Отговори
# 255
Здравейте , мацита Heart Eyes
Rave , знам как се чувстваш , повярвай ми , изпитвам го всеки месец в продължение на година Neutral Face Аз реших да запиша час октомври месец  за д-р Семерджиева от Адела , надявам се да открие проблема . ММ ще направи спермограма преди датат за преглед пак в същата клиника . Надявах се през цялото това време да избегна репродуктивния , но уви Sad
Блекче , честито сърчице Heart
Вики и Йо честито ви  синичко Kissing Heart
Толкова от мен , бъдещи мамчета Kissing Heart Чакам да ми свърши М и започваме да се трудом за пореден месец Hug

# 256
  • Варна
Да намина и аз, да се похваля 😁 Поръчах си 50 теста за О. + 10 за бременност. Хиляди благодарности, че ме насочихте към ebay, то направо без пари 😁 Иначе ми е куцо, този месец го пропускаме заради лечение на БВ и ми е супер криво. Колкото трудно става, че и да пропускаме месец ... Отделно ми е нервно заради влошени отношения със свекър ми, та съм яхнала здраво метлата! Много изморена се чувствам психически. Всеки ни подпитва за 2-ро, аз само преглъщам и се мъча с усмивка да прикрия какво ми е в душата, или някой като каже " ААА, ти не искаш да си разваляш рахата, тъкмо едното поотрасна". Не мога да се добера и до единият си лекар, за да обсъдим лечението ми. Тия бебета не може ли да идват по лесния начин?!? И като ми се каже да не го мисля, еми откачам!!! Не е до мисленето, предните пъти пак съм го мислила ... Доста негативен пост се получи май, обаче ненавиждам несправедливостите и имах нужда да си го напиша.

# 257
Много тихо ви било, прочетох.... Аз си ви чета редовно- по няколко пъти на ден отварям да проверявам!! Не ме свърта вече мен! В понеделник ще ми е първия преглед и още цялото нещо с втората черта и бременността са ми като сън и не мога да повярвам, та се надявам след прегледа малко повече да повярвам.

Знам, че всеки път като пиша го правя, ама ви пожелавам много радостни чертички!

# 258
  • Бургас
Добро утро! Днес е последния работен ден от тази седмица и ми е петъчно=готино!
Макар, че утре ме чака правене на двойна доза лютеница и поне два дена с това ще е занимавам.

rave, а закъснение имаш ли? Да не би рано да си се тествала?

Хубави почивни дни ви пожелавам!

# 259
Блекче, забравих да ти честитя тупкащото чудо, сори. Прегръдки Blue Heart

# 260
Ние още сме на море. Релакс, смях, наспиване и щракане след като си замина лелката в някои дни и сутрин и вечер Innocent Знам, че не е добре така за войничетата, но сега ни е паднало да имаме време, спокойствие и желание. Ще видим дали ще се върнем вкъщи в увеличен състав Grinning
Марианка, стиснати палчета! Heart
Блекче, честито сърчице Hug
Рейв, докато няма лелка, има надежда

Хайде този месец да е рекорден в истински положителни тестове за бременност Heart

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 12:24 от tickles

# 261
Значи за трети път започвам да пиша поста, дано е успешен Grinning
Честито, Блекче!
 Честити сини гащи, Йоанка!

rave, знам какво изпитваш. Всеки месец тръгваш с надежда и човек си казва дори да не стане няма да го мисля, е да ама като цъфнеш и е супер тъпо ...

Успех на трудещите се! Ние също сме от тях, някои месеци се надявам просто да опитаме. Дано е много ползотворен септември Heart

# 262
Момичета колко сте изписали, връщам се от почивка след 2-3 дена и ще чета усилено! Мернах само, че tickels се е отдала на щракане, а при нас обратното. Все сме преяли, препили и не знам какво още Joy ММ е леко хремав и мрънка все едно ще се мре, но от днес влизам във фертилните дни, така че жив, умрял ще действа! Призовавам за много положителни тестове!

# 263
InnocentМомичета, стига с тея холидеи, че много ме депресирате. А и темата е позаспала Simple Smile Връщайте се и започвайте да пишете!

Аз днес имам имен ден(нищо общо с Джули, знам). Все го забравям. Мама и Бубето ми напомниха Laughing Поздравявам всички адаши Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 13:29 от Анонимен

# 264
Джулка, да си здрава, щастлива, обичана и обичаща! Весел празник и скоро да получиш най-хубавия подарък! 🎂💐💗

# 265
Честит имен ден! Бъди здрава и много щастлива Tada

# 266
Здравейтеее, влизам само да ви поздравя! Как сте, какво си правите?? Който е на море - завиждам пък Stuck Out Tongue

Обещавам, че ще намеря време  поч. дни да изчета всички коментари назад, които съм изпуснала, щото имах страаашно много работа и нямах мерак за лафче. Като нямам какво хубаво да кажа и викам да не ви натоварвам, иначе хвърлям по едно око. Аз имам нездрав глад за информация - чета по форуми, напред-назад, кой каква стимулация имал, как я преживял, кроя планове къде, кое фоликулче ще хванем и да ви кажа ли - няма нииикакъв смисъл от това.

Иначе не смея да се надявам да не ми дойде /към 12-ти ми е лелята/ и се настройвам философски. Много много се надявам и за себе си и за всяка от вас, да се случат нещата по лесния начин, дори и с повече търпение.

Хората са гадни, шефове и колеги -и те най-вече, щото всеки си гледа него си. Пазете се и заедно да се подкрепяме, така че всяка да бъде МАМА и то колкото се може по-скоро:))

P.S. Уикендът бяхме на планина ... и имах разни близки среща с теленца, овчици, полянки ...в смисъл, разхождахме се с колата в непознати селски райони и се разговаряхме с възрастни хора /и с техните животинчета/. Ейй това е животът, природа, мушици, слънце и усещания, а не тъпата матрица, от която глава не можеш да вдигнеш.

P.S. II - Честит имен ден на Джули /Джули ли е истинското ти име?/, а на Блек - честито синьо Heart Heart Много сте ми симпатични, бъдете здрави

# 267
Джулс ЧИД душа! Какво да пожелае вече човек, здраве, бебе и не хъркащ мъжжж.
Блеки сърцееее биеее вече 2 в 1. Честито момиче, чакаме и цвета на гащите скоро скоро!
Някого изпускам сориии!

# 268
Джулс ЧИД душа! Какво да пожелае вече човек, здраве, бебе и не хъркащ мъжжж.
Блеки сърцееее биеее вече 2 в 1. Честито момиче, чакаме и цвета на гащите скоро скоро!
Някого изпускам сориии!
Не хъркащ мъж Joy

# 269
Мисля, че това за нехъркането е най-доброто пожелание в момента. Благодаря, Ив! Само, който е минал през този ад, знае за какво иде реч! И на най-големия си враг не го пожелавам

Общи условия

Активация на акаунт