Отговори
# 405
  • Plovdiv
Значи и ти чакаш с мен на 16-ти.Не знам,защо нямам желание за тест,някак не искам да се разочаровам.Аз съм на принципа-По-добре 1 разочарование,отколкото 10 преди него и депресии.Имаш ли някакви симптоми?

# 406
Опитвам се да не си внушавам,за да не съм твърде разочарована,но някак си имам някакво усещане,че може и да е станало.
Гърдите ми са доста напрегнати и от време на време ми става някак лошо на стомаха.

# 407
Днес трябва да ми дойде.. е още не е Simple Smile  боли ме кръста.. по принцип като ще ми идва ме боли страшно много корема  сега не  ...хъмм  други симптоми нямам  дано ме пропусне този  месец ( аз съм с редовен цикъл )
Ще изчакам и утре ако не дойде  ще си купя тест
🙂🙂🙂🙂🤗🤗🤗
Ще споделя с вас   дано не ме изненада 

# 408
  • Plovdiv
Аз съм същата с гаденето от време на време,само че при мен гърдите този месец грам не ме болят,много спокойни,а по принцип винаги като идва вещицата и след овулация ме болят много,но и аз не се навивам.
Да ви покажа на какви луди клипове се натъкнах в ютуб,как някой си правят тестове на клип и говорят различни неща за това как се чувстват,и то 6-7 дни след овулацията,успопокоявам  се,че има и по-зле от мен  Nerd

Надявам се да ви е интересно,все едно виждам себе си как се вживявах преднините месеци 1:1

# 409
Теди ис бек Wink

# 410
  • Plovdiv
Защо всяка нова жена в темата я обиждате по този начин,не знам,грозно е да гоните новите момичета по този начин.Приятна вечер и всичко най-добро.

# 411
Хахаха, Ивче, уби ме. 😂😂😂

# 412
Ами , Евгения, четеш ни от месеци, регистрирана си вчера и вече следиш отчетни с термин, искам бебе, проблемно забременяване, а и знаеш за Теди!!!! Сори ако греша , но Ивето има страхотен нюх 😉

# 413
Още от първия пост беше доловимо познатото писане Grinning

Аз забравих да ви споделя, че вече се разделих със 7 килограма. Имам още, но така по-спокойно ще си дебелея и този път дано да е с основателна причина Innocent

# 414
  • Plovdiv
Всеки може да следи и пише каквото си иска в обществен форум,мисля.Много сте груби,съжалявам ,че писах тук .Щом ви чета от месеци е нормално да знам какво се случва в тази група.Приятна вечер на всички и дано скоро мечтите ви се сбъднат.

# 415
При всяко следващо съмнение за мултиакаунтинг на въпросната, ще го споделям с админите на форума. Съжалявам, че се налага да им досаждам и да им натоварвам работата, но просто искам да знае Теди (дори и да не си ти, ама си Simple Smile ), че е проследимо и последиците са ясни.

Съжалявам, че не се включвам с нещо хубаво. Лека вечер.

# 416
  • София
Мария, честито !
Темата върви добре напоследък с плюсчета, дано повлечете крак...

MarianaKV, дръж ни в течение, сигурна съм, че новините ще са добри Flowers Bouquet...

При мен нищо ново, с всички сили се опитвам да издрапам от дупката, в която съм се напъхала, моля ви стискайте ми палци... Имам нужда !

Успешна нова седмица на всички желая !

Последна редакция: пн, 09 сеп 2019, 00:11 от rave

# 417
Меги не си ангажирай съзнанието. Аз лично вече я ловя до 3 поста. Ще пробва още 10 пъти и като я съобщаваме в един момент ще спре. Реално не й минават вече сценариите. Ще се премести сигурно в Проблемно Grinning

Рейв кво става с твоя мъж...кога сте на доктори?

# 418
  • София
Меги не си ангажирай съзнанието. Аз лично вече я ловя до 3 поста. Ще пробва още 10 пъти и като я съобщаваме в един момент ще спре. Реално не й минават вече сценариите. Ще се премести сигурно в Проблемно Grinning

Рейв кво става с твоя мъж...кога сте на доктори?
Добра идея...
Аз съм за 14-15 (събота-неделя), ако не дойде, ще тествам. Мисля да приложа железни нерви! (Може би)

# 419
Кръвния тест само сутрин и на гладно ли се прави или когато мога да отида? Успах се сутринта много, а днес аз отварям офиса и ако не е само сутрин мога да отида в обедната почивка.
Иначе от както знам, постоянно ми се спи. Вчера и в събота спах и на обяд, което много рядко ми се случва.

Общи условия

Активация на акаунт