честити сини гащички Heart ExlBlue HeartHeart Exl

П. П. 2 Ох... Ама че съм разсеяна Open Mouth Йоанка, твои са сините гащички!!! Съншайн, ако се окаже че и вие чакате момченце, то ще взема да се окажа със специални способности Joy

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 21:13 от RenettaT

# 274
Чести имен ден, Джули (или по-скоро Елисавета/ Светлозара/ Захарина... или производните им Stuck Out Tongue Winking Eye)Heart Exl Бъди здрава, щастлива, влюбена и освен нехъркащ мъж, ти пожелавам и буйна коса Grin

Ха-ха-ха, взе ми думите от устата. Честит празник, виртуална Джулка Tada. Присъединявам се на 💯% към пожеланията на RenettaT.
Следя групата с интерес и се надявам скоро някой да се похвали с + тест.
Аз съм добре, но съм кълбо от емоции. Боря се с разни страхове и притеснения.
Неделя съм на преглед и дано всичко се развива по план.
Другата седмица е много важна за мен и ММ. Стискайте ни палци.
На плажуващите и почиващите пожелавам приятно изкарване, а на останалите Kissing Heart

# 275
Момичета, как ме развеселихте с тези фейк тестове само 😄 Кой знае, току сте предизвикали съдбата и тя ви поднесла истинските такива 🤞🏻
Честит имен ден и от мен, Джули!
Блеки, честито тупкащо сърчице ❤ няма по-хубаво от това. Не се забравя този момент, когато за първи път чуваш сърчицето на детенцето си. ❤
Йоаннка, честити сини гащички и от мен. 🤗

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 21:43 от calinista

# 276
Джулс, честит имен ден! Бъди много здрава и щастлива, пожелавам ти големи дози късмет и сбъдване на най-съкровеното желание! Heart

Марианка, силно стиснати палци за процедурата! Пожелавам ти всичко да е наред и да ви е успешен опитът! Heart

# 277
Джули, честит имен ден!
Йо, на вас честити сини гащички❤

Аз минавам да се похваля - утрепала съм Уреаплазмата от първия път!

# 278
julls , честит имен ден! Знаеш какво ти желая Revolving Hearts
Lilac, браво!
Renettq, много е гадно, дано есента е по-благоприятна за нас Yellow Heart

# 279
Минавам да ви пожелая лека нощ и следващата година всички да записвате с такава прегръдка. Heart

Скрит текст:

# 280
Добро утро и честит празник!
 При мен днес беше датата за тест, въпреки всички признаци на идваща лелка аз все пак направих един (покрай ову тестовете съм понасъбрала 20тина за бременност и да не залежават Simple Smile ), и си беше абсолютно отрицателен, от какъвто и ъгъл да го гледах...Така че си чакам днес М, явно и тоя месец не можахме да се класираме.

# 281
  • София

rave, а закъснение имаш ли? Да не би рано да си се тествала?

Това никога не се знае, тъй като Ц варира между 30 и 40 дни...
Днес ми е 34ти и няма помен, с изключение на едно зацапване преди 2 дни, ама ми се вижда късно да е имплантационно Grin...

Аз почивам днес, надявам се и повечето от вас да почиват !
Честито синичко на бъдещите мами, а на именячката също пожелавам нехъркащ мъж, защото и аз съм в същото положение /даже затова спим отделно, та ако някой е открил лек, да каже моляяя/.

# 282
Момичета, след овулация цикъл трябваше да чакам или не чакам 14 дни,нали?
Май нещо съм объркала сметките. Овулацията ми беше на 24.08 и цикъл не чакам утре. А в списъка съм казала 05-06.09.
Ако сега направя тест дали ще си покаже?
И аз почивам, и почти всички около мен. Ще ходим на пикник около обяд.

# 283
  • Варна
Честито Съединение!
Джули, честит имен ден с малко закъснение! Ще ти пожелая здраве, защото това е най-важното, другото се нарежда някак!
Блек, честито сърчице! Нека тупка под твоето до термин!
На всички с отрицателни тестове, пожелавам скорошен успех!
Не знам есенна умора ли е, магнитни бури ли, уж приемам Желязо, а се чувствам като премазана от валяк ... Нямам желание за нищо! Отива си лятото и се чувствам ужасно! Да дойде някой с "+" тест, че да вдъхне малко надежда!

# 284
Честит празник, момичета!

Аз да питам дали някой знае какво стана със сънчето? Тя трябваше да ражда август, очаквах, че ще мине да ни зарадва с новината..

Общи условия

Активация на акаунт